Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
Vitalni znaci skoro na nuli!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
..pa da....klasika....daj mi milju i strukle bum zaboravila... ...daj me mojme evva....ne bi u rusiju isla zivjet ni da ti zeravicom masiraju tabane....ovak malo u posjet da....ali zivjet niks...'zagreb mi predaleko'... ..jebote pa ako imas para ni's nije daleko..sjednes na zrakoplov i eto te iz moskve za par sati u zagrebuEva wrote:Pa daleko je, nemreš vikendom do ZG, kao iz Beča. Ali, da se dobi pravi posel i to bi prebolili.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Pa išli bi, samo treba ubost dobar posao. Znači sjet na samaljot i za 3 čuke si u ZG. Evo, danas idemo domeka u ZG jer mi šogor sutra ima feštu, slavi 50. rođendan.
Guest- Guest
daj navrni do mene....Eva wrote:Pa išli bi, samo treba ubost dobar posao. Znači sjet na samaljot i za 3 čuke si u ZG. Evo, danas idemo domeka u ZG jer mi šogor sutra ima feštu, slavi 50. rođendan.
2015-09-08
Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
2014-04-15
Teško, knap sam s vremenom. Idemo u Zagorje kod mojih ostavit klince i prespavat. Ujutro moram frizeru, a već u 16 počne veselice, naručil je i band.
Guest- Guest
..ok..onda drugi put....Eva wrote:Teško, knap sam s vremenom. Idemo u Zagorje kod mojih ostavit klince i prespavat. Ujutro moram frizeru, a već u 16 počne veselice, naručil je i band.
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
Boljšaja stana v mire Rasija, ljuboj gorod možebit.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ok..onda drugi put....Eva wrote:Teško, knap sam s vremenom. Idemo u Zagorje kod mojih ostavit klince i prespavat. Ujutro moram frizeru, a već u 16 počne veselice, naručil je i band.
A popit ćemo mi taj čaj prije Božića valjda.
Guest- Guest
Kad će više kiše i nevrijeme,pa da onima otjera i goste i da zatvore više te svoje čerge.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
naravno da hocemo....a mozemo i moju domacu kruskovacuEva wrote:vuksadinare wrote:..ok..onda drugi put....Eva wrote:Teško, knap sam s vremenom. Idemo u Zagorje kod mojih ostavit klince i prespavat. Ujutro moram frizeru, a već u 16 počne veselice, naručil je i band.
A popit ćemo mi taj čaj prije Božića valjda.
2015-09-08
Eva wrote:n_razbojnik wrote:Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
Daj na ruskoj ćirilici , google ne prepoznaje ove škrabotine, ako su uopće točne
2014-04-15
A dosadnih tema. Trebali su recimo, i Islamu kao globalnoj terorističkoj organizaciji, o Serdoganu, smrdljivim turcima i smrdljivim poturicama, o pokušaju okupacije Europe od strane musa, da li je za Europu ili Tursku, gdje će zbrisati kad u Europi počne čišnjenje od njega i njemu sličnih itd.itd..
Hamdija jbg ti, tema je ministarstvo kulture ne bliskoistočna geopolitika...to je drugi kolaž za drugu prilikudawson wrote:A dosadnih tema. Trebali su recimo, i Islamu kao globalnoj terorističkoj organizaciji, o Serdoganu, smrdljivim turcima i smrdljivim poturicama, o pokušaju okupacije Europe od strane musa, da li je za Europu ili Tursku, gdje će zbrisati kad u Europi počne čišnjenje od njega i njemu sličnih itd.itd..
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Eva wrote:n_razbojnik wrote:Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
Daj na ruskoj ćirilici , google ne prepoznaje ove škrabotine, ako su uopće točne
Самая большая страна в мире Россия, любой город может быть.
Guest- Guest
Teme su vezane za hrvatsku kulturu jer se za taj položaj natječu. Obrana, vanjski odnosi i sigurnosna politika nisu u njihovu djelokrugu.dawson wrote:A dosadnih tema. Trebali su recimo, i Islamu kao globalnoj terorističkoj organizaciji, o Serdoganu, smrdljivim turcima i smrdljivim poturicama, o pokušaju okupacije Europe od strane musa, da li je za Europu ili Tursku, gdje će zbrisati kad u Europi počne čišnjenje od njega i njemu sličnih itd.itd..
Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:n_razbojnik wrote:Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
eto, i lijepše izgleda i ima smisla, a i vidi se koliko si omašila u Vukovoj izvedbi na latinici, bruka
2014-04-15
dawson wrote:A dosadnih tema. Trebali su recimo, i Islamu kao globalnoj terorističkoj organizaciji, o Serdoganu, smrdljivim turcima i smrdljivim poturicama, o pokušaju okupacije Europe od strane musa, da li je za Europu ili Tursku, gdje će zbrisati kad u Europi počne čišnjenje od njega i njemu sličnih itd.itd..
Ne bi onda mucavi došel u studio, ili bi plakal braniteljici da ga jebu.
Guest- Guest
Imaš ti prav, Europa je propast i kaos za dotepence...Svi u Rusiju!Eva wrote:Eroo wrote:Eva će preselit il u Israel ili u Rusiju, tamo uopće nema "muslića".vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Mileva dogodine na more ne idi bez burkinija, a vidi sa onom frizerkom kako ćeš kod nje, Zagreb je novi Istanbul
Naravno, to su uređene države i tam se zna tko kosi a tko vodu nosi, kak veli Džango.
Eroo- Posts : 79091
2016-07-22
n_razbojnik wrote:Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:n_razbojnik wrote:Pa daj tog svog papučara upregni malo, tebi gujsca traži puta i rusko proljeće a on crnči u arapskom Beču...pojasni mu situaciju, samo izbjegni ono o 2 milijuna muhameda u Moskovistanu...ili razmatrate Vladivostok i Novosibirsk kao alternativne lokacije?
eto, i lijepše izgleda i ima smisla, a i vidi se koliko si omašila u Vukovoj izvedbi na latinici, bruka
Velika je Rusija...kak to da nisi učil ruski a imaš 50 let?
Guest- Guest
Došao bi jer se ne boji, a nije plakao on, nego Glavašević kojega je čak i njegov istomišljenik morao smirivati.Eva wrote:dawson wrote:A dosadnih tema. Trebali su recimo, i Islamu kao globalnoj terorističkoj organizaciji, o Serdoganu, smrdljivim turcima i smrdljivim poturicama, o pokušaju okupacije Europe od strane musa, da li je za Europu ili Tursku, gdje će zbrisati kad u Europi počne čišnjenje od njega i njemu sličnih itd.itd..
Ne bi onda mucavi došel u studio, ili bi plakal braniteljici da ga jebu.
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Big Joe razmontirao antitrump prosvjede
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
Page 5 of 7