Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
da..dadada..didi...duduSora wrote:Gkedala sam . Sta seres
Ne mogu podnesti kad ljudi upadaju drugima u rijec.
Takoder pogledaj malo neverbalnu komunikaciju. Hase se drzi ko decec na tuti dok malo piski ...svako malo reagira cijelim tijelom.
Nesto temeljito nije u redu s hasetovim mentalnim stanjem
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Beskrajno onaniranje na religiju mira u znanstvenom opusu poturčenog Srbina. Ono na kaj se lova hrvatskih proračunskih obveznika rasteplje, da rikneš od smeha.
Guest- Guest
Eva sjedni u vlakić, sada je Erdogan s nama i Putinom
2014-04-15
Evo i linka na to islamsko šetanje kožice sponsored by stupid Croats
https://bib.irb.hr/lista-radova?autor=245752
Guest- Guest
i dalje 50 nivoa ozbiljnije od ekofeminizmaEva wrote:Evo i linka na to islamsko šetanje kožice sponsored by stupid Croats
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Eva sjedni u vlakić, sada je Erdogan s nama i Putinom
Erdogan je kod Putina na ljestivici mrtvog crva na plovku. S njim peca Amere.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:i dalje 50 nivoa ozbiljnije od ekofeminizmaEva wrote:Evo i linka na to islamsko šetanje kožice sponsored by stupid Croats
To nek te tješi kad te budu klali. Mantraj si bar nisu feminsitice neg garavi Arapi, fala ti Hasane ko bratu!
Guest- Guest
ekofeministice moliću, da su one regularne ajde jošEva wrote:n_razbojnik wrote:i dalje 50 nivoa ozbiljnije od ekofeminizmaEva wrote:Evo i linka na to islamsko šetanje kožice sponsored by stupid Croats
To nek te tješi kad te budu klali. Mantraj si bar nisu feminsitice neg garavi Arapi, fala ti Hasane ko bratu!
2014-04-15
evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
2015-09-08
milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Mileva dogodine na more ne idi bez burkinija, a vidi sa onom frizerkom kako ćeš kod nje, Zagreb je novi Istanbul
Mileva dogodine na more ne idi bez burkinija, a vidi sa onom frizerkom kako ćeš kod nje, Zagreb je novi Istanbul
2014-04-15
interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
2015-09-08
vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
U Rusiji je najsigurnije, ni jednog Arapa nisam vidjela. Ima Čečena, Kazahstanaca, Uzbeka, Kirgiza, Burjata, Kineza, Tadžika i svi su normalni, a i žene Muslimanke bez posteljine i ostalih sranja hodaju ulicama. Divota.
Guest- Guest
pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
U Rusiji je najsigurnije, ni jednog Arapa nisam vidjela. Ima Čečena, Kazahstanaca, Uzbeka, Kirgiza, Burjata, Kineza, Tadžika i svi su normalni, a i žene Muslimanke bez posteljine i ostalih sranja hodaju ulicama. Divota.
2015-09-08
Eva wrote:vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
Dok jednom ne naletiš na dadilju s glavom petogodišnjaka u ruci... ali inače fini ljudi, lijepe džamije, Erdogan otvorio, biće da tamo ne važi ona za ambasadu parola
2014-04-15
po evi..tamo su drugaciji muslimani....u rusiji ne vazi po evicki ono sto stalno mantra..islam je pogana religija..tamo ej neki drugi muhamed...taj sigurno nije bio pedofil..
2015-09-08
vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Ima ministra kulture islamističkog drkadžiju koji danonoćno drka po islamu, broji šehidske kosti i muca. Ministarstvo kulture vodi retardirani mucavac. Ono slučajna država je premija, kak je rekel Zoki. Kurčina od države. Kak me pitala jedna Ruskina, kakaja eto strana tolko četiri miljonov ljudjeji? A eto takva, sjebana, al ima Lidl, DM i Müller.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
Da, Jodica je svaki dan u Moskvi. Gle, da muž dobi posel u Moskvi odmah bi se preselili tam.
Guest- Guest
tamo se i muslimani krstevuksadinare wrote:po evi..tamo su drugaciji muslimani....u rusiji ne vazi po evicki ono sto stalno mantra..islam je pogana religija..tamo ej neki drugi muhamed...taj sigurno nije bio pedofil..
2014-04-15
n_razbojnik wrote:tamo se i muslimani krstevuksadinare wrote:po evi..tamo su drugaciji muslimani....u rusiji ne vazi po evicki ono sto stalno mantra..islam je pogana religija..tamo ej neki drugi muhamed...taj sigurno nije bio pedofil..
Apsolutno, kad mu dođe 2 m i 100 kila pod naoružanjem piškasti silovatelj i pedofil Muhamed gubi sve argumente.
Guest- Guest
..i tebe jebe jedan mujo ministar...koji uzgred je decko sa zg asfalta...nit arap nit kozojeb...cak te vise jebe nego da ej ministar neki arapin.....a vidio bi da li bi te jebao da je ljevicarski ministar a en hdz-ov..i to ej poanta tvojih napada na njega...isto k'o sto slicni tebi napadaju i vrijeđaju srbe koji su naklonjeni hdz-u...dok velicaju one naklonjene sdp-uEva wrote:vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Ima ministra kulture islamističkog drkadžiju koji danonoćno drka po islamu, broji šehidske kosti i muca. Ministarstvo kulture vodi retardirani mucavac. Ono slučajna država je premija, kak je rekel Zoki. Kurčina od države. Kak me pitala jedna Ruskina, kakaja eto strana tolko četiri miljonov ljudjeji? A eto takva, sjebana, al ima Lidl, DM i Müller.
2015-09-08
Eva će preselit il u Israel ili u Rusiju, tamo uopće nema "muslića".vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Big Joe razmontirao antitrump prosvjede
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
Page 3 of 7