Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hase razmontirao u debati nespremnog Glavaševića
Eva će preselit il u Israel ili u Rusiju, tamo uopće nema "muslića".vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Mileva dogodine na more ne idi bez burkinija, a vidi sa onom frizerkom kako ćeš kod nje, Zagreb je novi Istanbul
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:vuksadinare wrote:pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
U Rusiji je najsigurnije, ni jednog Arapa nisam vidjela. Ima Čečena, Kazahstanaca, Uzbeka, Kirgiza, Burjata, Kineza, Tadžika i svi su normalni, a i žene Muslimanke bez posteljine i ostalih sranja hodaju ulicama. Divota.
Da, Jodica je svaki dan u Moskvi. Gle, da muž dobi posel u Moskvi odmah bi se preselili tam.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:vuksadinare wrote:pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:vuksadinare wrote:evicka u panicnom strahu od arapa i munđosa....evicka ja ne bi dolazio u zagreb nije sigurno vi's kako arapi razbijaju aute po zagrebu u becu ej sigurnije tam nema arapa...
U Rusiji je najsigurnije, ni jednog Arapa nisam vidjela. Ima Čečena, Kazahstanaca, Uzbeka, Kirgiza, Burjata, Kineza, Tadžika i svi su normalni, a i žene Muslimanke bez posteljine i ostalih sranja hodaju ulicama. Divota.
Da, Jodica je svaki dan u Moskvi. Gle, da muž dobi posel u Moskvi odmah bi se preselili tam.
Pa nezaposlenost im nije problem. Ali, treba naći dobro plaćen posel. Nekaj samo malo spikali o tome ak se ovdje zakuha, a baš i nije obećavajuće, da si sredimo neš drugo.
Guest- Guest
...uvijek je musliman ljevicar bolji od muslimana desnicara...di's gore od muslimana ustase..nema goreg...
2015-09-08
Eroo wrote:Eva će preselit il u Israel ili u Rusiju, tamo uopće nema "muslića".vuksadinare wrote:interesantno u hrvatskoj mozes arape i muslice nabrojati na prste dvije ruke..dok ih recimo u becu toliko ima samo u jednom ulazu...a ona non stop tupi kao da ovdje su milijuni munđosan_razbojnik wrote:milEva je u sigurnom bezirku i Arape samo vidi na slikama...
Mileva dogodine na more ne idi bez burkinija, a vidi sa onom frizerkom kako ćeš kod nje, Zagreb je novi Istanbul
Naravno, to su uređene države i tam se zna tko kosi a tko vodu nosi, kak veli Džango.
Guest- Guest
Uvijek se možeš prostituirati za dobrobit porodice, što samo taj tvoj da radi a ti kradeš Bogu danuEva wrote:vuksadinare wrote:..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:vuksadinare wrote:pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:
Pa nezaposlenost im nije problem. Ali, treba naći dobro plaćen posel. Nekaj samo malo spikali o tome ak se ovdje zakuha, a baš i nije obećavajuće, da si sredimo neš drugo.
2014-04-15
1. Pokos, Nenad; Hasanbegović, Zlatko.
(Tro)jedan narod : Bošnjaci, Muslimani i Hrvati muslimani u Hrvatskoj u popisima stanovništva 2001. i 2011. godine. // Društvena istraživanja. 23 (2014) , 3; 427-448 (članak, znanstveni).
Ovo mora biti zanimljiv rad.
(Tro)jedan narod : Bošnjaci, Muslimani i Hrvati muslimani u Hrvatskoj u popisima stanovništva 2001. i 2011. godine. // Društvena istraživanja. 23 (2014) , 3; 427-448 (članak, znanstveni).
aha znaci lova....u pitanju...dakle dolazimo do onog da ipak rusija niej zemlja blagostanja..pa ti po onom..'hvali more dr'z se kraja'...Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:vuksadinare wrote:pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricuEva wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:...uvijek je musliman ljevicar bolji od muslimana desnicara...di's gore od muslimana ustase..nema goreg...
Ma on je potručeni Srbin ustašofil. Ono razina ukrajinsko- azovskih budala.
Guest- Guest
Eroo wrote:1. Pokos, Nenad; Hasanbegović, Zlatko.
A ni slova o babinom babi Srbinu iz Užica.
Guest- Guest
da...da..pa znam njegov krimen...musliman-ustasa...da ej musliman-partizan....prdila bi kako je on eto 'drugciji musliman'...Eva wrote:vuksadinare wrote:...uvijek je musliman ljevicar bolji od muslimana desnicara...di's gore od muslimana ustase..nema goreg...
Ma on je potručeni Srbin ustašofil. Ono razina ukrajinsko- azovskih budala.
2015-09-08
vuksadinare wrote:aha znaci lova....u pitanju...dakle dolazimo do onog da ipak rusija niej zemlja blagostanja..pa ti po onom..'hvali more dr'z se kraja'...Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:vuksadinare wrote:
pa eto sta cekas?..prtljagu u ruke i via moskva..sto je ziher ziher je...no jodica ima sasma drugu pricu
Kak kome, varaš se jako. Sam u Moskvi ima milijardera više nego igdi na svetu. 79 ih živi u Moskvi. Treba ubost pravi posel, to ti je kao i sa javnobilježničkim uredom, čekaš dok nekom ne smrkne.
Guest- Guest
..zanimljivi su mi ti rusofili ovdje kod nas a i u srbiji...ono sam sto ne 'cepaju' zile od srece na spomen rusije....a kad im se spomene da odu iz patriotizma zivjet u zemlju 'blagostanja i pravog poretka'.....ne bi otisli ni da ih puskom tjeras....ili cak 'hvalim majku rusiju ali aj odoh u pedersku njemacku ili nizozemsku'...ziher je ziher
2015-09-08
...aha...da..razumijem...'cekam da me koji ruski milijarder pozove'..prije ces docekati sedmicu na lotu...koje opravdanje...Eva wrote:vuksadinare wrote:aha znaci lova....u pitanju...dakle dolazimo do onog da ipak rusija niej zemlja blagostanja..pa ti po onom..'hvali more dr'z se kraja'...Eva wrote:vuksadinare wrote:..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..Eva wrote:
Kak kome, varaš se jako. Sam u Moskvi ima milijardera više nego igdi na svetu. 79 ih živi u Moskvi. Treba ubost pravi posel, to ti je kao i sa javnobilježničkim uredom, čekaš dok nekom ne smrkne.
2015-09-08
Pa daleko je, nemreš vikendom do ZG, kao iz Beča. Ali, da se dobi pravi posel i to bi prebolili.
Guest- Guest
vrijedi i za opne 'nase' koji svrsavaju an spomen srbije..ali gospodu da stavljas u katran ne bi pristali ici u srbiju zivjeti ali hvalospjeve o njima znaju prodavatvuksadinare wrote:..zanimljivi su mi ti rusofili ovdje kod nas a i u srbiji...ono sam sto ne 'cepaju' zile od srece na spomen rusije....a kad im se spomene da odu iz patriotizma zivjet u zemlju 'blagostanja i pravog poretka'.....ne bi otisli ni da ih puskom tjeras....ili cak 'hvalim majku rusiju ali aj odoh u pedersku njemacku ili nizozemsku'...ziher je ziher
2015-09-08
vuksadinare wrote:...aha...da..razumijem...'cekam da me koji ruski milijarder pozove'..prije ces docekati sedmicu na lotu...koje opravdanje...Eva wrote:vuksadinare wrote:aha znaci lova....u pitanju...dakle dolazimo do onog da ipak rusija niej zemlja blagostanja..pa ti po onom..'hvali more dr'z se kraja'...Eva wrote:vuksadinare wrote:
..pa zar nije rusija zemlja blagostanja posel ne bi trebao biti problem..
Pa pravi posel se ne traži, nego čekaš ponudu. Pošalješ signal zainteresiranosti za pregovore i čekaš.
Guest- Guest
Užitak je bio gledati kako se mladi filočetnik topi (kao zla vještica) pred ustašom muslimanom, a čak mu ni lievi Srbin ne pomaže.
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Big Joe razmontirao antitrump prosvjede
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
» U debati uživo Radončić, Džaferović, Bećirović, Čović, Komšić i Zelenika
» 'Ja,ja i ja samo sam ja najpametniji,najbolji,najljepši'.Glavašević:Trump se u debati ponašao kao i Hasabegović
» Jedan je hase
» Hase trola HDZ
Page 4 of 7