Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
Ne kosovsko pitanje. Čitaj bolje i sa razumevanjem. Albansko pitanje. Lako, ako mene neko pita. Ja predlažem rešenje već godinama.vuksadinare wrote:..a kako?..odustalo se..odlucili tezim putem hrvatska i bosna......pa ako popuse mogu se vaditi nemamo snage za kosovo..sorryStanojko wrote:Teba resiti "albansko pitanje" jednom i za svagda....
Last edited by dzango on 1/9/2016, 15:54; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Više sukob nego rat jer rat je ono bar po meni tenkovi , avijacija i mornarica ako ima izlaz na more a ovdje ovo više neki gerilsko teroristicki rat.Stanojko wrote: Sledeci rat pocinje u Makedoniji, a posle se preliva dalje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaces pravi, pravcati rat. Ne brini. Cim satanisti preko bare odluce da je vreme da napujdaju orke...
Last edited by Stanojko on 1/9/2016, 15:53; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
AL bez tenkova.Stanojko wrote:Imaces pravi, pravcati rat. Ne brini. Cim satanisti preko bare odluce da je vreme da napujdaju orke...
2014-04-11
Sa sve tenkovima, teskom artiljerijom i avijacijom.RayMabus wrote:AL bez tenkova.Stanojko wrote:Imaces pravi, pravcati rat. Ne brini. Cim satanisti preko bare odluce da je vreme da napujdaju orke...
Slabo , jedino u ovoj situaciji di Makedonci štite svoj suverenitet a inace ....Stanojko wrote:Sa sve tenkovima, teskom artiljerijom i avijacijom.RayMabus wrote:AL bez tenkova.Stanojko wrote:Imaces pravi, pravcati rat. Ne brini. Cim satanisti preko bare odluce da je vreme da napujdaju orke...
Macedonia – 30 T-72A and 1 T-72AK from Ukraine.
https://en.wikipedia.org/wiki/T-72_operators_and_variants
2014-04-11
Nego šta kaže Haso kao cvijeće Rvatstva na sve ovo?
Sad zvuci komicno ali od svih ex-Jugo drzava Bosna i Hercegovina ima najvise tenkova i komada artiljerije po skladistima :D . Svi ostali su svoje izrezali. Ali kod njih nema cega nema....sve staro i u modernom ratovanju prakticki bezvrijedno u usporedbi sa onim sto drugi imaju. Ali svejedno :D za medjunacionalno divljanje. Vise nego dovoljno.RayMabus wrote:Slabo , jedino u ovoj situaciji di Makedonci štite svoj suverenitet a inace ....Stanojko wrote:Sa sve tenkovima, teskom artiljerijom i avijacijom.RayMabus wrote:AL bez tenkova.Stanojko wrote:Imaces pravi, pravcati rat. Ne brini. Cim satanisti preko bare odluce da je vreme da napujdaju orke...
Macedonia – 30 T-72A and 1 T-72AK from Ukraine.
https://en.wikipedia.org/wiki/T-72_operators_and_variants
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
Page 3 of 3