Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
ja kolko vidim nisi, oblecas oko ratova ko maca oko kasevuksadinare wrote:...ja sam vec svoje obavio..izvidnicka posla...prckov wrote:ne znam sta cekas rat, ukopaj se I pucaj na pizona I on na tebevuksadinare wrote:sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:jelde tis prvi icvuksadinare wrote:...hm....to nece proci bez uplitanja hrvatske i srbije...hrvatska ima itekako problem..najduzu granicu sa bh-a...time ugroza vece...jer 60% ima granicu sa srpskom...svaka doletjela granata,metak,tromblon,teroristicki cin iz bh-a bice tretiran kao agresorski..i samim tim po međunarodnom pravu hrvatska ima pravo u dubini 30 km druge drzave ima pravo osigurati svoju granicu od novih napada..prednost joj je sto je clanica nato-a i eu-a..jer je to na jedan nacin napad i na njih...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
imam nesto viska robe na lageru...a gdje mo's bolje utopit nego kad ej belaj...u ratu je stosta potrebno ljudima..prckov wrote:ja kolko vidim nisi, oblecas oko ratova ko maca oko kasevuksadinare wrote:...ja sam vec svoje obavio..izvidnicka posla...prckov wrote:ne znam sta cekas rat, ukopaj se I pucaj na pizona I on na tebevuksadinare wrote:sto da ne...avanturistickog sam duha...prckov wrote:
jelde tis prvi ic
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mae, Srbi bi ih odrali i prošli put im je malo falilo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odrali?..o moj boze a tko ej ono masovno napusato banja luku '95...i da nije amer reagirao..ode srpska...srbi su ih imali samo priliku oderati 1992 i nisu je iskoristili....epikur37 wrote:Mae, Srbi bi ih odrali i prošli put im je malo falilo.
2015-09-08
to je poenta,vuksadinare wrote:odrali?..o moj boze a tko ej ono masovno napusato banja luku '95...i da nije amer reagirao..ode srpska...srbi su ih imali samo priliku oderati 1992 i nisu je iskoristili....epikur37 wrote:Mae, Srbi bi ih odrali i prošli put im je malo falilo.
do b.luke vam je garantovana neutralnost srbije,
ne i b.luka
nije tudjman stao onako
uostalom, izvolite, evo sanse
Last edited by pizzon on 1/9/2016, 12:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Imao mu je i ćale, pa je najebao.
opweracija 'sana 95'
https://www.youtube.com/watch?v=9yxZiCvFZL4
https://www.youtube.com/watch?v=9yxZiCvFZL4
2015-09-08
ne znam ja kljuc, levo desno,
krenite na srpsku, i eto nas
krenite na srpsku, i eto nas
Guest- Guest
Informer ....tajni dokument .....povjerljivi saradanik .......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima rata al ne pocima u BiH nego u Makedoniji.
Ponavlja se scenaro iz balkanskih ratova u kombinaciji sa osmanskim osvajanjem Balkana.
Svi arlaucu oko te BiH a ona je mirna a Makedoniju nitko ne gleda.
Ponavlja se scenaro iz balkanskih ratova u kombinaciji sa osmanskim osvajanjem Balkana.
Svi arlaucu oko te BiH a ona je mirna a Makedoniju nitko ne gleda.
2014-04-11
Da li se kuva na kosmetsko-crnogroskoj granici, posle najave priapdnika ’’Albanske nacionalne armije’’ (ANA), da će njeni priapdnici biti raspoređeni u blizni ove granice u slučaju da počne primena sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom i da će se tome suprostaviti oružjem?
Odgovor na ovo pitanje stigao je u sredu predveče na području katuna Kaludarske kape, na području opštine Berane, koje sa na tom delu graniči sa Kosovom i Metohijom.
Prema pouzdanim izvorima Novosti, kosmetski Albanci su sa nekoliko rafala uznemirili stočare na katunima na crnogorskoj strani planine Mokra, koji po nekim informacijama nisu baš ostali mirni na provokacije iz susedstva. Oglasili su se i Crnogorci, ali se stanje ubrzo normalizovalo i opet je zavladala tišina, na ovom području gde je pre nekloliko godina bilo žestokih vatrenih okršaja, čak i pripadnika crnogorske policije sa Albancima iz Metohije.
Novosti saznaju da su pripadnici crnogorskih bezebedonosnih službi u stanju povećane gotovosti, a nezvanično se saznaje da su na crnogroskoj strani raspoređeni i priapdncii Vojske Crne Gore.
Pre nekoliko dana pripadnici Specijalne antiteroritističke jedinice Mup Crne Gore, na ovom području postavili su mitraljeska gnezda, tako da će u slučaju nezvanih gostiju uslediti žešći vatreni odgovor.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:622989-Albanci-pucali-oko-katuna
Odgovor na ovo pitanje stigao je u sredu predveče na području katuna Kaludarske kape, na području opštine Berane, koje sa na tom delu graniči sa Kosovom i Metohijom.
Prema pouzdanim izvorima Novosti, kosmetski Albanci su sa nekoliko rafala uznemirili stočare na katunima na crnogorskoj strani planine Mokra, koji po nekim informacijama nisu baš ostali mirni na provokacije iz susedstva. Oglasili su se i Crnogorci, ali se stanje ubrzo normalizovalo i opet je zavladala tišina, na ovom području gde je pre nekloliko godina bilo žestokih vatrenih okršaja, čak i pripadnika crnogorske policije sa Albancima iz Metohije.
Novosti saznaju da su pripadnici crnogorskih bezebedonosnih službi u stanju povećane gotovosti, a nezvanično se saznaje da su na crnogroskoj strani raspoređeni i priapdncii Vojske Crne Gore.
Pre nekoliko dana pripadnici Specijalne antiteroritističke jedinice Mup Crne Gore, na ovom području postavili su mitraljeska gnezda, tako da će u slučaju nezvanih gostiju uslediti žešći vatreni odgovor.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:622989-Albanci-pucali-oko-katuna
2014-04-11
dzmrdz wrote:Nema rata
pizzon wrote:tako je izmetu,
samo napred !
nemoj bez hrvata !
Zasto? Boze sacuvaj. Mi smo u dobre sa svima....tako i treba biti. Jednima prodavat tenkove a drugima protutenkovske rakete :D samo naprijed.
Guest- Guest
Bošnjaci mogu samo grintati i pizditi, Srpskoj ne mogu prismrditi...a referendum sve bliže :) Ovaj prvi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako je suditi po medijima, novi rat Srbe uopće neće iznenaditi. Bezbroj je medijskih projekcija sukoba, ugrubo rečeno, između islama i pravoslavlja, ali inicijalni upaljač nisu odnosi Banje Luke i Sarajeva, nego uvoz terorista na Balkan preko Albanije, Kosova i Makedonije.
Siva, nekontrolirana zona u kojoj se zagubilo tko zna koliko tisuća sumnjivih tipova koji djeluju u Makedoniji, Kosovu, Sandžaku, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i spremni su krenuti kad im gospodari (dakako, iz NATO-a) daju znak.
U taj kontekst stavljaju terorističke napade u BiH, Makedoniji, te dakako planove o formiranju velike Albanije koji će, ako budu aktivirani, u krvavi rat gurnuti Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru te Bosnu i Hercegovinu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/327059/bosnjaci-se-uzbunili-srbija-se-sprema--je-li-moguc-novi-rat-na-balkanu
Siva, nekontrolirana zona u kojoj se zagubilo tko zna koliko tisuća sumnjivih tipova koji djeluju u Makedoniji, Kosovu, Sandžaku, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i spremni su krenuti kad im gospodari (dakako, iz NATO-a) daju znak.
U taj kontekst stavljaju terorističke napade u BiH, Makedoniji, te dakako planove o formiranju velike Albanije koji će, ako budu aktivirani, u krvavi rat gurnuti Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru te Bosnu i Hercegovinu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/327059/bosnjaci-se-uzbunili-srbija-se-sprema--je-li-moguc-novi-rat-na-balkanu
2014-04-11
Teba resiti "albansko pitanje" jednom i za svagda....
Ako ima troje, a prvo dvoje se zarati, treci je u prednosti. Sjedi i promatra, a u medjuvremenu je - treci
Guest- Guest
..a kako?..odustalo se..odlucili tezim putem hrvatska i bosna......pa ako popuse mogu se vaditi nemamo snage za kosovo..sorryStanojko wrote:Teba resiti "albansko pitanje" jednom i za svagda....
2015-09-08
Kakva crna rvacka i bosna? Sledeci rat pocinje u Makedoniji, a posle se preliva dalje
Ne kosovsko pitanje. Čitaj bolje i sa razumevanjem. Albansko pitanje. Lako, ako mene neko pita. Ja predlažem rešenje već godinama.vuksadinare wrote:..a kako?..odustalo se..odlucili tezim putem hrvatska i bosna......pa ako popuse mogu se vaditi nemamo snage za kosovo..sorryStanojko wrote:Teba resiti "albansko pitanje" jednom i za svagda....
Last edited by dzango on 1/9/2016, 15:54; edited 1 time in total
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Hrvati u martu kupovali duplo više automobila od proseka u EU
» ''Demograf: Popis nas je koštao 24 puta više nego Sloveniju, a njih je duplo manje''
» EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO ISTORIJSKA DOKUMENTA Alija počeo, Bakir nastavio: Izetbegović bi da dosanja očev san o BOSNI BEZ SRBA
Page 2 of 3