Puče bomba u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Puče bomba u Zagrebu
marcellus wrote:mrincredible wrote:marcellus wrote:Index: "Šatoraši detonirali plinsku bocu"
Dnevno: "Četnici opet provociraju"
Večernji: "Sumnja se na islamski terorizam"
Jutarnji: "Putin stoji iza eksplozije u Zagrebu"?
Mislim da bi u Dnevnome naslov bio nešto poput "OPREZ! Žele vas istrijebiti bombama! MOLITE!!!"
imam triput pravo pogađat autora?
Mislim da je jednom dovoljno.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
teško, mi im se nismo zamjerili, em su nam saveznici protiv Srba, em smo imali ministra kulture, za razliku od Mađara nismo im pravili nikakve probleme na putu za Germoney, a nitko od njih ne želi ostati ovdje čak ni da bombe podmeće.bogomdani wrote:aha..Khozoepka..znao sam..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Stanojko wrote:Migrirala srpska mafija?
Jok, kažu da su Bosanci. Birtijaški sukob, vlasnik vs. najmoprimac.
Guest- Guest
Bombanje i bombaško prigovaranje.Eva wrote:Dorotea Hektorovic ·
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastreb press: "Obračun unutar plemena Desimira"marcellus wrote:Index: "Šatoraši detonirali plinsku bocu"
Dnevno: "Četnici opet provociraju"
Večernji: "Sumnja se na islamski terorizam"
Jutarnji: "Putin stoji iza eksplozije u Zagrebu"?
2014-04-22
KRVAVO JUTRO
[size=36]DOZNAJEMO ZAŠTO JE BAČENA BOMBA U ZAGREBU: ‘Sukob je to koji traje godinama, jedan od aktera povezan je s krim-miljeom u BiH’[/size]http://net.hr/danas/crna-kronika/doznajemo-zasto-je-jutros-bacena-bomba-u-zagrebu-sukob-je-to-koji-traje-godinama-jedan-od-aktera-povezan-je-krim-miljeom-u-bih/
2014-04-22
Kako smo neslužbeno doznali, eksploziji je prethodio sukob vlasnika Industry bara i njegova najmoprimca koji traje još od prošle godine. Vlasnik prostora sklopio je višegodišnji ugovor o najmu sa ugostiteljem koji ima sjedište tvrtke u Stolačkoj ulici na Knežiji, ali je već nakon godinu dana od njega zahtijevao da izađe iz prostora, što je on odbijao.
U međuvremenu su navodno rezani i kablovi, bilo je i više verbalnih sukoba koji su jutros kulminirali obračunom koji je okončan aktiviranjem eksplozivne naprave. Policija je tijekom očevida blokirala dio Bednjanske ulice, a pozvali su i vlasnike oštećenih vozila.
ozlijeđena je Dušanka P. opet će informer o ustaškom genocidu
U međuvremenu su navodno rezani i kablovi, bilo je i više verbalnih sukoba koji su jutros kulminirali obračunom koji je okončan aktiviranjem eksplozivne naprave. Policija je tijekom očevida blokirala dio Bednjanske ulice, a pozvali su i vlasnike oštećenih vozila.
ozlijeđena je Dušanka P. opet će informer o ustaškom genocidu
Similar topics
» Natalitet opada dok one puce usne
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
» „Bomba“ iz Njemačke
» Pukla bomba na Kalemegdanu
» Iran atomska bomba
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
» „Bomba“ iz Njemačke
» Pukla bomba na Kalemegdanu
» Iran atomska bomba
Page 2 of 2