Natalitet opada dok one puce usne
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Natalitet opada dok one puce usne
[size=30]MUKE NAŠE Jezdić: Natalitet opada, a devojke se samo puće[/size]
Autor: Alo.rs | 18.08.2016.
[size=13]Nenad Jezdić odselio se na selo i odlučio da svoje pojavljivanje u medijima svede na minimum.[/size]
Nenad Jezdić, Foto: Aleksandar Dimitrijević
- Nemam šta da kažem za medije, iskreno. Ne volim da pričam o sebi, to mi je glupo. Život na selu me ispunjava, jako je lepo živeti van grada. Ipak, Valjevo je grad koji najviše volim. Užasno se osećam što natalitet pada. U selima se za godinu dana rodi svega nekoliko dece - rekao je popularni glumac za "Premijeru" i prokomentarisao ponašanje današnjih devojaka:
- Ne volim da vidim devojke koje se ovde samo šminkaju, puće i sređuju svaka dva minuta.
http://www.alo.rs/jezdic-natalitet-opada-a-devojke-se-samo-puce/66606
Autor: Alo.rs | 18.08.2016.
[size=13]Nenad Jezdić odselio se na selo i odlučio da svoje pojavljivanje u medijima svede na minimum.[/size]
Nenad Jezdić, Foto: Aleksandar Dimitrijević
- Nemam šta da kažem za medije, iskreno. Ne volim da pričam o sebi, to mi je glupo. Život na selu me ispunjava, jako je lepo živeti van grada. Ipak, Valjevo je grad koji najviše volim. Užasno se osećam što natalitet pada. U selima se za godinu dana rodi svega nekoliko dece - rekao je popularni glumac za "Premijeru" i prokomentarisao ponašanje današnjih devojaka:
- Ne volim da vidim devojke koje se ovde samo šminkaju, puće i sređuju svaka dva minuta.
http://www.alo.rs/jezdic-natalitet-opada-a-devojke-se-samo-puce/66606
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Natalitet opada dok one puce usne
Koga boli kuraz šta on voli il ne voli. Živi i pusti druge da žive.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pomislio da je Longie...
2014-08-25
Da šta ce ....sve ce ti ovakvi kao ja davat negativne izjave o ženama u mass medijima.Serbinho-3 wrote:Pomislio da je Longie...
2014-04-11
Preslikan ti, zene su krivac pada nataliteta, emancipacija...
2014-08-25
Ipak to nikad neceš cuti od mene u mass medijima.Serbinho-3 wrote:Preslikan ti, zene su krivac pada nataliteta, emancipacija...
Negativne kritike ne pomažu nicemu i cak su kontraproduktivne. Ljudi i onako ne slušaju savjete ( opaska tvoje mišljenje ).
Mene da pitaju javno ja bi samo rekao : A pa štaš , to je tako.
2014-04-11
Trebao im je reci da su dotjerane i lijepe. To bi mu bilo pametnije.
Ženske kao kolektiv al i pojedinacno ( jedinke cine kolektiv ) su ti kao cement koji se mješa.
Ako im kažeš kritiku stvrdnit ce se a ako im kažeš lijepu rijec omekšati ce se.
Ženske kao kolektiv al i pojedinacno ( jedinke cine kolektiv ) su ti kao cement koji se mješa.
2014-04-11
Kako kazu, osobe koje su aktivne u virtuelnom Svetu, internet, nisu bas tako aktivne u reali, sto se tice komunikacije, iznosenje misljenja i slicno.
2014-08-25
I u toj formi ako gradiš nešto ( bolje društvo ) ocito tvrd cement nije materijal za oblikovanje.RayMabus wrote:Trebao im je reci da su dotjerane i lijepe. To bi mu bilo pametnije.
Nego mekani.
2014-04-11
RayMabus wrote:Trebao im je reci da su dotjerane i lijepe. To bi mu bilo pametnije.
Tako neki Turcin ovoj jednoj iz BGD dao kompiment, ova pala, kasnije isla u Tursku da ga nadje.
Turci internet maksimalno koriste a zenske ko zenske.
Inace nije prvi slucaj da cujem kako padnu na hvalospeve Turaka preko neta.
Zenska cud je cudna, bas cudna.
2014-08-25
A šta bi ti ?Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Trebao im je reci da su dotjerane i lijepe. To bi mu bilo pametnije.
Tako neki Turcin ovoj jednoj iz BGD dao kompiment, ova pala, kasnije isla u Tursku da ga nadje.
Turci internet maksimalno koriste a zenske ko zenske.
Inace nije prvi slucaj da cujem kako padnu na hvalospeve Turaka preko neta.
Zenska cud je cudna, bas cudna.
Da joj kažeš goni se u pichku malterinu a ona da ti onda skoci u narucje.
2014-04-11
Ne, mada ne ocekujem ni da na kompliment potrci ko curka.
2014-08-25
Usput se lik koji je poznaje a mislim i ta prijateljica sto je poznaju, iznervirali sto ide sa Turcima posle svega.
2014-08-25
da je natalitet veci bilo bi vise para od poreza a ovako...
2014-04-14
Serbinjo natalitet ti pada jer je visoka nezaposlenost mladih tj to je puno veci razlog manjem broju beba nego to šta se one ulijepšavaju šta je usput receno najprirodnija stvar za žensku osobu.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Serbinjo natalitet ti pada jer je visoka nezaposlenost mladih tj to je puno veci razlog manjem broju beba nego to šta se one ulijepšavaju šta je usput receno najprirodnija stvar za žensku osobu.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
košta i fasl heinekena, a kad ga popiješ, ništa od tog nemaš, osim rusvaja u glavi, koji također prođe...
Guest- Guest
longi i ti si nekad bio beba,neko ti brisao usranu guzicu i brinuo o tebi,dok ne odrastes,samo izgleda da nisi jos odrastao
2014-04-14
RayMabus wrote:Serbinjo natalitet ti pada jer je visoka nezaposlenost mladih tj to je puno veci razlog manjem broju beba nego to šta se one ulijepšavaju šta je usput receno najprirodnija stvar za žensku osobu.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
Imale su porodice posle rata po osmoro dece, kada se natalitet digao i niko ih nije finansirao kao Albance na Kosovu, gde su se kotili a Juga finansirala da kasnije isti prave sranje.
2014-08-25
Ovo sam dosta puta cuo kao odgovor no nije mi jasno jel vi svi šta to koristite kao argument idete za time da ja mogu bez pive a da je dijete obaveza na 20 godina koju treba finacirat svaki dan.Noor wrote:RayMabus wrote:Serbinjo natalitet ti pada jer je visoka nezaposlenost mladih tj to je puno veci razlog manjem broju beba nego to šta se one ulijepšavaju šta je usput receno najprirodnija stvar za žensku osobu.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
košta i fasl heinekena, a kad ga popiješ, ništa od tog nemaš, osim rusvaja u glavi, koji također prođe...
Ne znam šta pokušavate sa takvim izjavama i kvazi argumentima usporedbe al šta god pokušavate loša vam je usporedba.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ovo sam dosta puta cuo kao odgovor no nije mi jasno jel vi svi šta to koristite kao argument idete za time da ja mogu bez pive a da je dijete obaveza na 20 godina koju treba finacirat svaki dan.Noor wrote:RayMabus wrote:Serbinjo natalitet ti pada jer je visoka nezaposlenost mladih tj to je puno veci razlog manjem broju beba nego to šta se one ulijepšavaju šta je usput receno najprirodnija stvar za žensku osobu.
Fulali ste ceo fudbal.
Bebe koštaju.
Ne znam šta pokušavate sa takvim izjavama i kvazi argumentima usporedbe al šta god pokušavate loša vam je usporedba.
pojma nemam šta ti piješ i bez čega možeš, al govorim općenito
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Razbijanje zablude: Nezaposlenost opada, ali ne zbog zapošljavanja
» Puče bomba u Zagrebu
» U Francuskoj kineska imigracija opada
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto
» Broj stanovnika u Kini i dalje opada
» Puče bomba u Zagrebu
» U Francuskoj kineska imigracija opada
» hrvatski puče ,,,mlada partizanka vam po svojoj volji dili porezima oteto