Ustaški napad na srpkinju u beču
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ustaški napad na srpkinju u beču
jastreb je zaostali bolesni izdanak komunistickog vremenakolerik wrote:dijagram wrote:jastreb je rodjen poslije te nesreceNoor wrote:kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
Kakva penzija, crni jastrebe?
a koga ti s 11 godina takve stvari zanimaju..
Dobro, onda je rodjen 1975. Znaci danas ima 40. Opet: kakva penzija, jastrebe?!
Kakav posao uz penziju i besplatna karta u busu? Nema besplatne karte, tvoji te sugradjani subvencioniraju u danasnjoj financijskoj godini, dok ti putujes na posao na crno.
I veli Yuga bila manga, a Hrvatska smrdi, bljak. Od nogometa i repke do muzike.
reprezentativan uzorak
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
Boljsevicko mediteranski mentalitet. Pljuj po drugima a radi isto. Pljuj po onima sta kradu ali samo po onima sta kradu vise od tebe. Muhahahahahahahahahahhahaahhaaaaa Ajd u pm, koja provala, Djuro Djuro(Glogoski) jebo ti babu svoju.
2014-04-14
kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
dedina boračka
Dobro, ajde jastreb nije tema, tema je bratoubilacki rat na ulicama Beca, a moze i seks.
Guest- Guest
Noor wrote:kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
a jebote ja sam imao deset pa pamtim tu nesreću jer se nije skidala s TV i naslovnica. Nije bila 71. nego 74.
https://en.wikipedia.org/wiki/Zagreb_train_disaster
* krivi topic
Last edited by marcellus on 30/8/2016, 22:17; edited 1 time in total
ne pise jel mujica umjereni il,..neumjereni
sto odredjuje treba li ga podrzati ili napadati:)
sto odredjuje treba li ga podrzati ili napadati:)
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:Noor wrote:kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
a jebote ja sam imao deset pa pamtim tu nesreću jer se nije skidala s TV i naslovnica. Nije bila 71. nego 74.
pamtim i ja..i onu iznad vrbovca, iako sam bila mlađa od tebe...
Guest- Guest
Mamicu im pokvarenu. Sta ih prije nisu pokazivali kao uzoran nacionalno, polno, mijesan (cudna mi cuda) i sretan par. Te kako volite da vam pridje??? Preferitate li mozda otraga??? Gdje drzite titovu sliku i sl. Sada kad su problemi tu, sad se raspisali. Muhahahhahaha Kila mozga. Koje novinarstvo.
2014-04-14
Noor wrote:marcellus wrote:Noor wrote:kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
a sad više nisi?
mislim u trenutku same nesreće...nesrećo jednamarcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:Noor wrote:kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
a sad više nisi?
Guest- Guest
Ne fali, tu je Hrvat.marcellus wrote:atmosfera je jednako zapaljiva, a u ovoj priči su hrvat, srpkinja i bosanac, samo još fali šiptar
Ali nisi u pravu, da sam krv tražio nijedan srbin oko mene u susjedstvu živ ostao ne bi, ne bi imao prijatelja srba, s tobom komunicirao ne bi na prstojan način, kao i sa strahijem, ne bi rekao da sa tobom mogu komotno na cugu iako znamo i ti i ja da se neke stvari u svijesti promjeniti neće ni kod tebe ni kod mene, barem ne drastično. Svi smo oblikovani na svoj način i tu neke velike promjene više nema no vjerovao ili ne ja srbe ne mrzim, mrzim velikosrpsku politiku i mitomaniju, četništvo...u prošlom postu si napisao da su srbi naučeni da je ubijeno u ww2 2 milijuna srba u NDH a jasenovac sam da je pobrao 700 000 srba i toga se drže no isto tako je učeno da je dražo mihajlović ratni zločinac i vođa zločinačkog četničkog pokreta pa su srbi ipak uspjeli od njega napraviti junaka, očito je da su uvijek ispod žita gurali svoje mimo javnosti i službene politike jer četništvo cvjeta u srbiji gore nego u ww2 i još k tome govore da su to junaci i pravednici, pa zadnji rat ne žele priznati svoju ulogu nego okreću pilo naopako i krive narod koji se branio i koji je svoj životni prostor štitio. Ta se prenosi indukcijom kao u trafou na sve oko njih i dobijemo nakon godina prozivanja da se zaista i pojavi neko koga su godinama priželjkivali i onda kažu; evo vidite, rekli smo vam da su tamo ustaše! Pogledaj pizona, nema teme gdje on ne govori o Hrvatima kao o ustašama, vladu kao ustašku, povezivanje sa NDH...zato se nemoj čuditi kada se počne tome svemu ismijavati sa naše strane i kada se ne dozvoljava da takvi likovi kolo vode.dzmrdz wrote:Tre, trazis krv. Oseti se to. Nije dobro radi tebe.
Pricao mi jedan taksista Srbin kako je vozio jednog Hrvata iz VU kojemu je clan obitelji nastradao u ratu, tacnije kcerka. Invalid je.
Kaze on (taksista Srbin) a ovaj je njemu pricao(Hrvat) kako je bio ispunjen mrznjom da nije mogao cuti slovo S a ne Srbin. Znaci bruka totalno koliko je mrzio Srbe radi cerke. Razumljivo.
Kaze on i od te mrznje on dobije secer i zdravlje otislo kvragu skroz. Medjutim volio je gledati srpske filmove i tako on krene da nabavlja te filmove u B Palanci na pijaci, ti filmovi su ga opustali. Tu je doslo i do kontakta s lokalnim ljudima i price i sve sto ide kad je covek na pijaci. Kaze on da se bukvalno posle toga preporodio jer je mrznja nestala iz njega i da mu se i zdravlje drasticno popravilo.
Kuzis, ne valja. Ne moras ti mene poslusati niti ocekujem ali mi je nekako na srcu da ti kazem jer ti si bas bio u ratu vidim i zato ljudi kao ti znaju sta je rat.
Nije rat radi Srba i Hrvata i sl, to je radi mahinacija, bankara, kolonizacije i sl. Ja tebi zelim sve najbolje svakako, a svoje Srbe bih volio viditi da malo se isto stisaju i budi pametniji vise nego ista.
Ja svoje najvise kritikujem, a oni misle da se ja vama uvlacim. Treba i porazenom dati dostojanstvo da taj poraz prihvati i sansu da krene drugim putem, ma ko god da je u pitanju.
Guest- Guest
I to je pogrešna percepcija, ne živim ja u prošlosti ali me prošlost naučila da treba biti oprezan pogotovo jer iste poruke iz srbije dolaze kao i prije zadnjeg rata, na vlasti su im notorni četnici, huškači i koljači koji upiru prstom prema RH, šalju svoje botove, zagađuju sve medije, pronađu sluge unutar jednog HAVCa i guraju svoju istinu....ljudi lako prepoznaju tri dimenzije rata no četvru ne mogu preponzati tek tako a o petoj dimenziji malo ko ima pojma. RH je pod permanentnim napadom nižeg ili višeg inteziteta i žao mi je ko to ne vidi.kolerik wrote:tre911 wrote:Ko je zamuknio i zašto??kolerik wrote:
A vid, vid, kako su forumski junaci sa obje strane zamuknuli na tvoj post...Nije u modi.
Potpis.
Gle tre ti meni izgledas kao pametan covjek. :)
Eh sad, ako cemo zivjeti u proslosti, riskiramo da izgubimo sto ste u proslosti ostvarili. Ne vidim te bas na temama o ekonomiji ili demografiji (ako takve ima, morati cu nesto otvoriti), ali cim se spomeni Srbi i Hrvati, odmah si tu.
Svatko ima pravo na misljenje, a moje je da sve jaca i jaca Hrvatska je najbolja garancija da se ne dovedu u pitanje rezultati DR ili hrvatske samostalosti.
Nije fraza da Hrvatska mora rijesiti demografsku katastrofu, i ja mislim da su crvena svijetla vec upaljena, ja ne bih bas birao vise sredstva, valja ocuvati supstancu hrvatskog naroda, promijeniti kulturu obitelji bez djece/sa jednim djetetom, itd.
Hrvatska mora i ekonomski jacati, uspostaviti kvalitetnije sigurnosne sluzbe i pravosudje (KVALITETNIJE, ne novisnije, jer nijedno pravosudje nije neovisno, vidi samo Haag).
Hrvatska je mala zemlja - trebaju nam saveznici, ali i pricuvne varijante ako bi Plan A otkazao. Isto tako, Hrvatska mora imati svoje ja u vanjskoj politici, ne smije ignorirati Rusiju, treba traziti tocke suradnje. Meni je nevjerojatno da nema zemlje clanice EU sa kojom smo u zadnje tri godine uspostavili srdacnije odnose, a svima trebaju glasovi i kvalificirana vecina. Ne koristimo ono sto imamo, slabimo sami sebe.
A jame i zice - na tome se vise ne gradi Hrvatska. Niti se na tome moze posramiti Srbija, valjda ti je to vec jasno. Nikada se necemo sloziti sto se desilo u XX. st., a ni buducnost odnosa dviju zemalja nije bajna, valja se pripremiti na nove obracune, ali na drukciji nacin, asimetricno ratovanje, potkopavanje stabilnosti, medjusobno spijuniranje, itd. itd.
Eto, toliko od mene, idem u krpe.
Guest- Guest
Su beneficijama.kolerik wrote:Kaj nisi ti danas napisal da nisi cul za nesrecu u bivsoj Yugi u kojoj je poginulo 152 ljudi, a bila je 1971? Recimo da si rodjen 1960, pa ti danas imas cca 55 godina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Od danas više ne. Skoro sam se zakrvio sa Torlacima koji su me oklevetali i patvorili na me razne insinuacije.Noor wrote:jastreb wrote:Kao penzić imam besplatnu kartu.
penzić, a ideš na posao?
Ovih dana vraćam se na bauštelu.
2014-04-22
jastreb wrote:Od danas više ne. Skoro sam se zakrvio sa Torlacima koji su me oklevetali i patvorili na me razne insinuacije.Noor wrote:jastreb wrote:Kao penzić imam besplatnu kartu.
penzić, a ideš na posao?
gotova penzija?
šta radiš na gradilištu?
Guest- Guest
Ma ne. U penziji jesam oko godinu dana,a ovo na baušteli sam u fušu. Mlad sam da bih ležao kod kuće.Noor wrote:jastreb wrote:Od danas više ne. Skoro sam se zakrvio sa Torlacima koji su me oklevetali i patvorili na me razne insinuacije.Noor wrote:jastreb wrote:Kao penzić imam besplatnu kartu.
penzić, a ideš na posao?
gotova penzija?
šta radiš na gradilištu?
2014-04-22
Beć pun balkancerosa , Turaka , Čečena ....
By 2001, 16% of people living in Austria had nationalities other than Austrian, nearly half of whom were from former Yugoslavia; the next most numerous nationalities in Vienna were Turks (39,000; 2.5%), Poles (13,600; 0.9%) and Germans (12,700; 0.8%).
As of 2012, an official report from Statistics Austria showed that more than 660,000 (38.8%) of the Viennese population have full or partial migrant background, mostly from Ex-Yugoslavia, Turkey, Germany, Poland, Ukraine, Romania and Hungary.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vienna#Demographics
By 2001, 16% of people living in Austria had nationalities other than Austrian, nearly half of whom were from former Yugoslavia; the next most numerous nationalities in Vienna were Turks (39,000; 2.5%), Poles (13,600; 0.9%) and Germans (12,700; 0.8%).
As of 2012, an official report from Statistics Austria showed that more than 660,000 (38.8%) of the Viennese population have full or partial migrant background, mostly from Ex-Yugoslavia, Turkey, Germany, Poland, Ukraine, Romania and Hungary.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vienna#Demographics
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo mi liči na Desimire. Oni su poznati po tome što dižu ruku na žene.
2014-04-22
tre911 wrote:I to je pogrešna percepcija, ne živim ja u prošlosti ali me prošlost naučila da treba biti oprezan pogotovo jer iste poruke iz srbije dolaze kao i prije zadnjeg rata, na vlasti su im notorni četnici, huškači i koljači koji upiru prstom prema RH, šalju svoje botove, zagađuju sve medije, pronađu sluge unutar jednog HAVCa i guraju svoju istinu....ljudi lako prepoznaju tri dimenzije rata no četvru ne mogu preponzati tek tako a o petoj dimenziji malo ko ima pojma. RH je pod permanentnim napadom nižeg ili višeg inteziteta i žao mi je ko to ne vidi.kolerik wrote:tre911 wrote:Ko je zamuknio i zašto??kolerik wrote:
A vid, vid, kako su forumski junaci sa obje strane zamuknuli na tvoj post...Nije u modi.
Potpis.
Gle tre ti meni izgledas kao pametan covjek. :)
Eh sad, ako cemo zivjeti u proslosti, riskiramo da izgubimo sto ste u proslosti ostvarili. Ne vidim te bas na temama o ekonomiji ili demografiji (ako takve ima, morati cu nesto otvoriti), ali cim se spomeni Srbi i Hrvati, odmah si tu.
Svatko ima pravo na misljenje, a moje je da sve jaca i jaca Hrvatska je najbolja garancija da se ne dovedu u pitanje rezultati DR ili hrvatske samostalosti.
Nije fraza da Hrvatska mora rijesiti demografsku katastrofu, i ja mislim da su crvena svijetla vec upaljena, ja ne bih bas birao vise sredstva, valja ocuvati supstancu hrvatskog naroda, promijeniti kulturu obitelji bez djece/sa jednim djetetom, itd.
Hrvatska mora i ekonomski jacati, uspostaviti kvalitetnije sigurnosne sluzbe i pravosudje (KVALITETNIJE, ne novisnije, jer nijedno pravosudje nije neovisno, vidi samo Haag).
Hrvatska je mala zemlja - trebaju nam saveznici, ali i pricuvne varijante ako bi Plan A otkazao. Isto tako, Hrvatska mora imati svoje ja u vanjskoj politici, ne smije ignorirati Rusiju, treba traziti tocke suradnje. Meni je nevjerojatno da nema zemlje clanice EU sa kojom smo u zadnje tri godine uspostavili srdacnije odnose, a svima trebaju glasovi i kvalificirana vecina. Ne koristimo ono sto imamo, slabimo sami sebe.
A jame i zice - na tome se vise ne gradi Hrvatska. Niti se na tome moze posramiti Srbija, valjda ti je to vec jasno. Nikada se necemo sloziti sto se desilo u XX. st., a ni buducnost odnosa dviju zemalja nije bajna, valja se pripremiti na nove obracune, ali na drukciji nacin, asimetricno ratovanje, potkopavanje stabilnosti, medjusobno spijuniranje, itd. itd.
Eto, toliko od mene, idem u krpe.
Ako si procitao moj post, a posebno boldani dio, onda si valjda shvatio da sam to prepoznao.
Poanta je da ne koristimo svoju poziciju, ne regeneriramo se i na nekonvencionalne metode reagiramo konvencionalno.
Rata ne da nece biti, ratuje se i sad, ali u ovoj fazi ipak mozak je najpresudniji, a rasprava o jamama je izlisna. To ne vidim kao dio psihopoliticke faze ovog rata. Ne radimo kako treba, vodimo novi rat metodama i argumentima iz proslog, slicno kako su se oni ponasali 1990-ih.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još dva državljana Severne Makedonije umešana u napad u Beču
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 5 of 8