Ustaški napad na srpkinju u beču
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ustaški napad na srpkinju u beču
Niko nije rekao gle budale tuce ženu i sl. Važno da je Srpkinjatako da je automatski prigoda za neku sprdnju i konacno zaboravljanje ko je tu za sprdnju i osudu. Neverovatno, pa vi ste isti ko i Pizon
Da se neko sprdo sa Hrvaticom koju je Srbin ispizdio bilo bi eno g Srbo impotentni izivljava se i sl
Da se neko sprdo sa Hrvaticom koju je Srbin ispizdio bilo bi eno g Srbo impotentni izivljava se i sl
Guest- Guest
abraham wrote:Kako se zove okrivljeni?? Artukovic???
Ne................Hadjihasanbegović Haso.................ali se izjasnio kao Hrvat i ustaša
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dzmrdz wrote:Niko nije rekao gle budale tuce ženu i sl. Važno da je Srpkinjatako da je automatski prigoda za neku sprdnju i konacno zaboravljanje ko je tu za sprdnju i osudu. Neverovatno, pa vi ste isti ko i Pizon
pa niko nije rekao budala namlatila ženu nego Hrvat. Ako tako gledaš.
Lik ima hrvatske papire,a žena srpske,što nije dokaz da je on Hrvat,a ona Srpkinja.
Ovo mi liči na Romale Romali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A jebiga nije to sve bez vraga, gledaj kada si ga već spomenio kao i stanojka li đžanga ili serbinja..svi misle da je u jasenovcu pobijeno 700 ooo srba i tako to i onda se nije za čuditi kada se sprdamo sa takvim stvarima, ništa osobno hebiga.dzmrdz wrote:Niko nije rekao gle budale tuce ženu i sl. Važno da je Srpkinjatako da je automatski prigoda za neku sprdnju i konacno zaboravljanje ko je tu za sprdnju i osudu. Neverovatno, pa vi ste isti ko i Pizon
Guest- Guest
tre911 wrote:onda se nije za čuditi kada se sprdamo sa takvim stvarima, ništa osobno hebiga.
upravo to.
Pizzon ce svoje misljenje iznijeti iskljucivo ako o situaciji napise recenicu-dvije neka bolja svjetska novinska kuca :D
Guest- Guest
inače ovo malo vuče na zen'ca blues... "ženu mi je krećo hakija, presudila mu čakija"
Ma zna on i bez srpskog kurira hebati majku ustašku :DDMaximusDecimusMiridije wrote:Pizzon ce svoje misljenje iznijeti iskljucivo ako o situaciji napise recenicu-dvije neka bolja svjetska novinska kuca :D
Guest- Guest
Pa vjerojatno tako i je.marcellus wrote:inače ovo malo vuče na zen'ca blues... "ženu mi je krećo hakija, presudila mu čakija"
Guest- Guest
Sad ce pizon pocet sa "Necete vi nama... nase je.... mi smo...."
omni-
2014-04-12
Diž vojsku i u obranu srpstva u srpskoj,lici,kordunu,slavoniji i hrvatskoj pa dalje u sve do milvokija!omni wrote:Sad ce pizon pocet sa "Necete vi nama... nase je.... mi smo...."
Guest- Guest
Sto vam malo treba da se napalite ...
Ijoooj ..
Ijoooj ..
marcellus wrote:inače ovo malo vuče na zen'ca blues... "ženu mi je krećo hakija, presudila mu čakija"
To nas razlikuje od Austrijanaca. Ono njihovi kriminalci zatvore neku klinku na 10 godina i onda siluju i izgladljivaju i to. I onda kad napokon malu puste...kad te pusti sav taj uzas i nakon nekog vremena vidis sta ta mala govori za televiziju...nekako ni taj Austrijanac nije vise toliki crni vrag......a ovi nasi ono...lijepo sve zdravo normalno. Jedan drugome jebe zenu....hop nozom preko grla. Ende. I onda fin i drag u zatvoru, nikakvih problema s njime. Izadje najcesce ranije zbog finog vladanja.
Guest- Guest
Stari svat je mrtav čovek, sprdate se s tim. Istomrtav ko i u Jaseovcu iili Ovcari al sa potonjim se nesprdatetre911 wrote:A jebiga nije to sve bez vraga, gledaj kada si ga već spomenio kao i stanojka li đžanga ili serbinja..svi misle da je u jasenovcu pobijeno 700 ooo srba i tako to i onda se nije za čuditi kada se sprdamo sa takvim stvarima, ništadzmrdz wrote:Niko nije rekao gle budale tuce ženu i sl. Važno da je Srpkinjatako da je automatski prigoda za neku sprdnju i konacno zaboravljanje ko je tu za sprdnju i osudu. Neverovatno, pa vi ste isti ko i Pizon
Guest- Guest
Sora wrote:Sto vam malo treba da se napalite ...
Ijoooj ..
Pa meni stvarno malo treba....jebiga ja kad vidim treger od grudnjaka na casnoj sestri meni vec uticnica od struje izgleda privlacno.
Guest- Guest
Nije nego na Roma i Juliju.jastreb wrote:Lik ima hrvatske papire,a žena srpske,što nije dokaz da je on Hrvat,a ona Srpkinja.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Sprdamo se sa mitomanijom, laznim razlozima i slicnim, ti izgleda nikad ukapirat.dzmrdz wrote:Stari svat je mrtav čovek, sprdate se s tim. Istomrtav ko i u Jaseovcu iili Ovcari al sa potonjim se nesprdatetre911 wrote:A jebiga nije to sve bez vraga, gledaj kada si ga već spomenio kao i stanojka li đžanga ili serbinja..svi misle da je u jasenovcu pobijeno 700 ooo srba i tako to i onda se nije za čuditi kada se sprdamo sa takvim stvarima, ništadzmrdz wrote:Niko nije rekao gle budale tuce ženu i sl. Važno da je Srpkinjatako da je automatski prigoda za neku sprdnju i konacno zaboravljanje ko je tu za sprdnju i osudu. Neverovatno, pa vi ste isti ko i Pizon
omni-
2014-04-12
cerka I zet, rade, tamo daleko, daleko,
od srbije, u grupi sa hrvatima.
kada su posli malo sam cvikao,
jer nepoznaju hr. nemaju iskustva,
bez ikakvih kontakata. za sada, evo
2, 3 god. drze se ok, I td.
od srbije, u grupi sa hrvatima.
Last edited by pizzon on 30/8/2016, 19:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Evo ga, bjezmo.pizzon wrote:cerka I zet, rade, tamo daleko, daleko,
od srbije u grupi sa hrvatima.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još dva državljana Severne Makedonije umešana u napad u Beču
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 2 of 8