Ustaški napad na srpkinju u beču
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ustaški napad na srpkinju u beču
To je strašno kako si ti pametna i kako si ovaj zaključak izvukla onako majestorski, nema te država izrael(ali zato i tu sreću imamo mi )Eva wrote:tre911 wrote:U to ne sumnjam, svi psihopati se opuste u takvoj situaciji.Eva wrote:tre911 wrote:Kad joj je i bilo dobro uopćemrincredible wrote:O bože, je li Eva dobro?
Uvijek kad je proslava na Bleiburgu, onda se baš nekak opustim
Pa viš da i tebe veseli ova makljaža Srpkinje. Još da je Mujo priklao, eh štimunga.
Guest- Guest
tre911 wrote:To je strašno kako si ti pametna i kako si ovaj zaključak izvukla onako majestorski, nema te država izrael(ali zato i tu sreću imamo mi )Eva wrote:tre911 wrote:U to ne sumnjam, svi psihopati se opuste u takvoj situaciji.Eva wrote:tre911 wrote:
Kad joj je i bilo dobro uopće
Uvijek kad je proslava na Bleiburgu, onda se baš nekak opustim
Pa viš da i tebe veseli ova makljaža Srpkinje. Još da je Mujo priklao, eh štimunga.
Ajde, ne budi Haso i ne izmotavaj se. Budi Rojs i reci da te ovo veseli.
Guest- Guest
Pa ti ni ne znaš što je karma a laprdaš o njoj iako je nisam nigdje spomenio! ajde ti lijepo svojim putem, nemam vremana za podučavanje kojekakvih pametnica koje kurca ne kuže.Eva wrote:tre911 wrote:Pa ti ćeš imati priliku plakati nad svojom djecom, sama si ih proklela i sjetiti ćeš se već što sam ti govorio o tome, samo polakoEva wrote:tre911 wrote:Ne, ti se sprdaš sa stvarnim ljudima i zato si smeće, mi se sprdamo sa izmišljenim virtualnim megalomanskim velikosrpskim brojkamaEva wrote:
Eto viš tak se i ja sprdam s ustaškom "dječicom" od 20 godina s Bleiburga.
Ja se sprdam s djecom od 25 godina. To su kao ovi koji dolaze u EU iz Pakistana, Afgana i ostalih stanova, isto ono musava djeca. A na Bleiburgu je zagnojilo ono 2-3 milijuna nevinih ustaša, tak tvrde desni mediji u Rvata. I u čem je razlika?
Ne vjerujem ti ja u karmu i te mambojumbo vradžbine, tak niš od toga.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa ti ni ne znaš što je karma a laprdaš o njoj iako je nisam nigdje spomenio! ajde ti lijepo svojim putem, nemam vremana za podučavanje kojekakvih pametnica koje kurca ne kuže.Eva wrote:tre911 wrote:Pa ti ćeš imati priliku plakati nad svojom djecom, sama si ih proklela i sjetiti ćeš se već što sam ti govorio o tome, samo polakoEva wrote:tre911 wrote:
Ne, ti se sprdaš sa stvarnim ljudima i zato si smeće, mi se sprdamo sa izmišljenim virtualnim megalomanskim velikosrpskim brojkama
Ja se sprdam s djecom od 25 godina. To su kao ovi koji dolaze u EU iz Pakistana, Afgana i ostalih stanova, isto ono musava djeca. A na Bleiburgu je zagnojilo ono 2-3 milijuna nevinih ustaša, tak tvrde desni mediji u Rvata. I u čem je razlika?
A ono proklinjanja i ostale čarobije iz katoličke kuhinje, isto nisu moja šalica čaja.
Guest- Guest
Prdis za medalju...ko da nisi srbin...tre911 wrote:Alo krelac ti se ne javljaj, da si imalo normalan barem bi uzeo u razmatranje vaše pizdarije o toj temi a da si zeru iznad toga odbacio bi ih ko dobar dan.Stanojko wrote:Zile...ne prdi.tre911 wrote:Ne, ti se sprdaš sa stvarnim ljudima i zato si smeće, mi se sprdamo sa izmišljenim virtualnim megalomanskim velikosrpskim brojkamaEva wrote:tre911 wrote:
A jebiga nije to sve bez vraga, gledaj kada si ga već spomenio kao i stanojka li đžanga ili serbinja..svi misle da je u jasenovcu pobijeno 700 ooo srba i tako to i onda se nije za čuditi kada se sprdamo sa takvim stvarima, ništa osobno hebiga.
Eto viš tak se i ja sprdam s ustaškom "dječicom" od 20 godina s Bleiburga.
Koje proklinjanje, gdje sam ja tebe proklinjao ili čarobirao? Opet lažeš, u stvari pitam se jesi li išta istinito danas uopće reklaEva wrote:tre911 wrote:Pa ti ni ne znaš što je karma a laprdaš o njoj iako je nisam nigdje spomenio! ajde ti lijepo svojim putem, nemam vremana za podučavanje kojekakvih pametnica koje kurca ne kuže.Eva wrote:tre911 wrote:Pa ti ćeš imati priliku plakati nad svojom djecom, sama si ih proklela i sjetiti ćeš se već što sam ti govorio o tome, samo polakoEva wrote:
A ono proklinjanja i ostale čarobije iz katoličke kuhinje, isto nisu moja šalica čaja.
Guest- Guest
Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Guest- Guest
Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratitiEva wrote:Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratitiEva wrote:Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Neće, jer ja u takve reverzibilne projekte ne vjerujem, kužiš. Nisam praznovjerna, no volim se sprdat s megalomanskim mitovima baš kao i ti, samo kaj je meni Bleiburg napetiji od Jasenovca.
Guest- Guest
Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)Eva wrote:tre911 wrote:Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratitiEva wrote:Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Neće, jer ja u takve reverzibilne projekte ne vjerujem, kužiš. Nisam praznovjerna, no volim se sprdat s megalomanskim mitovima baš kao i ti, samo kaj je meni Bleiburg napetiji od Jasenovca.
Guest- Guest
Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...tre911 wrote:Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)Eva wrote:tre911 wrote:Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratitiEva wrote:Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Guest- Guest
To kaj si ti praznovjeran pa vjeruješ u malog Isuseka, koji te gleda s neba, trebalo bi te spriječavati da se sprdaš, jer će ti se vratiti. Mene pak ne priječi stranačka stega pa mogu.
Guest- Guest
tre911 wrote:Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...tre911 wrote:Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)Eva wrote:tre911 wrote:Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratitiEva wrote:Ti fakat imaš issue s logikom, nisi ti nego se referiraš da sam ja svoju decu proklela. Kak kad ja u te pizdarije ne vjerujem, kužiš sad bistriću?
Tko sa ustašama bježi, umre umoran!
Guest- Guest
Nazovi to kako hoćeš ali ja se Krista neću odreći niti ću ga zatajiti.Eva wrote:To kaj si ti praznovjeran pa vjeruješ u malog Isuseka, koji te gleda s neba, trebalo bi te spriječavati da se sprdaš, jer će ti se vratiti. Mene pak ne priječi stranačka stega pa mogu.
Guest- Guest
Veliš puna huda jama umornih i zazidanih iza pet metara betona i zida od cigli. Samo naprijed, vjerujem da možeš biti još ljigavijaEva wrote:tre911 wrote:Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...tre911 wrote:Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)Eva wrote:tre911 wrote:
Pa jesi ih proklela, kako si sa slašću pisala o ubijenoj hrvatskoj djeci tako će ti se to vratiti
Guest- Guest
tre911 wrote:Nazovi to kako hoćeš ali ja se Krista neću odreći niti ću ga zatajiti.Eva wrote:To kaj si ti praznovjeran pa vjeruješ u malog Isuseka, koji te gleda s neba, trebalo bi te spriječavati da se sprdaš, jer će ti se vratiti. Mene pak ne priječi stranačka stega pa mogu.
Onda moraš okrenut i drugi obraz a ne se tu sprdat.
Guest- Guest
tre911 wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...tre911 wrote:Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)Eva wrote:
Veliš puna huda jama umornih i zazidanih iza pet metara betona i zida od cigli. Samo naprijed, vjerujem da možeš biti još ljigavija
Tko se mača laća od mača i strada. Pravda je spora ali dostižna.
Guest- Guest
Da bi iole o ovome mogla pisati onda bi trebala znati što je okretanje drugog obraza a što ponižavanje dostojanstva no budući se neuka po tom pitanju uzalud je išta napisatiEva wrote:tre911 wrote:Nazovi to kako hoćeš ali ja se Krista neću odreći niti ću ga zatajiti.Eva wrote:To kaj si ti praznovjeran pa vjeruješ u malog Isuseka, koji te gleda s neba, trebalo bi te spriječavati da se sprdaš, jer će ti se vratiti. Mene pak ne priječi stranačka stega pa mogu.
Onda moraš okrenut i drugi obraz a ne se tu sprdat.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tako je, zato ćeš na svojoj koži osjetiti upravo to čemu si se veselila u ubijanju nevinih.Eva wrote:tre911 wrote:Eva wrote:tre911 wrote:Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...tre911 wrote:
Možeš ti vjerovati i da ćeš živjeti vječno ili da si lijepa i pametna ali stvarnost je drugačija :)
Veliš puna huda jama umornih i zazidanih iza pet metara betona i zida od cigli. Samo naprijed, vjerujem da možeš biti još ljigavija
Guest- Guest
tre911 wrote:Tako je, zato ćeš na svojoj koži osjetiti upravo to čemu si se veselila u ubijanju nevinih.Eva wrote:tre911 wrote:Eva wrote:tre911 wrote:
Inače što se tiče megalomanije ti nigdje ne možeš naći ništa što bi potkrjepilo ove idiotarije o 2 milijuna ubijenih srba dočim se za 100 ooo hrvata može utvrditi bez hebemti ko su i čije su žrtve, 1500 masovnih grobnica u SLO i RH o tome svjedoče. Brojka od sto tisuća je ono gotovo neoboriva no ta brojka po mnogim izvorima nije manja od 200 tisuća tako da...
Kako ak nikog nisam ubila pa nemam zakaj bježat, a niti vjerujem u prokletstvo? Opet te logika ne sluša
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Još dva državljana Severne Makedonije umešana u napad u Beču
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Novi napad u Beču, Afganistanac napao pripadnika osiguranja parlamenta
» Panika u Austriji: uhićen mladi Albanac, sumnja se da je planirao teroristički napad u Beču
» Jugoslavija priznavala ustaški grb...a danas je ustaški?..Tko tu koga jebe
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 7 of 8