Oj lijepa majska zoro..OJXA....Hoćemo gusle! :)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oj lijepa majska zoro..OJXA....Hoćemo gusle! :)
odlicna ti preporuka :Ddzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aj odi u krc ti i tvoje kerafeke... običan si srpski povratnik nakon 300 i kusur ljeta izbivanja a sad se vamo kuratiš nekim plemenitim srpstvom... a obični krdžan.... ;))))dzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.
2015-08-08
dzango wrote:Ajde da mene malo protreseš.Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:
pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))
jel se još trese?
svrbi te, a?
Guest- Guest
Ilida vidimo šta je pisala enciklopedia catolica?michaellcmacha wrote:pa tebi za informaciju to su česi pisali u 14 veku, odi malo kod poljaka pa vidi šta su oni pisali u 11 stoljeću.... ;)
moraš pažljivo s njim još i danas je pod dojmom traktorijade pa ga svako malo šiza strefi....Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
jel se još trese?
2015-08-08
Nema Morave tamo jebote.Noor wrote:pa ti si roker s Moravudzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:
poljski izvori su sasvim ok... ali oni vam baš i ne pašu.... ;)dzango wrote:Ilida vidimo šta je pisala enciklopedia catolica?michaellcmacha wrote:pa tebi za informaciju to su česi pisali u 14 veku, odi malo kod poljaka pa vidi šta su oni pisali u 11 stoljeću.... ;)
2015-08-08
Jebiga kada ovom ne mogu da objasnim. Vuče me k sebi pa to ti je.maggie13 wrote:odlicna ti preporuka :Ddzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:
Gedža bre. Ercov. Kakav kurčev križan.michaellcmacha wrote:aj odi u krc ti i tvoje kerafeke... običan si srpski povratnik nakon 300 i kusur ljeta izbivanja a sad se vamo kuratiš nekim plemenitim srpstvom... a obični krdžan.... ;))))dzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:
pohvalno od tebe... red je kad si se vratio u otadžbinu da si naučio geografiju svoje nove stare domovine.... ;)...dzango wrote:Nema Morave tamo jebote.Noor wrote:pa ti si roker s Moravudzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:
Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.
2015-08-08
Ihh..Noor wrote:dzango wrote:Ajde da mene malo protreseš.Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:
Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.
jel se još trese?
svrbi te, a?
Sve je to moja otadžbina. I tamo i ovamo. Ja ne zapostavljam ni jedan deo Velike Srbije.michaellcmacha wrote:pohvalno od tebe... red je kad si se vratio u otadžbinu da si naučio geografiju svoje nove stare domovine.... ;)...dzango wrote:Nema Morave tamo jebote.Noor wrote:pa ti si roker s Moravudzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:
je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)
Srbi do Rima, a Hrvatskoj Poljak koji se zove Čeh? I na ovaj miš-maš pozivaš se kao na dokaz nečega? Uzmi, ubij pa se pušku.dzango wrote:„Међу осталим Србима,где бораве Грци,близу мора су се населилии до Рима су се проширили.“„У српском језику постоји земља,која се зове Хрватска,у тој земљи беше Пољаккоји се звао Чех.“
krdžan... zato si i stavio dž u nick.... ;)dzango wrote:Gedža bre. Ercov. Kakav kurčev križan.michaellcmacha wrote:aj odi u krc ti i tvoje kerafeke... običan si srpski povratnik nakon 300 i kusur ljeta izbivanja a sad se vamo kuratiš nekim plemenitim srpstvom... a obični krdžan.... ;))))dzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:moraš pažljivo s njim još i danas je pod dojmom traktorijade pa ga svako malo šiza strefi....Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:
jel se još trese?
ima manevre, neka ga
Guest- Guest
Pitaj Čehe i Dalimalovu hroniku. Šta si se meni nanvrzao.Regoč wrote:Srbi do Rima, a Hrvatskoj Poljak koji se zove Čeh? I na ovaj miš-maš pozivaš se kao na dokaz nečega? Uzmi, ubij pa se pušku.dzango wrote:„Међу осталим Србима,где бораве Грци,близу мора су се населилии до Рима су се проширили.“„У српском језику постоји земља,која се зове Хрватска,у тој земљи беше Пољаккоји се звао Чех.“
Velikosrbstvo i dalje harači, očito im trebaju jači vjetrovi.
CRNA GORA OKRENULA DUGE CEVI KA KOSOVU: Specijalci postavili mitraljeska gnezda na granici
PODGORICA - Na granici između Crne Gore i Kosova pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice u utorak su postavljali mitraljeska gnezda, zbog bojazni od eventualnih sukoba, potvrđeno je iz više izvora u bezbednosnim službama.
vidim, toli je jako prijateljstov sa šitarima
da su postavili mitraljeze prema siptarima
milo kao o srbiji a mitraljeze prema siptarima.
Last edited by pizzon on 29/8/2016, 23:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti se pozivaš na tekst prepun gluposti. Poviesne izvore treba vrjednovati pa tek onda uporabiti.dzango wrote:Pitaj Čehe i Dalimalovu hroniku. Šta si se meni nanvrzao.Regoč wrote:Srbi do Rima, a Hrvatskoj Poljak koji se zove Čeh? I na ovaj miš-maš pozivaš se kao na dokaz nečega? Uzmi, ubij pa se pušku.dzango wrote:[size=35]„Међу осталим Србима,[/size][size=35]где бораве Грци,[/size][size=35]близу мора су се населили[/size][size=35]и до Рима су се проширили.“[/size][size=35]„У српском језику постоји земља,[/size][size=35]која се зове Хрватска,[/size][size=35]у тој земљи беше Пољак[/size][size=35]који се звао Чех.“[/size]
eto ti ga samo ureduj, al pažljivo da te ne prijavi za genocid... meni je interesantniji ovaj krdžan iz zemuna... ;)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:moraš pažljivo s njim još i danas je pod dojmom traktorijade pa ga svako malo šiza strefi....Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:
jel se još trese?
ima manevre, neka ga
2015-08-08
dzango wrote:Nema Morave tamo jebote.Noor wrote:pa ti si roker s Moravudzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:
onda s Moravicu
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem
» 'Oćemo gusle...:D
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Ko'to kaže ko'to laže... OJXA...
» LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem
» 'Oćemo gusle...:D
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Ko'to kaže ko'to laže... OJXA...
Page 4 of 5