Oj lijepa majska zoro..OJXA....Hoćemo gusle! :)
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oj lijepa majska zoro..OJXA....Hoćemo gusle! :)
ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)dzango wrote:Nije sramota pogrešiti, Sramo ta bi bilo ne ispraviti grešku. Znao je to Stefan Nemanja. Nije ni sramota biti prečanin, ali ja to nisam. Čak ni mog prezimena nema van Srbije.michaellcmacha wrote:sjedi dovoljan.... i ti si izgleda prečan odoš, koji se svim silama trudi učiti kvazi srpsku ali i uopćeno kvazi povijest..... kad si sve to naučio red je da više naučiš da ti je otac nacije bio katrolik i da su od tri živorođena sina, dva i umrla kao katolici, a s trećim je stvorio ovo što ti danas poimaš srpstvom.... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mislim da ovdje ima jedan Crnogorac, a možda i dva...ajd ti to raspravi s njima.dzango wrote:Mi i Crnogorci imamo. Nemamo istu azbuku samo sa Milogorcima Drljevićevsko-Brozovske škole. Ajde sad zajedno da zapevamo ove dve lepe himne srpske Crne gore, našega Njegoša.Eroo wrote:I sve lepo na srpskom...daleko od mora.
Evo nemate ni ista slova.
Možeš i sa mojima, oni će ti objasniti di je bila Crvena Hrvatska...Znaš ono, crven-bijeli nije slučajno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
2015-08-08
Mi smo ovde da vas prosvetlimo i vratimo srpstvu i veri pravoslavnoj. Šta tu ima loše. Evo danas smo naučili da su obe himne Crne Gore u stvari srpske. Malo li je samo za jedan dan?michaellcmacha wrote:ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)dzango wrote:Nije sramota pogrešiti, Sramo ta bi bilo ne ispraviti grešku. Znao je to Stefan Nemanja. Nije ni sramota biti prečanin, ali ja to nisam. Čak ni mog prezimena nema van Srbije.michaellcmacha wrote:sjedi dovoljan.... i ti si izgleda prečan odoš, koji se svim silama trudi učiti kvazi srpsku ali i uopćeno kvazi povijest..... kad si sve to naučio red je da više naučiš da ti je otac nacije bio katrolik i da su od tri živorođena sina, dva i umrla kao katolici, a s trećim je stvorio ovo što ti danas poimaš srpstvom.... ;)
Nema ovde Crnogoraca. Svi smo Srbi. Kako ide himna te cvrene Hrvatske?Eroo wrote:Mislim da ovdje ima jedan Crnogorac, a možda i dva...ajd ti to raspravi s njima.dzango wrote:Mi i Crnogorci imamo. Nemamo istu azbuku samo sa Milogorcima Drljevićevsko-Brozovske škole. Ajde sad zajedno da zapevamo ove dve lepe himne srpske Crne gore, našega Njegoša.Eroo wrote:I sve lepo na srpskom...daleko od mora.
Možeš i sa mojima, oni će ti objasniti di je bila Crvena Hrvatska...Znaš ono, crven-bijeli nije slučajno.
danas kao i sve dane unazad 15 godina ti dokazuješ da si prečan, koji se preko kurca i bez volje vratio u srbiju, gdje očito ni dan danas nisi prihvaćen....dzango wrote:Mi smo ovde da vas prosvetlimo i vratimo srpstvu i veri pravoslavnoj. Šta tu ima loše. Evo danas smo naučili da su obe himne Crne Gore u stvari srpske. Malo li je samo za jedan dan?michaellcmacha wrote:ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)dzango wrote:Nije sramota pogrešiti, Sramo ta bi bilo ne ispraviti grešku. Znao je to Stefan Nemanja. Nije ni sramota biti prečanin, ali ja to nisam. Čak ni mog prezimena nema van Srbije.michaellcmacha wrote:sjedi dovoljan.... i ti si izgleda prečan odoš, koji se svim silama trudi učiti kvazi srpsku ali i uopćeno kvazi povijest..... kad si sve to naučio red je da više naučiš da ti je otac nacije bio katrolik i da su od tri živorođena sina, dva i umrla kao katolici, a s trećim je stvorio ovo što ti danas poimaš srpstvom.... ;)
2015-08-08
Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
dzango wrote:Nema ovde Crnogoraca. Svi smo Srbi. Kako ide himna te cvrene Hrvatske?Eroo wrote:Mislim da ovdje ima jedan Crnogorac, a možda i dva...ajd ti to raspravi s njima.dzango wrote:Mi i Crnogorci imamo. Nemamo istu azbuku samo sa Milogorcima Drljevićevsko-Brozovske škole. Ajde sad zajedno da zapevamo ove dve lepe himne srpske Crne gore, našega Njegoša.Eroo wrote:I sve lepo na srpskom...daleko od mora.
Ma dobro, svi i svuda i sa svima ste se poklali.
A-ha, crvene su južne i istočne pokrajine-županije, a bijele sjeverne i zapadne.
Unajkraće.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
2015-08-08
NIje prečan nego prečanin i ni jedan moj rođak nema veze ni sa jednim krajem van Srbije. 100% made in Srbija.michaellcmacha wrote:danas kao i sve dane unazad 15 godina ti dokazuješ da si prečan, koji se preko kurca i bez volje vratio u srbiju, gdje očito ni dan danas nisi prihvaćen....dzango wrote:Mi smo ovde da vas prosvetlimo i vratimo srpstvu i veri pravoslavnoj. Šta tu ima loše. Evo danas smo naučili da su obe himne Crne Gore u stvari srpske. Malo li je samo za jedan dan?michaellcmacha wrote:ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)dzango wrote:Nije sramota pogrešiti, Sramo ta bi bilo ne ispraviti grešku. Znao je to Stefan Nemanja. Nije ni sramota biti prečanin, ali ja to nisam. Čak ni mog prezimena nema van Srbije.michaellcmacha wrote:sjedi dovoljan.... i ti si izgleda prečan odoš, koji se svim silama trudi učiti kvazi srpsku ali i uopćeno kvazi povijest..... kad si sve to naučio red je da više naučiš da ti je otac nacije bio katrolik i da su od tri živorođena sina, dva i umrla kao katolici, a s trećim je stvorio ovo što ti danas poimaš srpstvom.... ;)
A himna im srpska, Nekima Onamo vamo, nekima Bože pravde.Eroo wrote:dzango wrote:Nema ovde Crnogoraca. Svi smo Srbi. Kako ide himna te cvrene Hrvatske?Eroo wrote:Mislim da ovdje ima jedan Crnogorac, a možda i dva...ajd ti to raspravi s njima.dzango wrote:Mi i Crnogorci imamo. Nemamo istu azbuku samo sa Milogorcima Drljevićevsko-Brozovske škole. Ajde sad zajedno da zapevamo ove dve lepe himne srpske Crne gore, našega Njegoša.Eroo wrote:I sve lepo na srpskom...daleko od mora.
Ma dobro, svi i svuda i sa svima ste se poklali.
A-ha, crvene su južne i istočne pokrajine-županije, a bijele sjeverne i zapadne.
Unajkraće.
moš se ti trsit do preksutra, ali za mene si obični odoš... i to još otišo sa hrvatske zemlje i opet došo na hrvatsku zemlju... :)))))dzango wrote:NIje prečan nego prečanin i ni jedan moj rođak nema veze ni sa jednim krajem van Srbije. 100% made in Srbija.michaellcmacha wrote:danas kao i sve dane unazad 15 godina ti dokazuješ da si prečan, koji se preko kurca i bez volje vratio u srbiju, gdje očito ni dan danas nisi prihvaćen....dzango wrote:Mi smo ovde da vas prosvetlimo i vratimo srpstvu i veri pravoslavnoj. Šta tu ima loše. Evo danas smo naučili da su obe himne Crne Gore u stvari srpske. Malo li je samo za jedan dan?michaellcmacha wrote:ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)dzango wrote:
Nije sramota pogrešiti, Sramo ta bi bilo ne ispraviti grešku. Znao je to Stefan Nemanja. Nije ni sramota biti prečanin, ali ja to nisam. Čak ni mog prezimena nema van Srbije.
2015-08-08
Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma nema veze. Ionako smo svi Srbi. Nego povodom toga vidi šta Česi pišu u XIV veku:michaellcmacha wrote:moš se ti trsit do preksutra, ali za mene si obični odoš... i to još otišo sa hrvatske zemlje i opet došo na hrvatsku zemlju... :)))))dzango wrote:NIje prečan nego prečanin i ni jedan moj rođak nema veze ni sa jednim krajem van Srbije. 100% made in Srbija.michaellcmacha wrote:danas kao i sve dane unazad 15 godina ti dokazuješ da si prečan, koji se preko kurca i bez volje vratio u srbiju, gdje očito ni dan danas nisi prihvaćen....dzango wrote:Mi smo ovde da vas prosvetlimo i vratimo srpstvu i veri pravoslavnoj. Šta tu ima loše. Evo danas smo naučili da su obe himne Crne Gore u stvari srpske. Malo li je samo za jedan dan?michaellcmacha wrote:
ma nisi kurac.... poznam preko nekoliko srbijanaca i niti jedan po defaultu nikada ne bi pol života potrošio guslajući po hrvatskom forumu, ako ćemo realno prije svega im to srpska čast ne bi dopustila.... ti i pizzon ste iste fele ko i medolino, samo što on to nije skrivao a vi se polomiste dokazujući prokazivo.... goli si ti kurac, a ne srbin, ;)
“Mezi jinými Srbové,
тu kdežto bydlí Rekové,
podle more se usadili,
až do Ríma se rozminožili.”
Одломак је из Поглавља 1, редови 29-32, а значе:
„Међу осталим Србима,
где бораве Грци,
близу мора су се населили
и до Рима су се проширили.“
V srbském jazyku jest země,
jiež Charvátci jest jmě.
V tej zemi bieše lech,
jemuž jmě bieše Čech“
Односно, у питању је Поглавље 2, редови 1-4, који кажу:
„У српском језику постоји земља,
која се зове Хрватска,
у тој земљи беше Пољак
који се звао Чех.“
michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
jel se još trese?
Guest- Guest
MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.michaellcmacha wrote:još kao pod fol dečec živi u Zemunu, pa gde od cele srbije baš našo zemun... kad ono otale hrvate otrali pa onda vas odoše tamo napakovali... ;)
pa tebi za informaciju to su česi pisali u 14 veku, odi malo kod poljaka pa vidi šta su oni pisali u 11 stoljeću.... ;)
2015-08-08
Ajde da mene malo protreseš.Noor wrote:michaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.
jel se još trese?
pa ti si roker s Moravudzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
Zemun, gornji grad. Par kilometara od kule Sibinjanin Janka. Nema ovde više ni jednog Hrvata.
Guest- Guest
odlicna ti preporuka :Ddzango wrote:MOji su iz poznatog hrvatskog grada Ivanjice, odakle potiče i čuveni srpski vojskovođa Dragoljub Mihailovićmichaellcmacha wrote:je ti i brat ti pizzon... on je poteko ka srbiji od daruvara... a od kud si ti zgiljao.... ;)))... eno ga norka degeniše sve u sedamnaest... ubila ga... ;))) a i tebe opralo.... ;)dzango wrote:Nije. Sve smo ih vratili veri pravoslavnoj i izlečili od ustaških zabluda. Tako ću i ja vas.michaellcmacha wrote:pa nema proteralo ih da se vas prečane s traktorima naseli... ;))))dzango wrote:
2014-04-12
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem
» 'Oćemo gusle...:D
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Ko'to kaže ko'to laže... OJXA...
» LA: Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem
» 'Oćemo gusle...:D
» Pišem pismo tinta mi se proli...OJXA :)
» Ko'to kaže ko'to laže... OJXA...
Page 3 of 5