Kulturni pregled Londona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kulturni pregled Londona
Regoč wrote:Idite, bre, što pre! No, bez zafrkancije, Britanija svima ide na živce jer stalno nešto izvoljeva i traži izuzetke. Ili si član, ili nisi!dzmrdz wrote:odvojio bi se jer je tu bazirano toliko kapitala i servisne industrije da je tesko sve to sada izmestiti negde a dobijanjem neke vrste autonomije resilo bi se tih peripetija. Mada jos uvek se ne zna u kom pravcu ce Brexit da se manifstujeRegoč wrote:Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:asilovski wrote:
pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulici
Ma kad izadjes iz Londona druga je prica, LOndon je ostavljen ljudozderima i Arapima, tu se lova okrece a zivi izvan njega.
Engleska i London nemaju veze jedno s drugim iskreno...
ja sam glasao LEAVE :)
Aj da i ja budem jednom separatista.
Guest- Guest
Ti si državljanin? Opa! Sad se možeš legitimno praviti Englez.
Ma i London ne možeš da definiraš jednoznačno, imaš dijelova gdje se vidi da živi elita i to elita elite, tu se vrti moć, para i tu spava zmajdzmrdz wrote:asilovski wrote:pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Ma kad izadjes iz Londona druga je prica, LOndon je ostavljen ljudozderima i Arapima, tu se lova okrece a zivi izvan njega.
Kermit-
2014-04-17
dzmrdz wrote:Regoč wrote:Idite, bre, što pre! No, bez zafrkancije, Britanija svima ide na živce jer stalno nešto izvoljeva i traži izuzetke. Ili si član, ili nisi!dzmrdz wrote:odvojio bi se jer je tu bazirano toliko kapitala i servisne industrije da je tesko sve to sada izmestiti negde a dobijanjem neke vrste autonomije resilo bi se tih peripetija. Mada jos uvek se ne zna u kom pravcu ce Brexit da se manifstujeRegoč wrote:Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:
ja sam glasao LEAVE :)
Aj da i ja budem jednom separatista.
odma si mi postao simpatičniji
Krenuo sam da glasa za IN, međutim, sretnem mog landlorda a i poslodavca neretko. Pitam g za kga ce..kontam ima biznis sa neketninama i verovatno nece glasatiza opciju kja ćebiti kontraproduktivna..kaze on, glasam za Out..mi britanci nismo za saveze i grupno funkcionisanje. Mi smo uvek osobenjaci i oni koji kontrolisu
Guest- Guest
Glede festivala..išao sinoc do victoria st tako dasam morao ici sa central line dobrim delom kojaide za Notting hill...znaci sodoma i gomora..wouldbe Beyonce and 50 cent posvuda..mi treba da cuvamo balkan ko zenicu oka svog
Guest- Guest
Irski sam ali s pravomglasa od dana 1 kad sam prselio u ukRegoč wrote:Ti si državljanin? Opa! Sad se možeš legitimno praviti Englez.
Guest- Guest
Crne životinje i nekoliko bijelih raspuštenica koje žele seks sa životinjama.
Last edited by dawson on 30/8/2016, 10:43; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
A svi furaju Adidas duramo papuce i bele carape, fuj ..jebem ti modu. crnkinje sve oznojane i pijane povracanja na sve strane, crnici sa pantalondama spustenim do kolena i Reebok gacama jel, ..svako nosi plasticnu casu sa sobom kao neki rekvizit..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Frankfurtska škola i Kulturni marksizam
» Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Frankfurtska škola i Kulturni marksizam
» Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
Page 2 of 2