Kulturni pregled Londona
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kulturni pregled Londona
https://www.rt.com/uk/357498-notting-hill-carnival-stabbings-twerking/
Kermit-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Kulturni pregled Londona
Pa engleskinje...koze i ovcemarcellus wrote:multikulti neka drugi put dovedu koze i ovce
s obzirom da su engleskinje gadne.. englezi gledaju jebati bilo šta van engleske
Guest- Guest
koji englezi? ovdje osim par policiajaca i gledatelja je 90% Jamajka i Karibidva brata wrote:s obzirom da su engleskinje gadne.. englezi gledaju jebati bilo šta van engleske
Kermit-
2014-04-17
tvirkanje i bodenje majkomila na šta je spao London
Kermit-
2014-04-17
pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Guest- Guest
Svaki put od tog karnevala jedino pamtim da svi lokali i firme oko Portobello rd i okolice zakucaju daske i to duple preko vrata i prozora. Jbt izgleda kao pripreme za uragan..necu spominjati gomilu poluotkrivenih crnackih guzica, bljuvotina i mirisa jerk-chicken..etc..
Razmisljam se da li da ipak odem jer zadnjih godina uvek budem negde vani u to vreme ali dobro si me podsetio da u stavri ne propustam nista...London je najveca festa kada nema nikakve feste
Razmisljam se da li da ipak odem jer zadnjih godina uvek budem negde vani u to vreme ali dobro si me podsetio da u stavri ne propustam nista...London je najveca festa kada nema nikakve feste
Guest- Guest
dva brata wrote:s obzirom da su engleskinje gadne.. englezi gledaju jebati bilo šta van engleske
Bome nisu bas sve gadne, cak sta vise ima ih da ti mozak stane.
Guest- Guest
pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Kermit-
2014-04-17
Nek šire svoju kulturu u Rijadu, kulturna razmjena i to.
asilovski wrote:pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Ma kad izadjes iz Londona druga je prica, LOndon je ostavljen ljudozderima i Arapima, tu se lova okrece a zivi izvan njega.
Engleska i London nemaju veze jedno s drugim iskreno...
Guest- Guest
Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:asilovski wrote:pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Ma kad izadjes iz Londona druga je prica, LOndon je ostavljen ljudozderima i Arapima, tu se lova okrece a zivi izvan njega.
Stanojko wrote:Pa engleskinje...koze i ovcemarcellus wrote:multikulti neka drugi put dovedu koze i ovce
pa dobro da moram birat između prosječne engleskinje i ovce... ne znam, ni jedno me ne vuče
odvojio bi se jer je tu bazirano toliko kapitala i servisne industrije da je tesko sve to sada izmestiti negde a dobijanjem neke vrste autonomije resilo bi se tih peripetija. Mada jos uvek se ne zna u kom pravcu ce Brexit da se manifstujeRegoč wrote:Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:asilovski wrote:pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Guest- Guest
Idite, bre, što pre! No, bez zafrkancije, Britanija svima ide na živce jer stalno nešto izvoljeva i traži izuzetke. Ili si član, ili nisi!dzmrdz wrote:odvojio bi se jer je tu bazirano toliko kapitala i servisne industrije da je tesko sve to sada izmestiti negde a dobijanjem neke vrste autonomije resilo bi se tih peripetija. Mada jos uvek se ne zna u kom pravcu ce Brexit da se manifstujeRegoč wrote:Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:asilovski wrote:pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulicidva brata wrote:pa slave svoju primitivnu kulturu koja se vrti oko sexa i ostaloga(eh sada sve kulture se vrte oko sexa, možda zapadna i kineska najmanje ali i one se vrte)
Regoč wrote:Idite, bre, što pre! No, bez zafrkancije, Britanija svima ide na živce jer stalno nešto izvoljeva i traži izuzetke. Ili si član, ili nisi!dzmrdz wrote:odvojio bi se jer je tu bazirano toliko kapitala i servisne industrije da je tesko sve to sada izmestiti negde a dobijanjem neke vrste autonomije resilo bi se tih peripetija. Mada jos uvek se ne zna u kom pravcu ce Brexit da se manifstujeRegoč wrote:Zato bi se London i odvojio.dzmrdz wrote:asilovski wrote:
pa u biti i ono što su imali od kulture sada je spalo na jebanje po ulici
ja sam glasao LEAVE :)
Aj da i ja budem jednom separatista.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dokolicarski-kulturni-agitprop
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Frankfurtska škola i Kulturni marksizam
» Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» Srpski kulturni običaji u Austriji
» Frankfurtska škola i Kulturni marksizam
» Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
Page 1 of 2