Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
Page 1 of 1
Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/mi-stvarno-nismo-normalni-1064130/
... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Re: Mi stvarno nismo normalni (tjedni pregled)
Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
T.- Posts : 17557
2014-04-14
..i to toliko da kaže da mu ne pada na pamet povratak u politiku, jer zarađuje kao nikadTotenkopf wrote:Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
Guest- Guest
Noor wrote:..i to toliko da kaže da mu ne pada na pamet povratak u politiku, jer zarađuje kao nikadTotenkopf wrote:Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
I svi sretni i zadovoljni, posebno hrvatski birači.
Guest- Guest
pa, velik dio daslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:..i to toliko da kaže da mu ne pada na pamet povratak u politiku, jer zarađuje kao nikadTotenkopf wrote:Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
Guest- Guest
Pitam se zašto u tjednom pregledu nema zluradog radovanja onog popa smrti Slavka Goldštajna?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pitam se zašto u tjednom pregledu nema zluradog radovanja onog popa smrti Slavka Goldštajna?
jer je napisan u srijedu a novine su u tisku u četvrtak ujutro
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:..i to toliko da kaže da mu ne pada na pamet povratak u politiku, jer zarađuje kao nikadTotenkopf wrote:Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
pitanje je jesu li zadovoljni oni koje savjetuje...u
teme bi mogle biti, kako izgubiti izbore protiv kandidata protiv kojeg je cijeli medijski prostor, kako provesti 4 godine u premijerskoj stolici ne radeći ništa, kako ispasti kreten pri obilasku poplavljenih područja, kako letjeti vladini avionom u posjet jebaljki a da te ne smijene radi toga, kako svaki dan večerati i ručati u skupom restoranu o trošku stranke...
marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:..i to toliko da kaže da mu ne pada na pamet povratak u politiku, jer zarađuje kao nikadTotenkopf wrote:Najluđe od svega je što mu još i plaćaju...orion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
pitanje je jesu li zadovoljni oni koje savjetuje...
Govorim o sadašnjosti.
Dakle, za sad vjerojatno jesu, inače bi Milanović već dobio nogu.
E sad, druga je priča hoće li kasnije biti zadovoljni, ali odgovor na to pitanje je potpuno jasan. :)
Guest- Guest
Mhhhh..bogata ta Hrvatska i sakom i kapom dijeli unaokolo lovu...
Guest- Guest
Crnogorcima ili Albancima, nisam siguranorion wrote: ... Milanović konzultant - jadna li mu majka kome on daje instrukcije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Znači SDP je još uvijek na vlasti, jer vidim oni su glavni likovi u tvojoj kolumni?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Znači SDP je još uvijek na vlasti, jer vidim oni su glavni likovi u tvojoj kolumni?
dijelovi o sanaderu i ježiću te o mudrom vodi plenkoviću su ti promakli... a sdp-ovcima nisam ja kriv što se javno blamiraju i time gube i ono malo preostalih glasova.
Jesi li uspjel doći do računa u Zugu?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Jesi li uspjel doći do računa u Zugu?
to pitaj turudića
» Tjedni pregled hrvatske političke gluposti
» (Marcel Holjevac) Tjedni pregled hrvatske političke gluposti: Prave i lažne laži
» Jesu li Senf i (NE)MOZEMO normalni?
» Konačno jedan normalni grafit
» Kulturni pregled Londona
» (Marcel Holjevac) Tjedni pregled hrvatske političke gluposti: Prave i lažne laži
» Jesu li Senf i (NE)MOZEMO normalni?
» Konačno jedan normalni grafit
» Kulturni pregled Londona
Page 1 of 1