Psihopatije
Page 13 of 20
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Psihopatije
nego onaj tko kaze da je inferioran, glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:isto zasto i ti imas potrebu nas uvjeravati da si glup..vrlo jednostavno.crvenkasti wrote:
A zašto imaš potrebu nas uvjeravati kako tebe drugi uvjeravaju da si superioran?
Ja se samo želim uklopiti. Ne želim da me mrzite.
Makar ti je retorika pregruba, nitko tu nikoga tu ne mrzi.
Onaj tko za sebe tvrdi da je superioran, taj ne traži prihvaćanje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:ocito ja to ne zelim vidit..polazim od sebe i tako mi je lakse..ne shvacam mrznju ni inace,bez nekih vrlo iznimnih razloga i povoda te mi je jako tesko to prihvatit..no,vjerojatno znas o cemu govoris..MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
isto zasto i ti imas potrebu nas uvjeravati da si glup..vrlo jednostavno.
O ima mrznje. Ja sam mislio da nema ali ima. Ima ljudi koji zabriju da Bog sacuva. Vecina je vise nego okej, ali ima odreden broj ljudi koji ovo shvacaju ono...ne ozbiljno nego ajme meni.
Mrzim new-age retoriku pa necu napisati sto mislim o ovome postu :))
Guest- Guest
maggie13 wrote:uvijek napises to isto..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to se zove kriza srednjih godina,povlacenje salda,procjena stanja..naravno da sumnjas u neke postupke i odluke,mislis da si mogao bolje..svi smo..crvenkasti wrote:Prošlo je već toliko godina, ja već stvarno osjećam da sam glup. Tu i tamo me zadesi crv sumnje.
No,ako ces se bolje osjecati ponavljajuci da si glup,a neki ce te uvjeravati da si bas prepametan (neovisno o nacionalnosti), samo nastavi..:)))
U pravu si, sad mi je jasno, čitav moj život je niz grešaka, neuspjeha i poraza.
Svi su prošli bolje od mene, i oni koje sam držao za najveće ništarije.
Last edited by crvenkasti on Mon 29 Aug - 17:30; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
samo sam bila iskrena..ako je to new-age retorika,drago mi je sto sam bila preteca B-)1MaximusDecimusMiridije wrote:Mrzim new-age retoriku pa necu napisati sto mislim o ovome postu :))maggie13 wrote:ocito ja to ne zelim vidit..polazim od sebe i tako mi je lakse..ne shvacam mrznju ni inace,bez nekih vrlo iznimnih razloga i povoda te mi je jako tesko to prihvatit..no,vjerojatno znas o cemu govoris..MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.crvenkasti wrote:
O ima mrznje. Ja sam mislio da nema ali ima. Ima ljudi koji zabriju da Bog sacuva. Vecina je vise nego okej, ali ima odreden broj ljudi koji ovo shvacaju ono...ne ozbiljno nego ajme meni.
2014-04-12
maggie13 wrote:nego onaj tko kaze da je inferioran, glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
isto zasto i ti imas potrebu nas uvjeravati da si glup..vrlo jednostavno.
kad si jadan i glup, svi te sažaljavaju i vole
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:maggie13 wrote:uvijek napises to isto..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to se zove kriza srednjih godina,povlacenje salda,procjena stanja..naravno da sumnjas u neke postupke i odluke,mislis da si mogao bolje..svi smo..crvenkasti wrote:Prošlo je već toliko godina, ja već stvarno osjećam da sam glup. Tu i tamo me zadesi crv sumnje.
No,ako ces se bolje osjecati ponavljajuci da si glup,a neki ce te uvjeravati da si bas prepametan (neovisno o nacionalnosti), samo nastavi..:)))
U pravu si, sad mi je jasno, čitav moj život je niz grešaka, neuspjeha i poraza.
Svi su prošli bolje od mene, i oni koje sam džao za najveće ništarije.
Statisticki je nemoguce da su svi koje znaš prošli bolje od tebe. Doduše ovisno donekle o kutu gledanja. Ali kad bi baš sveli svačiji život na list papira. I imali utvrđene definicije propalog života i slično nebi bio na dnu. Nitko nije na dnu :)
Guest- Guest
'oces da te zezam ili tjesim..khmmmcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:uvijek napises to isto..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to se zove kriza srednjih godina,povlacenje salda,procjena stanja..naravno da sumnjas u neke postupke i odluke,mislis da si mogao bolje..svi smo..crvenkasti wrote:Prošlo je već toliko godina, ja već stvarno osjećam da sam glup. Tu i tamo me zadesi crv sumnje.
2014-04-12
Eto,privlacenje paznje na razlicite nacine..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:nego onaj tko kaze da je inferioran, glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.crvenkasti wrote:
2014-04-12
Ero, neka im je laka zemlja.Eroo wrote:Osobno nikad nisam mislio da sam ikome superioran, osim glupim i lijenim ljudima.deda ultimate nemesis wrote:Eroo wrote:Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Iskreno, sam uopće nisam vidio razloga, ali, eto...Jebeno je kad saznaš da okolina tako misli o tebi.
Velik je to teret...Jednom prilikom (silom prilika) sam o nekim stvarima morao govoriti i na TV.
Nakon toga sam primijetio, di god se pojavio, da se ljudi okreću i sve nešto došaptavaju....A meni neugooodnooooo...
a jesil superiorniji od razapetog Isusa?
Pa možd ni njima...Njih, ustvari, žalim....
Ako se ovdje koji put pohvalim, shvat to kao životno školovanje, jer ja od toga osobno nemam ništa.
A-ha, prije par dana sam bio u Međugorju...Prilka da se bude ponizan do krajnjih granica.
Nakon toga sam otišao na grob mojih pok. roditelja zapaliti svijeće i to je bila još jedna prilika
za susret sa sa svojom ništavnom malenkošću...
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:maggie13 wrote:uvijek napises to isto..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
to se zove kriza srednjih godina,povlacenje salda,procjena stanja..naravno da sumnjas u neke postupke i odluke,mislis da si mogao bolje..svi smo..
Statisticki je nemoguce da su svi koje znaš prošli bolje od tebe. Doduše ovisno donekle o kutu gledanja. Ali kad bi baš sveli svačiji život na list papira. I imali utvrđene definicije propalog života i slično nebi bio na dnu. Nitko nije na dnu :)
Dobro, tu sam negdje...
Mislim da je najbolji kriterij kako se budala osjeća: a ja se osjećam kao zadnji kreten.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango deder malo objasni ovo... :)dzango wrote:Jebiga Hercegovac.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Ma nisam egoist, majkumu, upravo suprotno - pretjeran altruist, što mi je moja gospođa često zamjerila.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Ne, samo si radi toga egoist i čovjek sklon teškim zabludama :D
Da nisam takav, danas ne bi više bila među živima.
Sta ja znam, meni nikad nije bila jasna potreba ljudi da se reklamiraju. Ne kazem da ti to radis non stop ali ono. Kako sam rece ako imas djela koja govore za tebe. Cemu onda i samopromocija majkumu?
Guest- Guest
maggie13 wrote:Eto,privlacenje paznje na razlicite nacine..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:nego onaj tko kaze da je inferioran, glup?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
tako i on..znaci,motivacija je ista: Potreba za prihvacanjem.
Ponegdje i ponekad zavladaju takvi uvjeti u kojima je sve sazdano za glupane i po mjeri glupana.
Sve s čim se srećeš u životu, svakodnevni život, službenici u ustanovama koje posjećuješ, posao koji svakodnevno radiš, sve je prilagođeno glupanima. Sve što čuješ i što vidiš, sve za glupane i onako kako se njima sviđa.
U takvim uvjetima, da bi uopće mogao funkcionirati, moraš se pretvarati da si glup. Spustiš se dvije tri razine niže ispod svoje, i tada tada možeš razgovarati, dijeliti s drugima i razumjeti svijet oko sebe.
Ponakad sretneš i nekog pametnog, pa se podigneš na "svoju" razinu i normalno pričate. Međutim, to je sve rjeđe, i kako vrijeme prolazi, predstavlja ti sve veći napor.
Na kraju shvatiš da tii je lijepo dolje na niskoj razini i više se ni ne penješ na svoju.
Za neko vrijeme ustanoviš da se ni ne možeš više vratiti na svoju razinu, i da si ostao zarobljen u onoj dolje. Glup i sretan.
To je sociološka pojava i naziva se "truljenje mozga" (mind rotting) i rezultat je težnji za preraspodjelom moći i potiskivanjem određenih socijalnih subjekata.
Last edited by crvenkasti on Mon 29 Aug - 19:10; edited 1 time in total (Reason for editing : jhgj)
crvenkasti-
2014-04-17
mislim da je to točnocrvenkasti wrote:Onaj tko za sebe tvrdi da je superioran, taj ne traži prihvaćanje.
ali ljudi se uglavnom vole grupirati jer ih grupa podržava, ohrabruje i tješi, ugađa im egu i taštini
i ne vole iskrenost, stvarno iskreni ljudi često nisu omiljeni i nemaju baš puno prijatelja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
meni je reko da imam psihoneurozu i hipersenzibilitet i da mogu pit apaurina lekotama i demitrina kolko oću, pa sam ih sve popila s viskijem.. tj. ja, laco i ivanča smo ih bratski podijelili..to je bilo popularno tada. nismo bili na ispumpavanju..dobila sam opravdanja za markiranja..mogla sam dopisat datume koje oću.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
2014-04-12
ma ko je pio te pizdarije koje te paraliziraju, a i dalje si u kujcu, ..al tad je bilo jako moderno tabletiranje..ono popiješ sve odjednom sa pol litre žeste neke da vidiš što će bit..svi smo to radili.maggie13 wrote:Oh,draga moja,to je opasno bilo...nikad to ne bih uzimala,prevelik sam control freak..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Page 13 of 20