Psihopatije
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Psihopatije
što se vožnje tiče, astoni su u biti gt auti, toureri a ne sportski u smislu ferarija, pa se zato drukčije voze.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Triny wrote:Gnječ wrote:Some psychologists go so far as to label the psychopath “a different kind of human” altogether.
Da, neki ih čak zovu drugom vrstom ljudi...
Kad Icke govori o reptilijanima ustvari govori o psihopatama jer psihopate imaju taj reptilski pogled (reptilian gaze or stare) predatorski pogled i to što su "hladnokrvni" tj emocije ih uopće ne diraju jednostavno su imuni na emocije bez obzira što ih glume ali to je samo gluma.
When Icke says about reptilians in high places is actually nothing more than psychopathy running rampant there. This is because psychopaths behave like cold-blooded reptiles (no capacity for empathy/forming emotional bonds) in a human body. The shapeshifting phenomenon is nothing more than your own brain decoding such psychopaths as reptilian-like (trying to tell you "DANGER" subconsciously). Also google the triune brain, and you will see that the oldest/most primitive part of our brain is called the "reptilian complex", which is the part of the brain most used by psychopaths. (Emotional bonding is mammalian brain ("the heart"). Psychopaths do not use this, their only motivations are reptilian in nature while they use their rational brain to achieve them.) Again, all these clues tell us that REPTILIAN SHAPESHIFTER = PSYCHOPATH. Psychopaths have been in control of this planet for very long time and they intend to keep this so. They are not alien. They are human, but not like us (hence they APPEAR alien/reptilian). They are humans on the left-hand "spiritual" path of ego, while most people are mixed path or right-hand. They are killers, they are liars, they are cold, they are domineering. Only their immediate needs matter, fuck everyone else.They are often found in politics, for emotions hold no place there plus it's an easy path to power and money. But make no mistake, they come in all walks of life.
Guest- Guest
Pa ne bi ni ja isao sa Astonom na posao, vintage ili inace, nije bas pametno kurciti se sa parama pred kolegama.
Imam Pathfindera, a naucil sam voziti u stojadinu. Tko zna vozit stojadina ima neformalni atest da zna vozit sve sto se vozi, od kornjaca do Enterprisea.
Imam Pathfindera, a naucil sam voziti u stojadinu. Tko zna vozit stojadina ima neformalni atest da zna vozit sve sto se vozi, od kornjaca do Enterprisea.
Guest- Guest
marcellus wrote:Triny wrote:Koja je razlika između dječaka i odraslog muškarca?kolerik wrote:Inace, vidim da su se cure uznemirile kaj pricamo o autima na njihovoj temi...
Mi itekako govorimo o sebi, sam kaj nas vi ne citate ;)
U cijeni igračke.
točno. A u čemu je razlika između djevojčice i odrasle žene?
Odrasla žena zna što želi, ali zna i da to ne može dobiti.
Djevojčica želi puno intenzivnije, ali uopće ne zna što.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:kolerik wrote:
Porsche se lakse fura, Svabe prave auto koji se ipak more voziti bez znojenja, beskrajno su prakticni, pa i kod Porschea.
stari porsche elfer se nije lako furao... dok su drugi auti stajali u garaži, stari elfer je smišljao kako ubiti vlasnika...
To se kod Svaba zove greska, kod Talijana pokusaj u razvoju a kod Brita ''a touch of class''.
Guest- Guest
kolerik wrote:Pa ne bi ni ja isao sa Astonom na posao, vintage ili inace, nije bas pametno kurciti se sa parama pred kolegama.
i ja sam učio vozit na stojadinu, slažem se da ko je naučio to vozit, k tome se još kao klinac naganjao u tome, zna vozit sve što ima kotače. Osim možda Forda model T.
ne,samozatajna sam :DStanojko wrote:Ili jos bolje, o tebi?maggie13 wrote:A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
2014-04-12
Ja bi sa onom bembarom išao na posao. Em za dušu, em upotrebljiv.kolerik wrote:Pa ne bi ni ja isao sa Astonom na posao, vintage ili inace, nije bas pametno kurciti se sa parama pred kolegama.
I ja.marcellus wrote:kolerik wrote:Pa ne bi ni ja isao sa Astonom na posao, vintage ili inace, nije bas pametno kurciti se sa parama pred kolegama.
i ja sam učio vozit na stojadinu, slažem se da ko je naučio to vozit, k tome se još kao klinac naganjao u tome, zna vozit sve što ima kotače. Osim možda Forda model T.
Sta god to znacilo...maggie13 wrote:ne,samozatajna sam :DStanojko wrote:Ili jos bolje, o tebi?maggie13 wrote:A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
naime talijani su odbacili projekt fiata 128 hatchback jer je ispalo da karoserija nema dovoljnu torzijsku čvrstoću kad se makne zadnja traverza ispod stakla i stave peta vrata.
Ono, toliko labava konstrukcija da se vrata ponekad nakon oštrije vožnje nisu dala otvorit / zatvorit (poznato?). I nestabilan do boli zbog toga.
Onda su taj projekt dali zastavi, a jedino što su tamošnji inženjeri napravili je da su umjesto opruge s tri lista otraga stavili oprugu s dvije, radi loših cesta u jugi kako bi auto bio malo mekši, i time su inače kriminalno nestabilan auto uradili još nestabilnijim.
jugo 45 je isto trebao biti nasljednik fiata 127, pa kad je Agnelli vidio što su napravili vratio je dizajnere i inženjere za crateće stolove, gdje su napravili prvi uno, a projekt uvalio zastavi. Onda su u zastavi uklonili sve dijelove koji su vrijedili i zamijenili ih ruskim i domaćim.
Ono, toliko labava konstrukcija da se vrata ponekad nakon oštrije vožnje nisu dala otvorit / zatvorit (poznato?). I nestabilan do boli zbog toga.
Onda su taj projekt dali zastavi, a jedino što su tamošnji inženjeri napravili je da su umjesto opruge s tri lista otraga stavili oprugu s dvije, radi loših cesta u jugi kako bi auto bio malo mekši, i time su inače kriminalno nestabilan auto uradili još nestabilnijim.
jugo 45 je isto trebao biti nasljednik fiata 127, pa kad je Agnelli vidio što su napravili vratio je dizajnere i inženjere za crateće stolove, gdje su napravili prvi uno, a projekt uvalio zastavi. Onda su u zastavi uklonili sve dijelove koji su vrijedili i zamijenili ih ruskim i domaćim.
Stanojko wrote:Sta god to znacilo...maggie13 wrote:ne,samozatajna sam :DStanojko wrote:Ili jos bolje, o tebi?maggie13 wrote:A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
znaci da megi voli citati o drugima, a ne voli kuckati o sebi. :)
draga, simpa, nenametljiva forumasica.
Guest- Guest
ipak, fap kljunaš je nešto što prevazilazi sve... ako nisi ko paja vujisić nemaš šansi s volanom, mjenjačem, kvačilom... 150 kg minimum za to vozit.
Da, tako dejstvuje...kolerik wrote:Stanojko wrote:Sta god to znacilo...maggie13 wrote:ne,samozatajna sam :DStanojko wrote:Ili jos bolje, o tebi?maggie13 wrote:A,da pricate malo o sebi,dosta vise o vasim autima :D
znaci da megi voli citati o drugima, a ne voli kuckati o sebi. :)
draga, simpa, nenametljiva forumasica.
marcellus wrote:ipak, fap kljunaš je nešto što prevazilazi sve... ako nisi ko paja vujisić nemaš šansi s volanom, mjenjačem, kvačilom... 150 kg minimum za to vozit.
ako hoćeš da ti oslobode traku i "ispoštuju te" na cesti, jedino je ruski kamaz bolji... ionako svi kad ga vide u retrovizoru prvo pomisle "a jel mu rade kočnice"
marcellus wrote:naime talijani su odbacili projekt fiata 128 hatchback jer je ispalo da karoserija nema dovoljnu torzijsku čvrstoću kad se makne zadnja traverza ispod stakla i stave peta vrata.
Poznat, iako sam zapravo vozio dva stojadina (oba bele ladje, da nema korozije, ne bi se vidjela razlika). Stariji je imao problema sa vratima, mladji zanimljivo nije. Ali ostao je refleks jos dugo dugo, znao sam i 5 godina nakon zatvoriti vrata od Meganea tako da dobro da se podzemna garaza nije urusila. :D
Inace, vozil sam stojadina maloljetan i bez vozacke, u drugi srednje. Odnosno, vozacka nije bila original, ali auto je zanimljivo inace bio u odlicnom tehnickom stanju, iako se svaki kurac non-stop kvario, imali su dijelove i popravci su bili jeftini.
Danas ti ode elektronika na autu jer si stao preko mini-elektromagnetskog polja kao prvi auto na ''pametnom'' semaforu, pa popravak dodje skuplje od inicijalne cijene auta.
Guest- Guest
marcellus wrote:to je poznato, samo većina ljudi ne može prihvatiti da se neki ljudi jednostavno rađaju zli
zlo je relativan pojam koji određuje društvo i koji se s protokom vremena mijenja, tako da se tom moralnom kategorijom ne može mjeriti nečiji duševni poremećaj
ne vjerujem da ljudi gluplji od mene mogu odrediti što je štetno, pa slijedom toga nit tko je psihopat prema moralnim kategorijama, inače se ne bi klanjali u crkvi niti bi slušali svećenike
očit primjer psihopata je Papa Franjo, ili npr. velečasni Sudac, no njih po društvenim mjerilima zla ljudi smatraju dobrima i uzoritima
Last edited by deda ultimate nemesis on 29/8/2016, 14:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stanojko wrote:marcellus wrote:ipak, fap kljunaš je nešto što prevazilazi sve... ako nisi ko paja vujisić nemaš šansi s volanom, mjenjačem, kvačilom... 150 kg minimum za to vozit.
marcellus wrote:ako hoćeš da ti oslobode traku i "ispoštuju te" na cesti, jedino je ruski kamaz bolji... ionako svi kad ga vide u retrovizoru prvo pomisle "a jel mu rade kočnice"
Uzmi da ne rade...
Inace, kad to vidim, bjezim sa ceste u prvu provaliju, jos gore nego kad vidim zagorske ili pulske tablice, za volanom picka vidljivo zbunjena, a mi na rotoru. Vec vidim niz osmrtnica u Jutarnjem...
Guest- Guest
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Page 6 of 20