''Intervju – Božo Petrov: Velika koalicija bila bi dan žalosti za Hrvatsku''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Intervju – Božo Petrov: Velika koalicija bila bi dan žalosti za Hrvatsku''
i kad pretvaras iz dinara u kune jel uzmu neku proviziju ili?
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Re: ''Intervju – Božo Petrov: Velika koalicija bila bi dan žalosti za Hrvatsku''
Winter is coming wrote:i kad pretvaras iz dinara u kune jel uzmu neku proviziju ili?
kupim tamo eure, pa ovdje kune
crvenkasti-
2014-04-17
pa onda ti dvaput uzmu proviziju,gubis
2014-04-14
sav financijski promet između Hrvatske i Srbije funkcionira na taj način, sve ide preko eura
jebi ga, gube svi, a zarađuju ovi iz Europe
ali bolje i to nego Jugoslavija
crvenkasti-
2014-04-17
to su bila mracna vremena brrr
2014-04-14
crvenkasti wrote:sav financijski promet između Hrvatske i Srbije funkcionira na taj način, sve ide preko eura
sad mozes pivat vilu velebita
nije u soldima sve
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
jebeš ti novce kad si nesretan i nisi Hrvat
crvenkasti-
2014-04-17
da,dobro divanis samo me cudi sto ovoliki hrvati navalili za njemacku,kanadu i gdje mogu zbrisaticrvenkasti wrote:jebeš ti novce kad si nesretan i nisi Hrvat
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:da,dobro divanis samo me cudi sto ovoliki hrvati navalili za njemacku,kanadu i gdje mogu zbrisaticrvenkasti wrote:jebeš ti novce kad si nesretan i nisi Hrvat
vi četnici ste gore prošli od nas
za tav cilj vrijedi je malo se i žrtvovat
crvenkasti-
2014-04-17
da mi smo bas najebali
2014-04-14
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
kic wrote:a možda okidač za javna vješanja..
dobra ideja, ali mlitava raja ništa od toga
maggie13 wrote:To zadnje narocito..cinjenica je da su antifa poduzetniji i da su istrazivanja pokazala njihovu bolju izlaznost..iako,razocarani ovim,vjerojatno nece glasat za sdp,ali hocu za neku od sestara partija.
koje će onda opet uć u koaliciju s SDP-om tak da time ništ zox ne gubi
uglavnom pleky se treba vratit u brisel kad izgubi izbore, a ja sam davno rekao, ako HDZ ne stane iza karamarka, neće vidjeti vlasti bar idućih 20 godina, a vjerojatno nikad više.
Plenković nema nikakvih izgleda dobiti izbore, jebiga, ajmo bit realni. Oni su pred vratima, a on ničim nije pokazao da je materijal za lidera. Običan aparatčik, pičkin dim, udbaški kandidat. Svaka udbaška organizacija u ovoj zemlji je gazila karamarka a još ima krembila koji misle da je karamarko udbaš. Svaka udbaška institucija u ovoj zemlji, po nalogu buzina i brisela, druka za plenkovića. Ali on je kao "hrvat", nemojte me jebat.
HDZ moj glas neće dobiti na ovim izborima da baš isus krist siđe s neba i moli me na koljenima. Za sve ostalo ćemo vidjeti.
Tomislav Karamarko jedan je od suosnivača HDZ-a. Godine 1992. postao je šefom Kabineta tadašnjeg predsjednika Vlade Josipa Manolića, zatim i Franje Gregurića. Od 1992. do 1993. bio je šef kabineta predsjednika Hrvatskoga sabora. Nakon toga napustio je HDZ. Od 1993. do 1996. bio je načelnik PU zagrebačke, od 1996. do 1998. obnaša dužnost pomoćnika ministra unutarnjih poslova.
Godine 2000. bio je voditelj izbornog stožera tadašnjeg predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića te postaje i savjetnikom predsjednika RH za nacionalnu sigurnost. Od 2000. do 2002. bio je predstojnik Ureda za nacionalnu sigurnost, a 2004. do 2006. godine bio je ravnatelj Protuobavještajne agencije. Na mjesto ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) imenovan je u rujnu 2006., i tu dužnost obnašao je sve do 2008. godine.
Ove je funkcije dobio nakon javljanja na javnom natjecaju????? Kripl. Ajd u kurac Muahahhahahahhaha Gledao kako Mesic dilla dokumente . Vjerojatno sam sudjelovao u tome. Tstststststsss
Godine 2000. bio je voditelj izbornog stožera tadašnjeg predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića te postaje i savjetnikom predsjednika RH za nacionalnu sigurnost. Od 2000. do 2002. bio je predstojnik Ureda za nacionalnu sigurnost, a 2004. do 2006. godine bio je ravnatelj Protuobavještajne agencije. Na mjesto ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) imenovan je u rujnu 2006., i tu dužnost obnašao je sve do 2008. godine.
Ove je funkcije dobio nakon javljanja na javnom natjecaju????? Kripl. Ajd u kurac Muahahhahahahhaha Gledao kako Mesic dilla dokumente . Vjerojatno sam sudjelovao u tome. Tstststststsss
2014-04-14
Imao dvadeset godina da provede lustraciju i???? Jedini igrokaz koji je definitivno otklonio mogucnost sudjenja Boljkovcu. bio u poziciji da otvori arhive i javnih i tajnih sluzbi ali nije???? Mislio je mozda u trecem-cetvrtom mandatu.
2014-04-14
marcellus wrote:maggie13 wrote:To zadnje narocito..cinjenica je da su antifa poduzetniji i da su istrazivanja pokazala njihovu bolju izlaznost..iako,razocarani ovim,vjerojatno nece glasat za sdp,ali hocu za neku od sestara partija.
koje će onda opet uć u koaliciju s SDP-om tak da time ništ zox ne gubi
uglavnom pleky se treba vratit u brisel kad izgubi izbore, a ja sam davno rekao, ako HDZ ne stane iza karamarka, neće vidjeti vlasti bar idućih 20 godina, a vjerojatno nikad više.
Plenković nema nikakvih izgleda dobiti izbore, jebiga, ajmo bit realni. Oni su pred vratima, a on ničim nije pokazao da je materijal za lidera. Običan aparatčik, pičkin dim, udbaški kandidat. Svaka udbaška organizacija u ovoj zemlji je gazila karamarka a još ima krembila koji misle da je karamarko udbaš. Svaka udbaška institucija u ovoj zemlji, po nalogu buzina i brisela, druka za plenkovića. Ali on je kao "hrvat", nemojte me jebat.
HDZ moj glas neće dobiti na ovim izborima da baš isus krist siđe s neba i moli me na koljenima. Za sve ostalo ćemo vidjeti.
cuti se miris razocaranja u tvome upisu sto regularno , ovo sto govoris za karamarka bude ti neugodno jednog dana
plenky ce ostvarit solidan rezultat ima i sansu da sklopi nekakvu vladu , ni franjo da ustane ne bi mogao bolje nakon debakla HDZ corica tepesa & hasana
2014-04-12
Plenkovic je bez veze ali ne moze biti opravdanje za Karamarka. Dva govneta. Stranka na izdisaju. Sreca da im je sestrinska stranka po prilici u istim govnima,tj negativnom selekcijom su dosli do zida. Nesreca je da su alternative jos posranije. Jebi ga, kila mozga......
2014-04-14
abraham wrote:Plenkovic je bez veze ali ne moze biti opravdanje za Karamarka. Dva govneta. Stranka na izdisaju. Sreca da im je sestrinska stranka po prilici u istim govnima,tj negativnom selekcijom su dosli do zida. Nesreca je da su alternative jos posranije. Jebi ga, kila mozga......
Što onda da radimo? Za koga ćemo glasovati? Što će biti s nama?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:abraham wrote:Plenkovic je bez veze ali ne moze biti opravdanje za Karamarka. Dva govneta. Stranka na izdisaju. Sreca da im je sestrinska stranka po prilici u istim govnima,tj negativnom selekcijom su dosli do zida. Nesreca je da su alternative jos posranije. Jebi ga, kila mozga......
Što onda da radimo? Za koga ćemo glasovati? Što će biti s nama?
svatko prema svojoj savjesti , ako radis u holdingu-bandic , drzavnoj upravi sdp/hdz , poduzetnik-poduzimas sve da ne radis nista-tko ima najvise sanse od ovo troje...ostali - autobus s perona 3 polazi u...
2014-04-12
Za Pupovca. Cek on ulazi automatski. Prekriziti listic.
2014-04-14
samo vi pričajte o karamarku kako vas volja
ali bez njega HDZ više vlasti vidjeti neće 20 godina najmanje, a vjerojatno više nikad
ali bez njega HDZ više vlasti vidjeti neće 20 godina najmanje, a vjerojatno više nikad
Similar topics
» Intervju - Božo Petrov o abortusu, homoseksualcima, Crkvi, želji za vlasti, Zoranu Milanoviću i Dragi Prgometu
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
Page 4 of 5