Udri je jebo joj Hitler mater
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Udri je jebo joj Hitler mater
Kako to tek sad da hoćemo? Pa jesmol' obnovili EnDeHaziju 90-e pa onda opet 95-e, ili nismo? Daj se malo dogovori sam sa sobom, šta ti je bre, bestraga ti glava luda i zbunjena :Pdzango wrote:...a hoćete NDH da obnavljate.vuksadinare wrote:...a tko ce ga znat?..ocito ej da se babe poznaju....ali najjaci mi ej stari...koj ej iskazao 'hrabrost'..sa cu ja tebe nogom u gujcu kad su vec izasle...dzango wrote:A ova joj kaže da se samo "križem" može odbraniti. Ni jedna Srpkinja to ne bi rekla. Definitivno problem u koaliciji.vuksadinare wrote:pardon kaze ova muslimanka sto se kao srpski krstis
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Pa kao što sam već napisao,taj bi najviše volio da je tuča izbila između dvije babe oko toga treba se krstiti sa tri ili sa pet prstiju.Iknar je gay wrote:Da,to samo onom dinarskom čagalju nije jasno.Braćala wrote:kolerik wrote:Braćala wrote:
govori ,,kriz'', krsti se otvorenom sakom i onda je onaj undead nazove srpkinjom.
nije bolest sve sto boli...
Prosla bi isto da je svetosavka i da se prekrstila.
to je poenta...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
trebala je baba jos malo okaditi tramvaj sa tamjanom
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jebo ti ja mater balijsku
» Jebo ti Komšić mater u guzicu
» Jebo i tebi Komšić mater u guzicu
» Mamić jebo mater USKOK-ovcima, a oni pokrili uši