Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Lost faith in humanity #2fridrih_niche wrote:Ne znan sta bi mislija o tome...
:D
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Mislim, neke pisme su mu remek djela i stvarno je nezaobilazan pionir rocka... Al ovo je gadan presedan... i zakasnili su... Lennon ga je triba dobit... Čak i šugavi McCartney...
;)
;)
Last edited by fridrih_niche on Fri 14 Oct - 18:58; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:To Bracala, purgeru.Rad'iša Trajković wrote:i da strpaju mamica u zatvor, opet cete biti krs od kluba...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
meni samo nije jasno koji je kurac ovim trenerima. kak bi rekao amper stavi lijevo krilo na lijevo krilo. ak nije junior spreman za čitavu tekmu pa daj stavi šituma. koju pm to igra ćorić. ne razumijem zašto se komplicira nešto toliko jednostavno. 2 crnca na krilima + angelo i to je sva mudrost ovog svijeta
2015-08-19
htio bih ovom prilikom pohvaliti duju strukana koji je sudio bez greške, nenametljivo i stvarno je sve vidio. po meni najbolji naš sudac. kaj se mene tiče ja bih mu dao da svira derbi premda je iz splita
2015-08-19
Sad bude opet pijani Židak napisao pola stranice u obranu Ćorića jer je igrao na krivom mjestu.
Guest- Guest
Ćoriću su u posljednje vrijeme sva mjesta na kojima igra - kriva. Jedino je klupa za rezervne igrače pravo mjesto za njega, ako i to.
Zeko-
2015-08-26
Je 2009 godine. I onda se dogodilo što se dogodilo.Rad'iša Trajković wrote:izvini niche, ali hajduk nije ni dosao u poziciju da moze ugroziti neciju navodnu privilegovanost...
Guest- Guest
Zeko wrote:Ćoriću su u posljednje vrijeme sva mjesta na kojima igra - kriva. Jedino je klupa za rezervne igrače pravo mjesto za njega, ako i to.
2015-08-19
evo, da ne bi bilo da samo svoje ljubimce guram i uvijek pravdam, machada treba poslati u teretanu da skine 2-3 kile. stvarno se ugojio i dok to ne skine nema što tražiti u prvih 11. pavičića treba maksimalno forsirati jer se vidi da je razigran i rastrčan
2015-08-19
Pavičić je jedan od rijetkih u dinamu koji se ne boji igre jedan na jedan što se i vidjelo nekoliko puta kad je prolaskom prvog igrača u bloku zaljuljao stabilnu formaciju slavena i otvorio prostor koji je inače kod beskonačnih ja tebi - ti meni dodavanja bio pokriven.
dapače, dojma sam kako su se onda i drugi ohrabrili i išli izravnije...
dapače, dojma sam kako su se onda i drugi ohrabrili i išli izravnije...
sitting_bull-
2015-09-28
Je, dogodil se je 2009. Varteks u Splitu. Ako ti stvarno misliš da prvak Hrvatske treba biti klub koji nemože pobijediti nezainteresirani Varteks na svom terenu u utakmici u kojoj bi pobjedom praktički osvojio prvenstvo, onda si stvarno gluplji nego što znam da jesi. Isto k'o i Rijeka kad nije mogla pobijediti Osijek i onda im je bil kriv Krečak i njegova zastavica koja je označila nepostojeće zaleđe od 2 milimetra. Ili Dinamo 2003. kad je sa Zadrom odigrao 1:1 i ostao bez titule. Tak se prvenstva ne osvajaju.amper1950 wrote:Je 2009 godine. I onda se dogodilo što se dogodilo.Rad'iša Trajković wrote:izvini niche, ali hajduk nije ni dosao u poziciju da moze ugroziti neciju navodnu privilegovanost...
Zeko-
2015-08-26
Nezainteresirani Varteks...Zeko wrote:
Je, dogodil se je 2009. Varteks u Splitu. Ako ti stvarno misliš da prvak Hrvatske treba biti klub koji nemože pobijediti nezainteresirani Varteks na svom terenu u utakmici u kojoj bi pobjedom praktički osvojio prvenstvo, onda si stvarno gluplji nego što znam da jesi. Isto k'o i Rijeka kad nije mogla pobijediti Osijek i onda im je bil kriv Krečak i njegova zastavica koja je označila nepostojeće zaleđe od 2 milimetra. Ili Dinamo 2003. kad je sa Zadrom odigrao 1:1 i ostao bez titule. Tak se prvenstva ne osvajaju.
S tobom nema potrebe puno raspravljati,Dinamo je jel sve utakmice doma te sezone pobjedija, je moš misliti, a ti si definitivno preglup ako oćeš prodati priču da je samo Vateks tu bitan, tj. ta utakmica. Te sezone niste pobjedili Hajduk u prvenstvu (o kupu eto nećemo pričati i o onoj utakmici u Zagrebu kad je čelavo govno s pištoljčićem napravilo masakr nad jednom momčadi), izgubili doma i u Splitu, još nerješeno zadnje kolo. O suđenju u finišu sezone nema rasprave pričati, sigurno da poštenjačina Mamić nije ima nikakav utjecaj, pogotovo ne nakon onog napada na Bebeka (i Blažićku jebem mater također ) poslije one čuvene utakmice u veljači...
Guest- Guest
Kaj ti hoćeš reći da je Varteks dobio lovu od Dinama da se malo jače "trga" protiv Hajduka ? Pa je, al' to nije zabranjeno. Zabranjeno je dati nekome lovu da pusti utakmicu, a ne da ju dobije. Bez obzira na sve to, ako si ti jači i bolji ti ćeš taj Varteks pobijediti pa da im je Dinamo baš dao i 100 milja eura. A Hajduk je tada bio bolji od Varteksa, a dogodilo se to da ste se usrali zbog mogućeg osvajanja prvenstva i od straha izgubili utakmicu. To vam sigurno nije kriv ni Mamić ni Dinamo, jer nakon tog kola Dinamo je opet zasjeo na prvo mjesto i više ga nije ispuštao, dakle rezultati Hajduka u onih par kola do kraja prvenstva bili su potpuno nebitni.
Zeko-
2015-08-26
1 | DINAMO | 33 | 23 | 5 | 5 | 71 | 26 | +45 | 74 |
2 | HAJDUK | 33 | 21 | 5 | 7 | 59 | 25 | +34 | 68 |
Zeko-
2015-08-26
U utorak kisa u zg...jbga bas sam mislio gledati jos jednu euro blamazu mocnog dinama
Ziil Los Dii ! wrote:U utorak kisa u zg...jbga bas sam mislio gledati jos jednu euro blamazu mocnog dinama
KBKK što si ti mislio?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Moguće da si u pravu... Izgubija san neku vjeru u čovječanstvo sa svim iskrivljenim vrijednostima...
Sport je izgubija svoju bit i pare su postale najvažnije...
Glazba je postala smeće i pretvorila se samo u videospotove kurvetina...
Mlade cure su pukle od selfieja, a momci od kompjutera...
Otišlo sve u tri picke materine...
;)
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/za-sevillu-konkurira-25-igraca
baš se veselim sutrašnjoj tekmi, ne očekujem ništa, sevilla igra odličan nogomet a vidjet ćemo kaj bu pak bratko skemijao
baš se veselim sutrašnjoj tekmi, ne očekujem ništa, sevilla igra odličan nogomet a vidjet ćemo kaj bu pak bratko skemijao
2015-08-19
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50