VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 5 of 28
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Može se sve shvatit kako hoćeš..no, tko razumije-razumijepizzon wrote:ne znam da li je ukapirao,maggie13 wrote:Neki se sjate,neki zude ;P
a moze i svakako da se ukapira:):)
2014-04-12
Suđenje ratnim zločincima je stvaranje Velike Srbije? E jebiga onda.tre911 wrote:Na primjer istinom na srpski način koji pokušavaju nametnuti svima na prostoru bivše juge. Da nije tako ukinuli bi nadležnost nad onm što se događalo van srbije i bila bi mirna bosna.dzango wrote:Koje Velike Srbije? Čime to Srbija hoće da vlada, ma koliko loša vlast u Srbiji bila?RayMabus wrote:Koliko sam ja shvatio to je receno u kontekstu velike Srbije tj htjeli bi vladati cijelim Balkanom a nema ih niti 10 miljona .....tako nekako je izjava glasila a ne da su šaka jada ovako sami po sebi nego u kontekstu ovoga.dzango wrote:
Za Srbe mogu Nemci da kažu da su šaka jada. Šta su onda Hrvati ako su Srbi "šaka jada"? Kurac na biciklu?
Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
mene manje smetaju budalaštine frustrirane babe, jedno dokono piskaralo više-manje....a više me smeta agresivno isforsirani "osebujni" stil, kojim u nadi izazivanja šoka, nastoji skrenuti pažnju
Guest- Guest
Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
mene manje smetaju budalaštine frustrirane babe, jedno dokono piskaralo više-manje....a više me smeta agresivno isforsirani "osebujni" stil, kojim u nadi izazivanja šoka, nastoji skrenuti pažnju
dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
ta "budala" je jedina u stanju bobu reći bob, a popu pop.
e, sad kad je vama rekao što je odavno trebalo, malo boli, ha?
Guest- Guest
ovo si dobro srocila, smisao je manje bitna,Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
jeste pristojno osmisljno.
ne moze tre da se druzi sa tobom,
jednostavno, ne moze da te prati !
Guest- Guest
ja tebe uvek ukapiram ):) ti si super, uvek bila )maggie13 wrote:Može se sve shvatit kako hoćeš..no, tko razumije-razumijepizzon wrote:ne znam da li je ukapirao,maggie13 wrote:Neki se sjate,neki zude ;P
a moze i svakako da se ukapira:):)
Guest- Guest
pizzon wrote:ovo si dobro srocila, smisao je manje bitna,Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
jeste pristojno osmisljno.
ne moze tre da se druzi sa tobom,
jednostavno, ne moze da te prati !
ti budi sretan dokle god je tre obziran prema tebi, a je.
hvala, vidim da si do sada bio uvjerenja da nisam u stanju ništa ozbiljno napisati.
a to je zato jer začetate svaku temu na kojoj se pojavim.
Guest- Guest
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
debatiramo, kako ne...no njene izjave su oličenje njezine bolesne psihe
Dobro, ako ćeš tako postaviti stvari onda su svi političari uključujući Zorana Milanovića mentalno poremećeni što i nije daleko od istine zar ne? Ali vi i dalje glasate za mentalno poremećene i dajete im neograničenu vlast i moć. Rudan upravo o tome piše no, vi koji ste inficirani kolektivnim ludilom to ne vidite pa vam ja moram povremeno skrenuti pažnju da ste zabrazdili u kolektivno ludilo.
baš dobro da te onda imamo ...
Čemu taj sarkazam? Tebi i većini hrvata (ma da ovdje piše 90% forumaša porijeklom ili žive u BiH) je teško priznati da ste sjebani? Sjebani ste totalno gdje god se okreneš a najviše sjebanosti vidite kad se pogledate u ogledalo.
Ajmo sad malo i o tome...
opet je dan za pjenjenje ...ajd samo ti nastavi
Jebote, svatko tko ne dijeli tvoje viđenje realnosti je pjenušavac. Kako zgodno.
Uvijek birate istu garnituru mentalno poremećenih imbecila, istu garnituru kao kompozicija vlaka na kojoj je na jednoj strani napisano SDP a na drugoj HDZ. U vlaku su uvijek isti ljudi koji kako i kada budu izabrani od vas još većih imbecila tako bacaju otpatke i kosti sad na jednu pa idući puta na drugu stranu ovisno tko je na vlasti a vi se glođete u dva tabora međusobno hvatajući kosti i otpadke sa gozbenog stola gdje se ti izabrani prežderavaju nemilosrdno vam uzimajući vrijeme, novac i budućnost. Nastavite tako čeka vas tamna povijest...
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Jebote, svatko tko ne dijeli tvoje viđenje realnosti je pjenušavac. Kako zgodno.
Uvijek birate istu garnituru mentalno poremećenih imbecila, istu garnituru kao kompozicija vlaka na kojoj je na jednoj strani napisano SDP a na drugoj HDZ. U vlaku su uvijek isti ljudi koji kako i kada budu izabrani od vas još većih imbecila tako bacaju otpatke i kosti sad na jednu pa idući puta na drugu stranu ovisno tko je na vlasti a vi se glođete u dva tabora međusobno hvatajući kosti i otpadke sa gozbenog stola gdje se ti izabrani prežderavaju nemilosrdno vam uzimajući vrijeme, novac i budućnost. Nastavite tako čeka vas tamna povijest...
nije svatko, samo ti. podsjećaš me na čašu iz koje curi pivska pjena
Guest- Guest
Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Pa vidim da u RH vlada jednoumlje a toliko ste se borili i ratovali protiv tog istog jednoumlja ali niste dobro izračunali jednadžbu jer jednoumlje nije vanjsko nametnuto nego unurarnje imanentno stanje vašeg kolektivnog uma izašli ste iz komunističkog jednoumlja da bi ste odmah uletili u nazi klerofašističko ustaško jednoumlje.
Veliki korak ste napravili...u nazad.
Guest- Guest
dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
vidjet ćemo
Guest- Guest
,
Priča o ustašama je za vas u Srbiji neka vrsta samoispunjavajućeg proročanstva, ispod ovih političkih natezanja u hrvatskoj zapravo se očvršćuje situacija nacionalnog konsenzusa oko toga da ovakva Srbija ne može u EU. Odluka o pristupanju mora na razini EU biti konsenzualna, to je stvar svake države EU, onaj kome to smeta realno može samo pjevati borbene po tisku, forumima ili šumama...
dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
Priča o ustašama je za vas u Srbiji neka vrsta samoispunjavajućeg proročanstva, ispod ovih političkih natezanja u hrvatskoj zapravo se očvršćuje situacija nacionalnog konsenzusa oko toga da ovakva Srbija ne može u EU. Odluka o pristupanju mora na razini EU biti konsenzualna, to je stvar svake države EU, onaj kome to smeta realno može samo pjevati borbene po tisku, forumima ili šumama...
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Pa vidim da u RH vlada jednoumlje a toliko ste se borili i ratovali protiv tog istog jednoumlja ali niste dobro izračunali jednadžbu jer jednoumlje nije vanjsko nametnuto nego unurarnje imanentno stanje vašeg kolektivnog uma izašli ste iz komunističkog jednoumlja da bi ste odmah uletili u nazi klerofašističko ustaško jednoumlje.
Veliki korak ste napravili...u nazad.
ne vidiš ti ništa, Učka ti zaklanja pogled
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
o
Našao si uspoređivat..nisam čula daje rekao da se vidimo dogodine u Vojvodini jer moramo spašavati' vekovna' hrvatska ognjišta i hrvatske svete kosti...Ne može vas nitko pobijedit..vi pobjeđujete sami sebe..dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:Ringo10 wrote:Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
2014-04-12
Interes Srba i Srbije nije EU. To je šarena laža za budale. Ali i da jeste, HR se tu u stvarnosti ništa ne pita. Kao što se nije pitala ni za otvaranje poglavlja. U stvari se radi o unutrašnjem nazezanju ko je veći ustaša u očigledno radikalizovanom društvu i državi, a sve radi osvajanja vlasti a samim tim poluga korupcije i bogaćenja.Ulpijan wrote:,dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:
Ali se hvalio ustaškim poreklom i prporučivao kao originalni proizvod NDH. Ko u srpskoj vlasti poziva na oslovađanje RSK. Nije da ne bi trebalo...maggie13 wrote:oNašao si uspoređivat..nisam čula daje rekao da se vidimo dogodine u Vojvodini jer moramo spašavati' vekovna' hrvatska ognjišta i hrvatske svete kosti...Ne može vas nitko pobijedit..vi pobjeđujete sami sebe..dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.Noor wrote:
ako se i hvalio nekim nepostojećim porijeklom, što nije, što je to naspram direktnog sudjelovanja u zločinu, kao i drukanja stalno i bez prestanka nakon raspada iste..dzango wrote:Ali se hvalio ustaškim poreklom i prporučivao kao originalni proizvod NDH. Ko u srpskoj vlasti poziva na oslovađanje RSK. Nije da ne bi trebalo...maggie13 wrote:oNašao si uspoređivat..nisam čula daje rekao da se vidimo dogodine u Vojvodini jer moramo spašavati' vekovna' hrvatska ognjišta i hrvatske svete kosti...Ne može vas nitko pobijedit..vi pobjeđujete sami sebe..dzango wrote:Nije malo. Boli me kurac neviđeno. "Šaka jada" je za njega i njegove neprelazna planina. Neće mu ni Vulin i ekipa političara njegovog kalibra ostati dužni. Jebaće ga gde stignu i vrzino kolo se nastavlja u nedogled. Stvar je u tome što je ovim ponizio svoje glasače smatrajući ih idiotima koje možeš da hraniš jeftinim sranjima i to sve uoči izbora.Noor wrote:dzango wrote:
Nije ni Milanović bolji. Njeno piskaranje bar ne može nikome da naškodi. Ova budala svesno pravi sranje.
2014-04-12
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo