VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 4 of 28
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
RayMabus wrote:MIlanović je u kurzu a da je rekao neku laž nije i zato su se svi digli istocno na noge.
Alkar Milanović u sridu.
dobro, ajde, da vucic plasira takve izjave o hrvatskoj i hrvatima.,
oni su na istom rangu, juce ili sutra, nebitno.
Guest- Guest
ne znam da li je ukapirao,maggie13 wrote:Neki se sjate,neki zude ;P
a moze i svakako da se ukapira:):)
Guest- Guest
Ajde ne serite više svega vam, nema dana od tebe osobno pa do cige vulina preko slobinog malog od kuhinje ivice pa do četničkog koljača nikolića i vučića o tome da je RH sljednica NDH. Ko vas jebe ja bi vas i više izvrjeđao samo što ne bi šutio kao ove pičke od političara. Jebo bi vam sve po spisku i ispratio veleposlanike do granice čim bi zucnuli u srbiji o NDH i sličnim pizdarijama.pizzon wrote:RayMabus wrote:MIlanović je u kurzu a da je rekao neku laž nije i zato su se svi digli istocno na noge.
Alkar Milanović u sridu.
dobro, ajde, da vucic plasira takve izjave o hrvatskoj i hrvatima.,
oni su na istom rangu, juce ili sutra, nebitno.
Guest- Guest
tre....nabrijan.... ...jos od '91.....
vuksadinare- Posts : 100336
2015-09-08
netacno,Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
frustrirana alapača, željna pažnje i još nečega...
niko od nasih, svakako ne iz vrha vlasti, nije i ne koristi takve reci,
ne samo o hrvatima vec uopste.
Guest- Guest
..sto bi rek'o jedna moj pajdo suborac..'bog te neheba sad sa '45 sam nabrijaniji nego sa 20 godina'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tre....nabrijan.... ...jos od '91.....
tre zvani vergl !
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Pa isto bi se moglo reći za tebe i sve žene na ovom forumu.
tko ti brani
Umjesto da debatirate o onome što je napisala, vi debatirate o njoj ad hominem. Jadno da jadnije ne može. Čega se bojite? Što vas toliko bode u njenim tekstovima da odmah hvatate pištolje i noževe?
debatiramo, kako ne...no njene izjave su oličenje njezine bolesne psihe
Dobro, ako ćeš tako postaviti stvari onda su svi političari uključujući Zorana Milanovića mentalno poremećeni što i nije daleko od istine zar ne? Ali vi i dalje glasate za mentalno poremećene i dajete im neograničenu vlast i moć. Rudan upravo o tome piše no, vi koji ste inficirani kolektivnim ludilom to ne vidite pa vam ja moram povremeno skrenuti pažnju da ste zabrazdili u kolektivno ludilo.
baš dobro da te onda imamo ...
Guest- Guest
to nije ok, ovi mladi kod nas, vise su nadrkani od nas.vuksadinare wrote:..sto bi rek'o jedna moj pajdo suborac..'bog te neheba sad sa '45 sam nabrijaniji nego sa 20 godina'...
da smo mi bili u tom filmu, bogami 91 bi bilo veliko sranje.
ono je bilo nista, nula, u sustini mobilizacije su sve propale
Last edited by pizzon on 8/26/2016, 11:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pizdon zvani imbecil ali što je tu je, uređivačka politika je da čak i ti smiješ pisati govnarije koje već pišeš.pizzon wrote:vuksadinare wrote:tre....nabrijan.... ...jos od '91.....
tre zvani vergl !
Guest- Guest
pizzon wrote:netacno,Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
je, ti sve znaš i sve čuješ šta se priča i izgovara iz zatvorenih vrata.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..sto bi rek'o jedna moj pajdo suborac..'bog te neheba sad sa '45 sam nabrijaniji nego sa 20 godina'...
Poslo bi ja njega s naprtnjačkom od 25 kila na leđima, tanđarom u rukama na plus 38 na vrh čuke da malo osmotri šta ima. Brzo bi se vratio na vođenje strategije za šankom. I mene zaboli kad vidim nepravdu i sve bi ih prebio i onda me stisne u križima, pa ne mogu zavezati cipele nego čekat malog da dođe iz škole, onda dođem do zaključka kako je kvalitetna logistika i dizanje morala za tipkovnicom jednako važno kao i prašinarenje po terenu.
Noor wrote:pizzon wrote:netacno,Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
izvini, ali ovo zvanicno, skup povodom izbora.
gde se on obraca delu naroda i iznosi svoje stavove
u nadi da ci biti izabran za premijera. ne bori se on
da udje u parlament, vec da vlada hrvatskom.
Guest- Guest
jeste, ne bi ostalo ni jedno prazno mjestu u nakrcanim autobusima dobrovoljaca,pizzon wrote:to nije ok, ovi mladi kod nas, vise su nadrkani od nas.vuksadinare wrote:..sto bi rek'o jedna moj pajdo suborac..'bog te neheba sad sa '45 sam nabrijaniji nego sa 20 godina'...
da smo mi bili u tom filmu, bogami 91 bi bilo veliko sranje.
ono je bilo nista, nula, u sustini mobilizacije su sve propale
pravac Minhena..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
.....pa ja cuo da vec u vukovaru u tajnosti osnovani punktovi predostroznosti...najvise ih je prema dunavu...i tamo prema borovu selu i trpinju...kako rekose u sohv-u....mi srbinu en vjerujemo i kad peca na dunavu...
2015-09-08
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:netacno,Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
I šta je problem? Ako i kad pobijedi će se naći na nekoj ćupriji s Vučićem gdje će se ljubiti i nositi cvijeće kao i onomad s Kolindom, a drugi dan će u Briselu potpisati neki protokol o suradnji gdje EU donira 2 mil eura da se neka livada zabetonira i da kulturno umjetničko društvo nabavi nove haljine.
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
tko ti brani
Umjesto da debatirate o onome što je napisala, vi debatirate o njoj ad hominem. Jadno da jadnije ne može. Čega se bojite? Što vas toliko bode u njenim tekstovima da odmah hvatate pištolje i noževe?
Dobro, ako ćeš tako postaviti stvari onda su svi političari uključujući Zorana Milanovića mentalno poremećeni što i nije daleko od istine zar ne? Ali vi i dalje glasate za mentalno poremećene i dajete im neograničenu vlast i moć. Rudan upravo o tome piše no, vi koji ste inficirani kolektivnim ludilom to ne vidite pa vam ja moram povremeno skrenuti pažnju da ste zabrazdili u kolektivno ludilo.
Čemu taj sarkazam? Tebi i većini hrvata (ma da ovdje piše 90% forumaša porijeklom ili žive u BiH) je teško priznati da ste sjebani? Sjebani ste totalno gdje god se okreneš a najviše sjebanosti vidite kad se pogledate u ogledalo.
Ajmo sad malo i o tome...
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:netacno,Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
svaka mu je na mjestu
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Čemu taj sarkazam? Tebi i većini hrvata (ma da ovdje piše 90% forumaša porijeklom ili žive u BiH) je teško priznati da ste sjebani? Sjebani ste totalno gdje god se okreneš a najviše sjebanosti vidite kad se pogledate u ogledalo.
Ajmo sad malo i o tome...
opet je dan za pjenjenje ...ajd samo ti nastavi
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:netacno,Noor wrote:
svaka mu je na mjestu
to o vama znamo, to ste vi !
Guest- Guest
Vedrana nekad pogodi ali mnogo češće lupeta budalaštine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika