VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 3 of 28
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
frustrirana alapača, željna pažnje i još nečega...
Guest- Guest
Ovaj je patajno a i javno huškač koji loži pijane branitelje govoreći im ono što ovi žele da čuju. Ujedno i hrani glupu masu glasača govnima i stiče poene u predizbornoj trci.dzmrdz wrote:dzango wrote:Kakve veze loša vlast u Srbiji ima sa Milanovićem i sa kime to on onda uspoređuje Srbiju? Ne razumem.dzmrdz wrote:dzango wrote:Za Srbe mogu Nemci da kažu da su šaka jada. Šta su onda Hrvati ako su Srbi "šaka jada"? Kurac na biciklu?dzmrdz wrote:
jedino dobro sto je rekao je sto je rekao nesto lose za Srbiju, mada istinito nazalost, inace bi ga ovde bezrezervno popljuvali svi.
Ja ne merim Srbiju naspram Hrvata nego generalno je drzava losa da losija nije bila dugo. U svakom slucaju kao sto sam rekao u par postova ranije za HR jos velik zalogaj.
Losa vlast je losa za Srbiju a Milanovic se ne osvrce na srpsku vladu toliko u ekonomskom smislu nego aludira da je to vlast koja ima potajen planove o Velikoj Srbiji a on kao zabrinut.
Čega?Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
dzango wrote:Čega?Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
idi bre...
Guest- Guest
Pa slušaj malo razgovor, u takvom okruženju je bilo za očekivati da će tako nešto reć, vidiš da je ovima najveći problem što ne mogu slobodno putovati po Srbiji, halo. Zašto oni ne mogu slobodno u Novi Sad", to je najveći problem. Ne može tamo reći " ne, gospodo, mi moramo raditi na pomirenju i normalizaciji". To sada govore Kolinda i Plenković, a kad dođu u šator govorit će isto ko i Milanović. Politika je to. Drugačije ne ide.
...jebote za njen sjeban zivot su krivi-muskarci...mislim ono...a nije li mozda promislila da je mozda i ona djelom kriva sto su mozebitno takvi muskarci bili prema njoj..a ne to joj nije palo na pamet...a s obzirom na njenu 'pamet' i izricaj nije ni cudno sto su je muskarci supiraliNoor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
2015-09-08
Dobro, koji to vi kurac imate u toj Vojvodini tako jeftino kad su svi tako uprli preko granice, a vi umjesto da razvijate šoping turizam apsite kupce s dobrom platežnom moći.dzango wrote:Ovaj je patajno a i javno huškač koji loži pijane branitelje govoreći im ono što ovi žele da čuju. Ujedno i hrani glupu masu glasača govnima i stiče poene u predizbornoj trci.
vuksadinare wrote:...jebote za njen sjeban zivot su krivi-muskarci...mislim ono...a nije li mozda promislila da je mozda i ona djelom kriva sto su mozebitno takvi muskarci bili prema njoj..a ne to joj nije palo na pamet...a s obzirom na njenu 'pamet' i izricaj nije ni cudno sto su je muskarci supiraliNoor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
pa da sam ja muško, ne bi ni bicikl na nju naslonila...kamoli šta drugo
Guest- Guest
Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
Pa isto bi se moglo reći za tebe i sve žene na ovom forumu.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
tko ti brani
Guest- Guest
pa to ej to..niej rjedak slucaj da opere i po zgodnim tetama...nazivajuci ih fufama i droljamaNoor wrote:vuksadinare wrote:...jebote za njen sjeban zivot su krivi-muskarci...mislim ono...a nije li mozda promislila da je mozda i ona djelom kriva sto su mozebitno takvi muskarci bili prema njoj..a ne to joj nije palo na pamet...a s obzirom na njenu 'pamet' i izricaj nije ni cudno sto su je muskarci supiraliNoor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
pa da sam ja muško, ne bi ni bicikl na nju naslonila...kamoli šta drugo
2015-09-08
Na primjer istinom na srpski način koji pokušavaju nametnuti svima na prostoru bivše juge. Da nije tako ukinuli bi nadležnost nad onm što se događalo van srbije i bila bi mirna bosna.dzango wrote:Koje Velike Srbije? Čime to Srbija hoće da vlada, ma koliko loša vlast u Srbiji bila?RayMabus wrote:Koliko sam ja shvatio to je receno u kontekstu velike Srbije tj htjeli bi vladati cijelim Balkanom a nema ih niti 10 miljona .....tako nekako je izjava glasila a ne da su šaka jada ovako sami po sebi nego u kontekstu ovoga.dzango wrote:
Za Srbe mogu Nemci da kažu da su šaka jada. Šta su onda Hrvati ako su Srbi "šaka jada"? Kurac na biciklu?
Guest- Guest
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
tko ti brani
Umjesto da debatirate o onome što je napisala, vi debatirate o njoj ad hominem. Jadno da jadnije ne može. Čega se bojite? Što vas toliko bode u njenim tekstovima da odmah hvatate pištolje i noževe?
Možda je napisala istinu na jedan pomalo vulgaran način jedini način kojeg vi sjebani balkanci razumijete?
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
tko ti brani
Umjesto da debatirate o onome što je napisala, vi debatirate o njoj ad hominem. Jadno da jadnije ne može. Čega se bojite? Što vas toliko bode u njenim tekstovima da odmah hvatate pištolje i noževe?
debatiramo, kako ne...no njene izjave su oličenje njezine bolesne psihe
Guest- Guest
jos cemo vam i ekonomiju vodit..treba li deviza slati?! :Ddzmrdz wrote:dzango wrote:Kakve veze loša vlast u Srbiji ima sa Milanovićem i sa kime to on onda uspoređuje Srbiju? Ne razumem.dzmrdz wrote:dzango wrote:Za Srbe mogu Nemci da kažu da su šaka jada. Šta su onda Hrvati ako su Srbi "šaka jada"? Kurac na biciklu?dzmrdz wrote:
jedino dobro sto je rekao je sto je rekao nesto lose za Srbiju, mada istinito nazalost, inace bi ga ovde bezrezervno popljuvali svi.
Ja ne merim Srbiju naspram Hrvata nego generalno je drzava losa da losija nije bila dugo. U svakom slucaju kao sto sam rekao u par postova ranije za HR jos velik zalogaj.
Losa vlast je losa za Srbiju a Milanovic se ne osvrce na srpsku vladu toliko u ekonomskom smislu nego aludira da je to vlast koja ima potajen planove o Velikoj Srbiji a on kao zabrinut.
2014-04-12
cmok,volimo i mi tebe..;)))Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:vuksadinare wrote:.....a rijecnik ove posvoduje zaista 'fin'...a javna je osoba..bolej da suti i ukoka se..ionako ej rekla da joj od rođenja zivot sjeban
2014-04-12
Cim se kuraz spomene one se odma sjate ......
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Neki se sjate,neki zude ;P
2014-04-12
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Noor wrote:
tko ti brani
debatiramo, kako ne...no njene izjave su oličenje njezine bolesne psihe
Dobro, ako ćeš tako postaviti stvari onda su svi političari uključujući Zorana Milanovića mentalno poremećeni što i nije daleko od istine zar ne? Ali vi i dalje glasate za mentalno poremećene i dajete im neograničenu vlast i moć. Rudan upravo o tome piše no, vi koji ste inficirani kolektivnim ludilom to ne vidite pa vam ja moram povremeno skrenuti pažnju da ste zabrazdili u kolektivno ludilo.
Guest- Guest
RayMabus wrote:MIlanović je u kurzu a da je rekao neku laž nije i zato su se svi digli istocno na noge.
Alkar Milanović u sridu.
dobro, ajde, da vucic plasira takve izjave o hrvatskoj i hrvatima.,
oni su na istom rangu, juce ili sutra, nebitno.
Guest- Guest
Page 3 of 28 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo