VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 13 of 28
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:
kad necemo konje da im cistimo...
čistit ćete vi sopstvena govna :D
kod nas toga gotovo da više i nema, do '95. sva su pobjegla u otadžbinu
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
Guest- Guest
Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
statisticka greska...
Guest- Guest
Da napravimo jos jednu, provocirate, izazivate i onda kad vas netko opandrci- jao, rekla nam da smo govna.Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:
da napravimo digresiju, neko te udari-polomi ti nos, a ti njemu opsujes majku-pa te ovaj sto te tukao sada ubedjuje kako je to sto si ti njemu opsovao majku gore od toga da je on tebi polomio nos...
Pa sto to nije nikad rekla nekom drugom Srbinu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije zrelo procjenjivat i ocjenjivat nekoga po formalnom obrazovanju u slobodnoj komunikaciji. Time otkrivas svoje slabosti i komplexe,a osoba,uvjetno receno,nizeg obrazovanja moze biti jednako ili vise nacitana i elokventna te sire opce kulture od nekoga s visokim formalnim obrazovanjem. :)Braćala wrote:al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
2014-04-11
tko je tjerao?Braćala wrote:ja proterivanje ljudi iz svojih domova nisam nazivao ,,ciscenjem govana'', nakazo moralna...
oni iz knina koji su postavljali malo balvane?
ili oni
iz karina pa su reklamirali srpsko more?
ili onaj debil koji je pričao o vertikali virovitica, šibenik?
sinek odjebi. džango i stanojko su ratovali samnom, ne kužim zadojenost kod tebe?
tko ti je pričao boračke priče?
2014-12-30
Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:maggie13 wrote:
naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.
postojala je lora npr. ili zagrebacki velesajam...
Nikad kod vas normalnosti.
Kad intelektualci ovako radikalne stavove imaju,sto ocekivat od drugih.
;)
koje radikalne stavove, duso?
znaci, vi ste poslednji koji nama mozete soliti pameti i drzati neke moralne pridike. razumes?
2015-08-15
kaja_333 wrote:Da napravimo jos jednu, provocirate, izazivate i onda kad vas netko opandrci- jao, rekla nam da smo govna.Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:
Vi ne čistite svoja?
da napravimo digresiju, neko te udari-polomi ti nos, a ti njemu opsujes majku-pa te ovaj sto te tukao sada ubedjuje kako je to sto si ti njemu opsovao majku gore od toga da je on tebi polomio nos...
Pa sto to nije nikad rekla nekom drugom Srbinu?
vidi, mene moze neko da opandrci-ali ce dobiti isto opandrkanje-ne plasi se.
ta nisam hrvat da kmecim...
Guest- Guest
veber wrote:ne mogu vjerovat zadojenosti.dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
bogtejebao meni je predak bio ss-ovac i dao je streljat ustaše koji su napravili pizdariju u lici.
o čemu vi pričate? jebote pa celi svet je protiv vas?
ili radite pizdarije?
danas barem imamo skoro svi pristup dokumentaciji i nije problem naći...
kao ono govno od crvenkastog i"koji sere po hrvatskoj, hrvatima, a liječi komplekse jer ga "njegovi" smatraju govnom.
Kakva bre zadojenost? Seru mi za presude za Ovčaru a sami su osudili Merčepa na 5,5 godina. Seru za Marića a Hrvat svedočio protiv njega na sudu. I još kažu da smo tukli svedoka koji svedoči iz Hrvatske. Pa jebote.
kaja_333 wrote:Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:
;)
znaci, vi ste poslednji koji nama mozete soliti pameti i drzati neke moralne pridike. razumes?
stitli ih od kvinslinske vlasti i ustaskog logora na starom sajmistu..
Guest- Guest
Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:
pouka bi ti trebala biti.....drugi puta ne lomi noseve, pogotovo ne u mojoj kući, koja ti je pružila toplinu i dom!
Guest- Guest
Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:
Kako ste štitili? Ostavili same doma ili?Braćala wrote:kaja_333 wrote:Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:
je,u srbiji.
;)
2015-08-15
maggie13 wrote:nije zrelo procjenjivat i ocjenjivat nekoga po formalnom obrazovanju u slobodnoj komunikaciji. Time otkrivas svoje slabosti i komplexe,a osoba,uvjetno receno,nizeg obrazovanja moze biti jednako ili vise nacitana i elokventna te sire opce kulture od nekoga s visokim formalnim obrazovanjem. :)Braćala wrote:al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
obrazovanje ti je zvanicno merilo znanja, nije nikakvo potcenjivanje.
a njegova svakodnevna komunikacija, vokabular i nacin izrazavanja govori o necijem (ne)obrazovanju.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Kako ste štitili? Ostavili same doma ili?Braćala wrote:kaja_333 wrote:Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:
krili po stekovima..
Guest- Guest
i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:
Vi ne čistite svoja?
statisticka greska...
daj malo pročitaj od antonina pia, što si trebao, jer je temelj zapadnog prava.
imam izvorni, na latinskom, ali ti mogu poslat na engleskom prijevod
2014-12-30
Mi ništa. Pitaj svoje gazde u EU - Nemce.kaja_333 wrote:Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:
;)
Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.
2015-08-15
dzango wrote:veber wrote:ne mogu vjerovat zadojenosti.dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
bogtejebao meni je predak bio ss-ovac i dao je streljat ustaše koji su napravili pizdariju u lici.
o čemu vi pričate? jebote pa celi svet je protiv vas?
ili radite pizdarije?
danas barem imamo skoro svi pristup dokumentaciji i nije problem naći...
kao ono govno od crvenkastog i"koji sere po hrvatskoj, hrvatima, a liječi komplekse jer ga "njegovi" smatraju govnom.
Kakva bre zadojenost? Seru mi za presude za Ovčaru a sami su osudili Merčepa na 5,5 godina. Seru za Marića a Hrvat svedočio protiv njega na sudu. I još kažu da smo tukli svedoka koji svedoči iz Hrvatske. Pa jebote.
ovog ni u crtanim filmovima nema, ljubi te brat...
Guest- Guest
maggie13 wrote:nije zrelo procjenjivat i ocjenjivat nekoga po formalnom obrazovanju u slobodnoj komunikaciji. Time otkrivas svoje slabosti i komplexe,a osoba,uvjetno receno,nizeg obrazovanja moze biti jednako ili vise nacitana i elokventna te sire opce kulture od nekoga s visokim formalnim obrazovanjem. :)Braćala wrote:al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
preskoči megi....ionako neće shvatiti
Guest- Guest
Noor wrote:Braćala wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:
Vi ne čistite svoja?
pouka bi ti trebala biti.....drugi puta ne lomi noseve, pogotovo ne u mojoj kući, koja ti je pružila toplinu i dom!
pruzila, pruzila, zna se kako je pruzala...
Guest- Guest
veber wrote:i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:
statisticka greska...
daj malo pročitaj od antonina pia, što si trebao, jer je temelj zapadnog prava.
imam izvorni, na latinskom, ali ti mogu poslat na engleskom prijevod
kakve to veze ima sto su srbi od 12% u hr sada na nekih 3.5%, tj. vise od 4x manje.
to ti se u medjunarodnom krivicnom pravu naziva genocid, tatek.
Guest- Guest
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo