VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 14 of 28
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
veber wrote:i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:
kod nas toga gotovo da više i nema, do '95. sva su pobjegla u otadžbinu
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
statisticka greska...
daj malo pročitaj od antonina pia, što si trebao, jer je temelj zapadnog prava.
imam izvorni, na latinskom, ali ti mogu poslat na engleskom prijevod
kakve to veze ima sto su srbi od 12% u hr sada na nekih 3.5%, tj. vise od 4x manje.
to ti se u medjunarodnom krivicnom pravu naziva genocid, tatek.
Guest- Guest
Pokojega, kao i Hrvatska. U principu kada odvedeš roditelje moraš s djecom negdje, ili s njima ili u dom. Tako da djeca ako su zavrsila u logoru zavrsila su jer su im roditelji bili tamo, pa ne ostaviš djecu u sumi, o jebote..Braćala wrote:kaja_333 wrote:Kako ste štitili? Ostavili same doma ili?Braćala wrote:kaja_333 wrote:Zbilja? A sto ste vi radili s židovskom djecom kad ste ono pokupili ?dzango wrote:
Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
stitli ih od kvinslinske vlasti i ustaskog logora na starom sajmistu..
krili po stekovima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.
svakako, svakako...
Guest- Guest
Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
Dobro, onda je RS genocidna.Braćala wrote:veber wrote:i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
statisticka greska...
kakve to veze ima sto su srbi od 12% u hr sada na nekih 3.5%, tj. vise od 4x manje.
2015-08-15
dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:
Vi ne čistite svoja?
jel misliš na onu koju ste povaljali tenkovima?!
a ne, ne pričam ja o njima. kaja ti je objasnila na kakve mislim, njoj ne treba puno da skuži.
Guest- Guest
Pucaju ko kokice i vređaju čim malo čačneš. Nikada ljudi od njih.Braćala wrote:dzango wrote:veber wrote:ne mogu vjerovat zadojenosti.dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
bogtejebao meni je predak bio ss-ovac i dao je streljat ustaše koji su napravili pizdariju u lici.
o čemu vi pričate? jebote pa celi svet je protiv vas?
ili radite pizdarije?
danas barem imamo skoro svi pristup dokumentaciji i nije problem naći...
kao ono govno od crvenkastog i"koji sere po hrvatskoj, hrvatima, a liječi komplekse jer ga "njegovi" smatraju govnom.
Kakva bre zadojenost? Seru mi za presude za Ovčaru a sami su osudili Merčepa na 5,5 godina. Seru za Marića a Hrvat svedočio protiv njega na sudu. I još kažu da smo tukli svedoka koji svedoči iz Hrvatske. Pa jebote.
ovog ni u crtanim filmovima nema, ljubi te brat...
Pa nisu bili samo oni na traktorima . Bili su i oni koji pucali i protjerivali 4 godine. Svašta je bilo na traktorima.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
2015-08-15
Slušajuć ovo, hja...Glasat ću za Milanovića, jebga...
kaja_333 wrote:Dobro, onda je RS genocidna.Braćala wrote:veber wrote:i ti si pravnik?Braćala wrote:Noor wrote:
statisticka greska...
ne, pederacija je genocidna. pogotovo mostar, gde od 25% srba pre rata nema ni 1%....
Guest- Guest
i nije mi jasna jedna stvar, većinom ekipa i nema ništa protiv srba. pogotovo ne na ovom forumu. uvijek postoji otklon. netko se pojavi.
ajd mi vi srbi objasnite što radite na nekom mračnom ustaškom forumu.
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
ne zanima me, ne idem na vijesti, čim skužim adresu ne linkam.
čemu taj mazohizam?
osim zvezdan forum, gdje downaulodam ili uploadam knjige, nikada nisam bio na srpskom forumu.
ne zanima me, ne idem na vijesti, čim skužim adresu ne linkam.
čemu taj mazohizam?
2014-12-30
dzango wrote:Pucaju ko kokice i vređaju čim malo čačneš. Nikada ljudi od njih.Braćala wrote:dzango wrote:veber wrote:ne mogu vjerovat zadojenosti.dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
bogtejebao meni je predak bio ss-ovac i dao je streljat ustaše koji su napravili pizdariju u lici.
o čemu vi pričate? jebote pa celi svet je protiv vas?
ili radite pizdarije?
danas barem imamo skoro svi pristup dokumentaciji i nije problem naći...
kao ono govno od crvenkastog i"koji sere po hrvatskoj, hrvatima, a liječi komplekse jer ga "njegovi" smatraju govnom.
Kakva bre zadojenost? Seru mi za presude za Ovčaru a sami su osudili Merčepa na 5,5 godina. Seru za Marića a Hrvat svedočio protiv njega na sudu. I još kažu da smo tukli svedoka koji svedoči iz Hrvatske. Pa jebote.
ovog ni u crtanim filmovima nema, ljubi te brat...
kako je ono govorio veliki vojvoda zivojin aleksandru kada se vratio sa proputovanja kroz nove delove kraljevine?
Guest- Guest
Onu koju ste u izbegličkoj koloni bombardovali avionima. Ne treba ni puno da shvatim o čemu se piše pa se posle vade fleke.Noor wrote:dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:
a ne, ne pričam ja o njima. kaja ti je objasnila na kakve mislim, njoj ne treba puno da skuži.
kaja_333 wrote:Pa nisu bili samo oni na traktorima . Bili su i oni koji pucali i protjerivali 4 godine. Svašta je bilo na traktorima.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
bile babe, one koje su znale sta im se sprema ako ostanu...
Guest- Guest
veber wrote:
eto, zajebavam se.
i, koji ces kurac?
Guest- Guest
dzango wrote:Onu koju ste u izbegličkoj koloni bombardovali avionima. Ne treba ni puno da shvatim o čemu se piše pa se posle vade fleke.Noor wrote:dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:
Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.
jebiga, ovoj zdroplji je popustila malo koncentracija-pa se opustila, rekla ono sto misli...
Guest- Guest
dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:
Vi ne čistite svoja?
tebe neka je sram, tvoji su ih pregazili tenkovima, a ne moji.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa nisu bili samo oni na traktorima . Bili su i oni koji pucali i protjerivali 4 godine. Svašta je bilo na traktorima.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
podmeću i lažu....ništa novoga
Guest- Guest
Braćala wrote:dzango wrote:Onu koju ste u izbegličkoj koloni bombardovali avionima. Ne treba ni puno da shvatim o čemu se piše pa se posle vade fleke.Noor wrote:dzango wrote:Izbegla deca na traktorima su ti govna? Sram te bilo.Noor wrote:
jebiga, ovoj zdroplji je popustila malo koncentracija-pa se opustila, rekla ono sto misli...
a i tebi dobrano popušta, samo te treba znat isprovocirat...cccc
Guest- Guest
Pa kad su im muževi i braća pobjegli, jebiga.Braćala wrote:kaja_333 wrote:Pa nisu bili samo oni na traktorima . Bili su i oni koji pucali i protjerivali 4 godine. Svašta je bilo na traktorima.dzango wrote:Oni su bili na traktorima. Ne znam na koga bi drugog mislila.kaja_333 wrote:Nije ni mislila njih, misli pretpostavljam na takve kojima je to i rekla. Ali da, srpska posla, jao, Denosajd, deca.dzango wrote:
bile babe, one koje su znale sta im se sprema ako ostanu...
Uostalom na djecu ste trebali misliti kada ste počeli pucati i protjerivati Hrvate. Tko se maca laća ...
Ili ste vjerovali da ce najebati samo naša djeca? E pa neće, ne ide to tako u ratu.
2015-08-15
Noor wrote:Braćala wrote:dzango wrote:Onu koju ste u izbegličkoj koloni bombardovali avionima. Ne treba ni puno da shvatim o čemu se piše pa se posle vade fleke.Noor wrote:dzango wrote:
a i tebi dobrano popušta, samo te treba znat isprovocirat...cccc
jbg, slaba si na mene, ali dobro-naucicu te pameti ja...
Guest- Guest
Page 14 of 28 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo