VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 12 of 28
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
a tko bi to i mogao, daj ti meni reci
oni kojima konje cistite i sedlate...
ups, jesu to oni isti što su vas 1999., onako nevine i nedužne, punih 79 dana rokali iz zraka?
kad necemo konje da im cistimo...
čistit ćete vi sopstvena govna :D
pa ako necemo mi, ko ce?
Guest- Guest
maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:maggie13 wrote:naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.dzango wrote:Nije niko nikoga tukao već je svedok dobrovoljno svedočio na sudu. Druga je stvar što vi vašima nećete da sudite ili im date 10 dana po ubijenom.maggie13 wrote:Oni bi okupirali,rusili,ubijali,odvodili u logore,mucili I pod batinama Te prijetnjama iznudili proznanja,pa bi onda i sudili,opcenito i po tim priznanjima..obraz-beton.
postojala je lora npr. ili zagrebacki velesajam...
Nikad kod vas normalnosti.
Kad intelektualci ovako radikalne stavove imaju,sto ocekivat od drugih.
;)
koje radikalne stavove, duso?
znaci, vi ste poslednji koji nama mozete soliti pameti i drzati neke moralne pridike. razumes?
Guest- Guest
Koje bre zatrovanosti? Ubiju čoveka i vi to pravdate a osudu nazivate agresijom. Pa jebote kakvi ljudi,maggie13 wrote:ne moze se dokazat nista nekome bez srama i savjesti..ponavlljam,po tko zna koji put: Mene bi bilo sram da su moji ubijali i rusili po Srbiji,u ime velikohrvatstva ili neceg drugog..na zalost,nema svijesti na mjestu zatrovanosti,;(dzango wrote:Jeste bilo logora. Eno Merčep za ubistva u logoru u Pakračkoj poljani dobio 5,5 godina. Jeste bilo i dobrovoljnog svedočenja u slučaju Veljka Marića. Svašta jeste bilo.maggie13 wrote:naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.dzango wrote:Nije niko nikoga tukao već je svedok dobrovoljno svedočio na sudu. Druga je stvar što vi vašima nećete da sudite ili im date 10 dana po ubijenom.maggie13 wrote:Oni bi okupirali,rusili,ubijali,odvodili u logore,mucili I pod batinama Te prijetnjama iznudili proznanja,pa bi onda i sudili,opcenito i po tim priznanjima..obraz-beton.
dzango wrote:Koje bre zatrovanosti? Ubiju čoveka i vi to pravdate a osudu nazivate agresijom. Pa jebote kakvi ljudi,maggie13 wrote:ne moze se dokazat nista nekome bez srama i savjesti..ponavlljam,po tko zna koji put: Mene bi bilo sram da su moji ubijali i rusili po Srbiji,u ime velikohrvatstva ili neceg drugog..na zalost,nema svijesti na mjestu zatrovanosti,;(dzango wrote:Jeste bilo logora. Eno Merčep za ubistva u logoru u Pakračkoj poljani dobio 5,5 godina. Jeste bilo i dobrovoljnog svedočenja u slučaju Veljka Marića. Svašta jeste bilo.maggie13 wrote:naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.dzango wrote:
Nije niko nikoga tukao već je svedok dobrovoljno svedočio na sudu. Druga je stvar što vi vašima nećete da sudite ili im date 10 dana po ubijenom.
bez trunke srama i obraza...
al dobro, ducic ih je najbolje opisao u jednoj recenici...
Guest- Guest
jebeš mi, neću napisat, gdje vi srbi živite?
mislim vrermenska relacija, ne terotijalna.
2014-12-30
Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:maggie13 wrote:naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.dzango wrote:
Nije niko nikoga tukao već je svedok dobrovoljno svedočio na sudu. Druga je stvar što vi vašima nećete da sudite ili im date 10 dana po ubijenom.
;)
znaci, vi ste poslednji koji nama mozete soliti pameti i drzati neke moralne pridike. razumes?
dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.Braćala wrote:maggie13 wrote:je,u srbiji.Braćala wrote:maggie13 wrote:
naravno da nije,kao sto ni logori nisu postojali.
;)
Guest- Guest
dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:
oni kojima konje cistite i sedlate...
ups, jesu to oni isti što su vas 1999., onako nevine i nedužne, punih 79 dana rokali iz zraka?
kod nas toga gotovo da više i nema, do '95. sva su pobjegla u otadžbinu
Guest- Guest
Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
eto, i neko sa ovakvom izjavom bi ti drzao moralne pridike.
boze dragi...
Guest- Guest
Da li je osuda zločinaca agresija na Hrvatsku? Ajde da vidimo gde ti živiš.veber wrote:jebeš mi, neću napisat, gdje vi srbi živite?
dzango wrote:Da li je osuda zločinaca agresija na Hrvatsku? Ajde da vidimo gde ti živiš.veber wrote:jebeš mi, neću napisat, gdje vi srbi živite?
pusti vebera, on zivi u paralelnom univerzumu...
Guest- Guest
al najjace od svega mi je kada dodje jedan nepismeni mamlaz poput trea, pa ti trubi o istoriji-a pritom nema trogodisnju skolu. ludilo jbt.
Guest- Guest
Kad zavrsite s tim morbidnim samoobmanjivanjem, javite se...ovo je nejestivo ;)))
2014-04-12
Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:
boze dragi...
vrati se na vlastite izjave, pa onda možemo dalje
Guest- Guest
maggie13 wrote:Kad zavrsite s tim morbidnim samoobmanjivanjem, javite se...ovo je nejestivo ;)))
sta da ti kazem, ljubi te brat, predji u vegeterijance...
Guest- Guest
I Vedrana za plenkija. A pa ništa, moracemo onda Zokiju dati glas..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:
Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:
boze dragi...
vrati se na vlastite izjave, pa onda možemo dalje
ja proterivanje ljudi iz svojih domova nisam nazivao ,,ciscenjem govana'', nakazo moralna...
Guest- Guest
ne mogu vjerovat zadojenosti.dzango wrote:Jedini narod u istoriji koji je imao logor za decu. Sunce ti jebem žarko.
bogtejebao meni je predak bio ss-ovac i dao je streljat ustaše koji su napravili pizdariju u lici.
o čemu vi pričate? jebote pa celi svet je protiv vas?
ili radite pizdarije?
danas barem imamo skoro svi pristup dokumentaciji i nije problem naći...
kao ono govno od crvenkastog i"koji sere po hrvatskoj, hrvatima, a liječi komplekse jer ga "njegovi" smatraju govnom.
2014-12-30
dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:
da napravimo digresiju, neko te udari-polomi ti nos, a ti njemu opsujes majku-pa te ovaj sto te tukao sada ubedjuje kako je to sto si ti njemu opsovao majku gore od toga da je on tebi polomio nos...
Guest- Guest
dzango wrote:Opa, počeli smo grubo. Samo reci. Nije lepo nazivati jedan narod govnima. Vidiš koliko se ja suzdržavam.Noor wrote:dzango wrote:Vi ne čistite svoja?Noor wrote:Braćala wrote:
ne, govorimo o manjem dijelu pripadnika naroda, naime ima ih koji su i ostali živjeti ovdje, jer se nisu osjećali ugroženima, a ne osjećaju se ni danas.
Guest- Guest
Page 12 of 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo