HNS pederi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: HNS pederi
da nisu sjebali hnl bi danas bi prva liga Europe.
messi i c.ronaldo u napadu hajduka
messi i c.ronaldo u napadu hajduka
Guest- Guest
Bas sada nam je koeficijent tako jak kad ce mjenat opet sustave...ako se desi ta liga prvaka za bogate ja osim hnla necu vide nogomet pratit
nowitzki-
2014-04-27
taj koeficijent je plod kriminalca platinija koji je razvodnio sve pa sad igraju klošarske verzije dinama dok kvalitetna momčad sa modrićem, eduardom, čarlijem.. nije mogla jer za uć je trebalo dobit jakog protivnika
treba vratit stari sistem
Netreba vratit stari sistem, dobro je ovako, i netreba mjenjat...mada je to samo format kvalifikacija, ja pricam za ovu ligu prvaka bogatih.....nadam se da ce prsvi nogometni fanovi pocet bojkotirat odlazak na utakmice i gledanje istih
nowitzki-
2014-04-27
kad je maminjo ono zagovarao ligu 10, 2000. godine kakav vizionar
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:kad je maminjo ono zagovarao ligu 10, 2000. godine kakav vizionar
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
u jugi je bilo do 27End1899 wrote:vratit zabranu transfera do 23 godine i dinamo osvaja LP
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
naravno fanovi će bojkotirat uefu lol jesi ikad čuo za turiste svaki ima više para od ''pravog navijača'' a oni samo čekaju velikane boli ih k za ove neke istočne klubove kao i televiziju gdje su sigurno najniži ratingsinowitzki wrote:Netreba vratit stari sistem, dobro je ovako, i netreba mjenjat...mada je to samo format kvalifikacija, ja pricam za ovu ligu prvaka bogatih.....nadam se da ce prsvi nogometni fanovi pocet bojkotirat odlazak na utakmice i gledanje istih
uefa gleda pare a to što trenutno nema milana, intera, uniteda, čelsija tu samo gube pare. man i čelsi se vraćaju iduće godine ali talijani su u problemu
Smrt nogometa, jos malo pa nece ti klubovi ni lige igrat nego nba sistem....sramota
nowitzki-
2014-04-27
muckodjubre wrote:End1899 wrote:kad je maminjo ono zagovarao ligu 10, 2000. godine kakav vizionar
Guest- Guest
muckodjubre wrote:u jugi je bilo do 27End1899 wrote:vratit zabranu transfera do 23 godine i dinamo osvaja LP
+1
zbog piksija su promenili to pravilo-mada je tada yu liga, iako se kralo kao i danas za drzavni projekat iz ljutice bogdana, bila jaka kao zemlja.
Guest- Guest
Ne lupaj gluposti, ta mogućnosti o stvaranju lige prvaka za velike je odbaćen. Ali sistem lige prvaka će se vjerojatno mjenjat uskoronowitzki wrote:Netreba vratit stari sistem, dobro je ovako, i netreba mjenjat...mada je to samo format kvalifikacija, ja pricam za ovu ligu prvaka bogatih.....nadam se da ce prsvi nogometni fanovi pocet bojkotirat odlazak na utakmice i gledanje istih
Apsolutno, samo treba vratit stari sistem i ništa ne dirat. Sad ima svakakvih govana u LP i nije ni čudo što je grupna faza dosadna i neatraktivna. Roma i Villarreal su ispali u kvalifikacijama, ali su zato ušli Dinamo i Ludogoretsbafalo wrote:taj koeficijent je plod kriminalca platinija koji je razvodnio sve pa sad igraju klošarske verzije dinama dok kvalitetna momčad sa modrićem, eduardom, čarlijem.. nije mogla jer za uć je trebalo dobit jakog protivnika
Glupane glupi, ako se zove Liga Prvaka valjda je logičnije da u njoj igraju prvaci država, a ne nekakvi ciganski klošari.scorpion wrote:Apsolutno, samo treba vratit stari sistem i ništa ne dirat. Sad ima svakakvih govana u LP i nije ni čudo što je grupna faza dosadna i neatraktivna. Roma i Villarreal su ispali u kvalifikacijama, ali su zato ušli Dinamo i Ludogoretsbafalo wrote:taj koeficijent je plod kriminalca platinija koji je razvodnio sve pa sad igraju klošarske verzije dinama dok kvalitetna momčad sa modrićem, eduardom, čarlijem.. nije mogla jer za uć je trebalo dobit jakog protivnika
Guest- Guest
Moronu retardirani, jel igraju sve prvaci u ligi prvaka? Kako si samo glup, prava konkurencija zagorskom šumaru! Od kad u ligi prvaka ne igraju samo prvaci, ima još od doba kad je liverpool bio prvak engleske, glupsone. Sramota me i čitat ove idiotarijeTommy Ramone wrote:Glupane glupi, ako se zove Liga Prvaka valjda je logičnije da u njoj igraju prvaci država, a ne nekakvi ciganski klošari.scorpion wrote:Apsolutno, samo treba vratit stari sistem i ništa ne dirat. Sad ima svakakvih govana u LP i nije ni čudo što je grupna faza dosadna i neatraktivna. Roma i Villarreal su ispali u kvalifikacijama, ali su zato ušli Dinamo i Ludogoretsbafalo wrote:taj koeficijent je plod kriminalca platinija koji je razvodnio sve pa sad igraju klošarske verzije dinama dok kvalitetna momčad sa modrićem, eduardom, čarlijem.. nije mogla jer za uć je trebalo dobit jakog protivnika
ako je liga prvaka onda treba da igraju prvaci,a ako je liga elite onda neka igraju ekipe iz top 5 liga i to je to
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HNS PEDERI
» Pederi po naredjenju
» pederi preplavili srbiju...
» Pederi su ko kanta crvi
» Zidovi pederi i cigani na forumu
» Pederi po naredjenju
» pederi preplavili srbiju...
» Pederi su ko kanta crvi
» Zidovi pederi i cigani na forumu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet