Pederi su ko kanta crvi
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pederi su ko kanta crvi
http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/19419899.2017.1328459
Kermit-
2014-04-17
Re: Pederi su ko kanta crvi
znanstveni dokaz da homofobija ne postoji
reakcija na homoseksualce nije strah kako tvrde psiholozi i ostali društvenjaci nego gađenje
slično je i sa ksenofobijom i rasizmom
rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
ideologije poput kršćanstva i njenih modernijih marksističkih derivata usmjerene su ka suzbijanju prirodnih reakcija na opasnosti
kršćanstvo djecu od malih nogu kondicionira da su gadljive stvari normalne
reakcija na homoseksualce nije strah kako tvrde psiholozi i ostali društvenjaci nego gađenje
rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
ideologije poput kršćanstva i njenih modernijih marksističkih derivata usmjerene su ka suzbijanju prirodnih reakcija na opasnosti
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:znanstveni dokaz da homofobija ne postoji
Guest- Guest
Mjerenje kemikalija u slini se može interpretirati....i 'interpretirati'. Penilini pletizmograf teško....da se može 'interpretirati'cuddle bitch wrote:znanstveni dokaz da homofobija ne postoji
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranuOh_Femder wrote:Mjerenje kemikalija u slini se može interpretirati....i 'interpretirati'. Penilini pletizmograf teško....da se može 'interpretirati'cuddle bitch wrote:znanstveni dokaz da homofobija ne postoji
ovakva znanstvena istraživanja se rade u svrhu diskriminacije i mržnje različitosti, slično kao radovi koji negiraju klimatske promjene
takve znanstvenike treba izbaciti iz zajednice kao onog Kineza koji je otkrio da afrikanci nemaju gene za veći rast mozga
u znanosti trebamo više progresivnog aktivizma a manje mržnje
Guest- Guest
Apsolutno. Leukociti su KKKlanovci organizma koji pokušavaju uništiti sve što dektektiraju kao ne-svoje. Jebe se njima što ćete i ti i oni crknuti ako ti se presađena jetra ne primi. A kad se leukociti nakote preko mjere, sva je šansa da ti je koštana srž sjebana ;Pcuddle bitch wrote:rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
Oh_Femder wrote:Apsolutno. Leukociti su KKKlanovci organizma koji pokušavaju uništiti sve što dektektiraju kao ne-svoje. Jebe se njima što ćete i ti i oni crknuti ako ti se presađena jetra ne primi. A kad se leukociti nakote preko mjere, sva je šansa da ti je koštana srž sjebana ;Pcuddle bitch wrote:rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
reci to desecima milijuna mrtvih Indijanaca koje su Kortez i šačica drugih bolesnih pomoraca dotaknuli, ili samo izdahnuli zrak pred njih
bolesti koje su donijeli sa sobom ubile su 60% kontinenta
kako je rasizam i neprijateljstvo prema strancima nešto neprirodno i loše, a ljubav pobjeđuje
Last edited by cuddle bitch on 5/7/2017, 17:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:ma svi su muškarci prikriveno homoseksualni, samo ne žele izaći iz ormara i otkriti svoju žensku stranuOh_Femder wrote:Mjerenje kemikalija u slini se može interpretirati....i 'interpretirati'. Penilini pletizmograf teško....da se može 'interpretirati'cuddle bitch wrote:znanstveni dokaz da homofobija ne postoji
Nisu svi. Oko 5% muškaraca su u potpunosti heteroseksualni. Ostatak latentno biseksualni. Dokazano bez greške upravo penilnim pletizmografom. A u običnom životu, dovoljno da malo pogledaš život u zatvoru. Jedan mali broj zatvorenika se apsolutno niakda ne upušta u homoseksualne odnose, osim ako nisu silovani. A litra - dvije vina od tzv. hetero muškarca lako učini biseksualca.
cuddle bitch wrote:ovakva znanstvena istraživanja se rade u svrhu diskriminacije i mržnje različitosti, slično kao radovi koji negiraju klimatske promjene....takve znanstvenike treba izbaciti iz zajednice kao onog Kineza koji je otkrio da afrikanci nemaju gene za veći rast mozga.....u znanosti trebamo više progresivnog aktivizma a manje mržnje
Sarkazam kao stilska figura djeluje jedino kad se koristi u pravoj mjeri, inače ukazuje na neke teže psihičke poremećaje, kao i upotreba više od tri uskličnika ili upitnika ;P
cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:Apsolutno. Leukociti su KKKlanovci organizma koji pokušavaju uništiti sve što dektektiraju kao ne-svoje. Jebe se njima što ćete i ti i oni crknuti ako ti se presađena jetra ne primi. A kad se leukociti nakote preko mjere, sva je šansa da ti je koštana srž sjebana ;Pcuddle bitch wrote:rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
reci to desecima milijuna mrtvih Indijanaca koje su Kortez i šačica drugih bolesnih pomoraca dotaknuli, ili samo izdahnuli zrak pred njih
kako je rasizam i neprijateljstvo prema strancima nešto neprirodno i loše, a ljubav pobjeđuje
Ti pišeš na kompjutoru samo zato jer su ga od prve tipke do zadnjeg čipa izmislili i napravili Hrvati.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:
Sarkazam kao stilska figura djeluje jedino kad se koristi u pravoj mjeri, inače ukazuje na neke teže psihičke poremećaje, kao i upotreba više od tri uskličnika ili upitnika ;P
u pravoj je mjeri, ti si sebe dokazao kao bedak već više puta
zadnji put na onoj temi sa snajperistom kad ti nije bilo jasno zašto metak putuje po balističkoj putanji, pa si krivo računao njegovu brzinu
bedacima se treba rugati
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:
zadnji put na onoj temi sa snajperistom kad ti nije bilo jasno zašto metak putuje po balističkoj putanji
bedacima se treba rugati
Graf je pokazivao putanju metka ispucanog pod kutom većim od 60°. Zašto se nisi osvrnuo na tu moju primjedbu, kad te već pritišće tolika pamet u lubanji?
i da meni se isto gadi kad vidim da se dva pedera jebedu i ližu
lastane jesam li ja normalan?
Oh_Femder wrote:cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:
zadnji put na onoj temi sa snajperistom kad ti nije bilo jasno zašto metak putuje po balističkoj putanji, pa si krivo računao njegovu brzin
bedacima se treba rugati
Graf je pokazivao putanju metka ispucanog pod kutom većim od 60°. Zašto se nisi osvrnuo na tu moju primjedbu, kad te već pritišće tolika pamet u lubanji?
zašto bi, da imaš što u glavi ne bi pisao gluposti
Guest- Guest
marcellus wrote:i da meni se isto gadi kad vidim da se dva pedera jebedu i ližu
I meni se od uvjetovanog refleksa gadi kanta puna crvi. Ali opet, u pitanju je samo protein. Da mi nema druge za preživjeti, nadam se da bi imperativ opstanka adutirao uvjetovani refleks.
U tvom slučaju, sasvim je moguće da ti se pogled na dva muškarca koji se ljube gadi...jer podsvjesno i sam želiš probati. Testiraj se penilnim pletizmografom...pa ćeš znati u čemu je stvar ;P
Last edited by Oh_Femder on 5/7/2017, 17:24; edited 2 times in total
2016-11-08
cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:
zadnji put na onoj temi sa snajperistom kad ti nije bilo jasno zašto metak putuje po balističkoj putanji, pa si krivo računao njegovu brzin
bedacima se treba rugati
zašto bi, da imaš što u glavi ne bi pisao gluposti
Da imaš pravi odgovor, dao bi ga. Svaka budala može vrijeđati. Za to nije potrebna pamet.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:marcellus wrote:i da meni se isto gadi kad vidim da se dva pedera jebedu i ližu
I meni se od uvjetovanog refleksa gadi kanta puna crvi. Ali opet, u pitanju je samo protein. Da mi nema druge za preživjeti, nadam se da bi imperativ opstanka adutirao uvjetovani refleks.
U tvom slučaju, sasvim je moguće da ti se pogled na dva muškarca koji se ljube gadi...jer podsvjesno i sam želiš probati. Testiraj se penilnim pletizmografom...pa ćeš znati u čemu je stvar ;P
aha a crvi mi se gade jer ih podsvjesno želim jesti?
cuddle bitch wrote:Oh_Femder wrote:Apsolutno. Leukociti su KKKlanovci organizma koji pokušavaju uništiti sve što dektektiraju kao ne-svoje. Jebe se njima što ćete i ti i oni crknuti ako ti se presađena jetra ne primi. A kad se leukociti nakote preko mjere, sva je šansa da ti je koštana srž sjebana ;Pcuddle bitch wrote:rasizam je prirodna ekstenzija imuniteta, reakcija gađenja na prijetnu od patogenih klica i parazite koju nose stranci
ne 60%, nego 90% njih je ubijeno od strane obične prehlade što su donjeli europljani..
Guest- Guest
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:marcellus wrote:i da meni se isto gadi kad vidim da se dva pedera jebedu i ližu
Moguće. Organizam ne pravi razliku između jednog i drugog proteina. Hrana je hrana. A crvi ti se kao hrana gade prvenstveno jer smo tako kondicionirani od djetinjstva (što ima i svoje razloge).
cista pohlepa :Dmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:marcellus wrote:i da meni se isto gadi kad vidim da se dva pedera jebedu i ližu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» kanta govana
» ante kanta se dodatno usmrdio kod kuće ...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» HNS PEDERI
» On(papa) pederima:'Non passaran pederi a u sjemeništa'
» ante kanta se dodatno usmrdio kod kuće ...
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» HNS PEDERI
» On(papa) pederima:'Non passaran pederi a u sjemeništa'
Page 1 of 5