šššoping!!!
Page 30 of 48
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Re: šššoping!!!
nitko ne šopingira?
pih...
ja sam se u ljubljani našopingirala, što za sebe, što za druge..
neću nabrajat šta, samo ću reć da su mi dvije vrećice iz h&m za šoping nešto najbolje što sam si mogla priuštit i uopće ne znam šta sam čekala... :D uvijek mi je išlo na živce kad dajem za vrećice po kunu, skoro svakodnevno... e ovo ću sad stalno imat uz sebe kad idem u neku manju kupnju, a i fora izgledaju, jedna je bijela i piše my designer bag is at home, a druga je crna i piše in girls we trust
hihihihihi.. te male stvari me najviše usreće
pih...
ja sam se u ljubljani našopingirala, što za sebe, što za druge..
neću nabrajat šta, samo ću reć da su mi dvije vrećice iz h&m za šoping nešto najbolje što sam si mogla priuštit i uopće ne znam šta sam čekala... :D uvijek mi je išlo na živce kad dajem za vrećice po kunu, skoro svakodnevno... e ovo ću sad stalno imat uz sebe kad idem u neku manju kupnju, a i fora izgledaju, jedna je bijela i piše my designer bag is at home, a druga je crna i piše in girls we trust
hihihihihi.. te male stvari me najviše usreće
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
modra-
2014-04-17
Ne kupujem ništa jer mi se nakupilo više tisuća kuna troškova zadnja 2 mjeseca...
Ok, nešto sam pokrila jer sam štedjela ranije, al svejedno, lokot na novčanik...
Ok, nešto sam pokrila jer sam štedjela ranije, al svejedno, lokot na novčanik...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
četiri NYX sjenila
suknja
kratka crvena jakna od fejk kože
omanji vagon majica na sniženju po dvadesetak kuna
suknja
kratka crvena jakna od fejk kože
omanji vagon majica na sniženju po dvadesetak kuna
Guest- Guest
naručih iz emezzete sestri i malcima neke stvari za useljenje.. što im treba i što žele.. većinom za sobu nećaku namještaj
i naravno, sebi sam nešto odabrala... za kupaonu policu viseću (za gelove), jastuk crni čupavi - možda sad budem imala sreće s njim jer prošli put ga baš nisu imali, neki organizator za šminku i noćni ormarić koji meni neće bit noćni
i naravno, sebi sam nešto odabrala... za kupaonu policu viseću (za gelove), jastuk crni čupavi - možda sad budem imala sreće s njim jer prošli put ga baš nisu imali, neki organizator za šminku i noćni ormarić koji meni neće bit noćni
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Page 30 of 48