šššoping!!!
Page 29 of 48
Page 29 of 48 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 48
Re: šššoping!!!
http://net.hr/zena/moda/u-lidl-stize-kolekcija-odjece-s-potpisom-heidi-klum-da-potpuno-smo-ozbiljne/
evo cure..
evo cure..
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Ma jebes Heidi klum.
NekNeka oni i dalje prodaju one dobre pamucne gace i carape i ja presretna...
NekNeka oni i dalje prodaju one dobre pamucne gace i carape i ja presretna...
Guest- Guest
Vidjela, baš me zanima...
Kremu Macadamia za kosu, jer mi je to godinama ljetni must have.
Daylong veliki faktor 25, jer mi je i to ljetni mut have.
Nuxe prodigieux losion za tijelo.
Imam i gel za tuširanje iz te linije, to mi je sad za ljeto.
Kremu Macadamia za kosu, jer mi je to godinama ljetni must have.
Daylong veliki faktor 25, jer mi je i to ljetni mut have.
Nuxe prodigieux losion za tijelo.
Imam i gel za tuširanje iz te linije, to mi je sad za ljeto.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Trči tamo, imaš babu na šalteru...QrwinSin wrote:Skladiste :D
Kofol paletar stigo...ccc...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
nakon dugo premišljanja, odlučila se za ovaj prekrivač za moj dvosjed i fotelju u sobi
zapravo.. bila sam primorana uzet taj jer su te dimenzije jedine odgovarajuće donekle..
bila bi sretnija sa jednobojnim, al ajd naravno da nema onog što baš tražimo
meni se više čak svidio ovaj, ali poslušala sam moje žemske..
znači, koje je to poslovanje!?!?
između ostalog sam naručila taj crni jastuk u emmezeti
žena zove.. nemaju, ali imaju sivi, pa ako hoću sivi ili da zatražim da storniraju narudžbu pa izradim novu bez tog jastuka
prihvatila sam sivi, ako ne bude meni pasao, bit će sestri.. jer baš su divni mekani :x
aliiii trebala sam iz inata stornirat!
koja je to logika? čemu storniranje? nije moja greška da bi ja trebala tražit storniranje i ponovno gubit vrijeme na naručivanje jer oni neki proizvod nemaju, mislim jel nije tak? možda ja to gledam drugačije, ne znam više jesam ja luda ili ostatak svijeta :D
pitam ja žensku jel onda svi ljudi kad njima fali proizvod moraju tražit storniranje i sve ispočetka naručivat
ona kao kaže da je to zbog tih vikend popusta, a jastuk nije na popustu.. bla bla
ali toliko glup sistem..... nevjerojatno
a i već sam jednom stornirala jutros jer je moja smotana sestra ubacila dvaput neki luster a ja nisam skužila na vrijeme kad sam naručivala.. tako da ponovno storniranje nije bilo opcija, a-a
i kupit ću si u jysku takav crni jastuk baš, što prije
između ostalog sam naručila taj crni jastuk u emmezeti
žena zove.. nemaju, ali imaju sivi, pa ako hoću sivi ili da zatražim da storniraju narudžbu pa izradim novu bez tog jastuka
prihvatila sam sivi, ako ne bude meni pasao, bit će sestri.. jer baš su divni mekani :x
aliiii trebala sam iz inata stornirat!
koja je to logika? čemu storniranje? nije moja greška da bi ja trebala tražit storniranje i ponovno gubit vrijeme na naručivanje jer oni neki proizvod nemaju, mislim jel nije tak? možda ja to gledam drugačije, ne znam više jesam ja luda ili ostatak svijeta :D
pitam ja žensku jel onda svi ljudi kad njima fali proizvod moraju tražit storniranje i sve ispočetka naručivat
ona kao kaže da je to zbog tih vikend popusta, a jastuk nije na popustu.. bla bla
ali toliko glup sistem..... nevjerojatno
a i već sam jednom stornirala jutros jer je moja smotana sestra ubacila dvaput neki luster a ja nisam skužila na vrijeme kad sam naručivala.. tako da ponovno storniranje nije bilo opcija, a-a
i kupit ću si u jysku takav crni jastuk baš, što prije
Page 29 of 48 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 48
Page 29 of 48