za sladoku(r)sce
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: za sladoku(r)sce
osupnut sam jutros bio kad sam vidio rezultat, iznenadilo me ful...
morali bi malo stisnuti gsw, ubrzati tempo...
morali bi malo stisnuti gsw, ubrzati tempo...
Guest- Guest
da, napokon počinje dobijati osobine muškarca i počinje igrati u skladu s očekivanjima...
ali ima još tu posla...
ali ima još tu posla...
Guest- Guest
s ponosom mogu reći da sam prije par godina igrao basketa s njim, točnije momak je odrastao na igralištu na kojem smo igrali stalno...
ja mislim da još uvijek ima neki pik na mene jer sam mu opalio bananu...
p.s. sve što govore za njega da je bahat i arogantan uopće nije istina, jako voli košarku i jedan je prilično fin i pristojan momak ovako privatno...
ja mislim da još uvijek ima neki pik na mene jer sam mu opalio bananu...
p.s. sve što govore za njega da je bahat i arogantan uopće nije istina, jako voli košarku i jedan je prilično fin i pristojan momak ovako privatno...
Guest- Guest
ma i da je bahat, s pokrićem je, volio bih da ode u nba jer mi se čini kao energičan i pokretljiv igrač, bože dragi Šarić i Hezonja, fantazija od budućnosti repke.
ima strašne fizikalije i da je crnac a uz to ima predivnu meku ruku i ogromnu dozu sportske drskosti. ako dođe u pravi klub razviti će se u vrhunskog all star igrača!!
Guest- Guest
ovo je po meni realno stanje stvari, +20 za gsw...očito je da je ubacivanje igoudale i stavljanje greena na 5 ubrzalo protok lopte, svi mogu uvaliti tricu, teško je to čuvati. malo podigneš tempo jer je ovima rotacija skraćena i to je to...
ali serija se seli nazad u oakland pa bumo vidili...
ali serija se seli nazad u oakland pa bumo vidili...
Guest- Guest
i da, ono previjanje lebrona kad se sudario s kamerom, pa jebemu, čovjek od 30 godina koji je fizička zvijer a izgleda da ima toleranciju za bol kao curica...
Guest- Guest
https://www.facebook.com/thebuzz.nba/videos/vb.172635502843901/841093585998086/?type=2&theater
dakle, vrag mi nije dao mira i pogledao sam utakmicu sinoć...sve je manje više poznato, lebron i cavsi se ispušu do kraja 3/4 i onda gsw to nekako slomi i eto ti ga...
ali što me najviše skurcalo je izjava lebrona na presici, ja sam najbolji igrač na svijetu, zašto ne bi bio siguran u sebe...
ali što me najviše skurcalo je izjava lebrona na presici, ja sam najbolji igrač na svijetu, zašto ne bi bio siguran u sebe...
Guest- Guest
pobjeda klupe, klasika.
jel skurcati dobra ili loša stvar?
bahatost je razorna ljudska osobina, otuđuje, općenito se deluidna stajališta teško mogu smatrati korisnima...osim u košarci i moguće u drugim sportovima i ratovima.
igram sa hrvatskim kraljem bahatosti, kurvinim sinom koi za pobjedu žrtvuje sve, krade, laže, beštima- i unatoč svojih 78 godina života većinom pobjeđuje. uvjeria san se da je sastavni dio vrhunskog športaša upravo bahatost.
jel skurcati dobra ili loša stvar?
bahatost je razorna ljudska osobina, otuđuje, općenito se deluidna stajališta teško mogu smatrati korisnima...osim u košarci i moguće u drugim sportovima i ratovima.
igram sa hrvatskim kraljem bahatosti, kurvinim sinom koi za pobjedu žrtvuje sve, krade, laže, beštima- i unatoč svojih 78 godina života većinom pobjeđuje. uvjeria san se da je sastavni dio vrhunskog športaša upravo bahatost.
2014-04-16
bahato je ok ako imaš pokriće, ako nemaš onda je to samo puhanje a to ne mogu podnijeti...
Guest- Guest
pa govorimo o lebronu, brate..
2014-04-16
samoprozvani king, the decision, odlazak u ekipu gdje ima provjerene igrače da bi mogao osvojiti nešto itd itd...
Guest- Guest
a kako drukčije? pa ovo je timski sport.
postoje skromni ljudi ka dirk, a koji su ubojice koševa, al to je ka seks u troje s blizankama.
postoje skromni ljudi ka dirk, a koji su ubojice koševa, al to je ka seks u troje s blizankama.
2014-04-16
čak mislim da je i relativno dobar, stoji koliko može blizu i trudi se ali je Curry svemirac...jednostavno takvog igrača kad ide ne možeš čuvati...
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7