za sladoku(r)sce
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: za sladoku(r)sce
čak mislim da je i relativno dobar, stoji koliko može blizu i trudi se ali je Curry svemirac...jednostavno takvog igrača kad ide ne možeš čuvati...
Guest- Guest
vjerojatno se izmorio mali, ima Curry sjajnu kontrolu lopte, nekad imam osjećaj da se malo i presarava s tim, više volim jednostavniju igru s loptom kao D.Rose..
i to je to, gotova sezona, čestitka golden stateu, stvarno su bili najbolja ekipa ove godine...
veselim se sljedećoj sezoni i odmornim spursima, novim lakersima i užasno lošim knicksima...
veselim se sljedećoj sezoni i odmornim spursima, novim lakersima i užasno lošim knicksima...
Guest- Guest
jedva čekam da se vrate lakersi i kelti, samo ne vidim baš kako još ali dobro, postaje dosadno bez njih..
kelti su na boljem putu, imaju odličnog trenera i par kvalitetnih mladih igrača...treba im neki solidni all star igrač koji igra oba smjera dobro...
Guest- Guest
super mi je to, mlada ekipa, ima vučevića tamo koji će mu pomoći u prilagodbi, trener je stari iskusnjak koji zna dosta kako raditi sa šuterima (redd u bucksima)...po meni će im startati na 3 jer im treba šuter...
ostalo, mislim da su se knicksi opet zajebali s ovim litavcem...lakersi su dobro birali i drago mi je da nisu onaj trade za cousinsa napravili jer bi jednostavno u njemu predali sve što vrijedi za jednog igrača. opet ovo znači da neće ići na Ronda jer su nakrcani playevima sad...
ostalo, mislim da su se knicksi opet zajebali s ovim litavcem...lakersi su dobro birali i drago mi je da nisu onaj trade za cousinsa napravili jer bi jednostavno u njemu predali sve što vrijedi za jednog igrača. opet ovo znači da neće ići na Ronda jer su nakrcani playevima sad...
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/Ko%C5%A1arka/tabid/85/articleType/ArticleView/articleId/290624/Default.aspx
hrvatska košarka...
hrvatska košarka...
Guest- Guest
koliko paraju gaće pauze kad se igra 5 na 5 košarka...u potpunosti ispadnem iz ritma onda...
Guest- Guest
aldridge u spursima, duncan će još jednu sezonu, green ostaje, leonard ostaje...
jednostavno ne mislim da će se itko moći nositi s njima u regularnoj sezoni ako bude zdravlja...
trebaju naći još jednog centra za rotaciju i eto ga...
jednostavno ne mislim da će se itko moći nositi s njima u regularnoj sezoni ako bude zdravlja...
trebaju naći još jednog centra za rotaciju i eto ga...
Guest- Guest
klinci pukli u produžetku, još da je igrao najbolji nam mali u nepoželjnim tenisicama :D o apsurdistanu.
bio sam na košarci i nisam gledao ali svakako im skidam kapu, bravo momci...
Guest- Guest
kic wrote:jer košarka je lifestyle.
Istina
Voljela bi ići na pravu tekmu preko bare
Guest- Guest
Ma jel..pa pogle tekme i nogača i košarice ima ih dosta :) prava žena zna n(z)avijat za omiljeni klub. Ja sam dijete iz doba jugoplastike i baldekina :P
Guest- Guest
nekidan sam vidio da se još uvijek mogu nabaviti dresovi jugoplastike...
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7