za sladoku(r)sce
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: za sladoku(r)sce
ljubim te u čelo...
evo sad imamo bullse i cavse...nema gasola za bullse, kyrie igra na jednoj nozi...
da vidimo što može james protiv butlera...
evo sad imamo bullse i cavse...nema gasola za bullse, kyrie igra na jednoj nozi...
da vidimo što može james protiv butlera...
Guest- Guest
jer košarka je lifestyle.
haha baš, taman se otuširam sad i uživati u davljenju cavsa.
haha baš, taman se otuširam sad i uživati u davljenju cavsa.
i da, slažem se, košarka i basketanje jesu lifestyle...
samo kad upoznaš nekoga ko voli košarku pa to možeš 5 dana pričati s njim o košarci...
samo kad upoznaš nekoga ko voli košarku pa to možeš 5 dana pričati s njim o košarci...
Guest- Guest
pa iz mog nekog dojma, navijači košarke su inteligentniji u svojim raspravama o košarci jer neki klinac i sami analiziraju, u košarci nema alibija jer statistika sve govori..
mislim ok, nekad igrač može odigrati super tekmu obrambeno i bez neke statistike, ali svako će to svejedno vidjeti i znati cijeniti.
kao recimo tony allen ili baby davis kako igraju obranu.
mislim ok, nekad igrač može odigrati super tekmu obrambeno i bez neke statistike, ali svako će to svejedno vidjeti i znati cijeniti.
kao recimo tony allen ili baby davis kako igraju obranu.
2:2, ići će ovo u 7-u utakmicu kako je krenulo, pogotovo ako gasol bude još koju utakmicu vani, on je najveća prevaga bullsa...
a s obzirom da često odigram i malog nogometa jasno je ko dan da su ljudi koji vole i prate košarku neopisivo inteligentniji od ovih što se bave nogometom.
a s obzirom da često odigram i malog nogometa jasno je ko dan da su ljudi koji vole i prate košarku neopisivo inteligentniji od ovih što se bave nogometom.
Guest- Guest
čudovište, ne možeš bez playa u formi al vratit će se spursi..
kad pogledam u ostatku natjecanja nema nijednog baš velikog, ni lakersa, bostona naravno, spursa više nema, miamia i dallasa koji su nedavno osvajali naslove, da ne spominjem detroit, a ni oklahomice koja je budila nadu ili indiane koja je dobro izgledala par sezona..
možda medvjedići odu do kraja, i čak su mi klipersi postali simpa.
kad pogledam u ostatku natjecanja nema nijednog baš velikog, ni lakersa, bostona naravno, spursa više nema, miamia i dallasa koji su nedavno osvajali naslove, da ne spominjem detroit, a ni oklahomice koja je budila nadu ili indiane koja je dobro izgledala par sezona..
možda medvjedići odu do kraja, i čak su mi klipersi postali simpa.
kako izgleda, čini se da će svaka serija osim clipersa i hjustona do 7 utakmica ići...
Guest- Guest
nisam baš najveći ljubitelj Duranta, nadam se da će s godinama dobiti muda i drskost...
nekako su mi najsimpatičniji mladi igrači wall i kawhi, a čini mi se da oni neće lako do dresa lakersa...
nekako su mi najsimpatičniji mladi igrači wall i kawhi, a čini mi se da oni neće lako do dresa lakersa...
Guest- Guest
jebeni gasol se našao ozljediti kad ne treba...
ali još uvijek vjerujem u bullse!
ali još uvijek vjerujem u bullse!
Guest- Guest
clippersi i njihovo klasično proljevanje...
svake godine isto, mislio sam da će naučiti nešto iz serije sa spursima ali ništa...
svake godine isto, mislio sam da će naučiti nešto iz serije sa spursima ali ništa...
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7