ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo u Ligi prvaka

Page 18 of 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Go down

Dinamo u Ligi prvaka - Page 18 Empty Re: Dinamo u Ligi prvaka

Post by Guest 15/9/2016, 00:56

Serbinho-3 wrote:Celtic uvek ima ime, ali neozbiljno da prime 7 komada.
Znas da Barsu ne mozes dobiti, naguraj 6-7 u sesnasterac, 3-4 u napad i golman da ispucava ka njima, pa mozda neko sutne na gol, nesto se desi.

Da da, Chelsea je davno pokazao put...jedino tako je Blaugranu dobiva.

Ostalo je pozivnica u katastrofu. Iako Rakitic tamo igra, nisu mi dragi. Celtic je klub po mom ukusu, bili su i oni prvaci Europe, imam njihov dres, steta rasprodaje ugleda, ali Rangersima zabranili da igraju, nema Old Firm derbija, a Barcelona je perjanica Primere vec 12 godina.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 00:59

Ja sam Celtic uvijek mrzio. Uvijek su mi isli na kurac....sad ce ispast da namjerno udaram kontru. Ali razlozi su potpuno glupi. Mislim moji razlozi. Naime prvi manager koji sam igrao 97-98. Igrao sam s rangersima :D Brian Laudrup,Paul Gascoigne,Ally McCoist....ludilo ekipa. Tada sam ih zavolio...isto dres imam. Isao ih gledati u par navrata uzivo. Neobicna ekipa. Nas Prso kasnije kad je igrao u njih....oprostaj njegov. Ludilo sve skupa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:02

MaximusDecimusMiridije wrote:
kolerik wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa ja volim gledati nogomet neovisno od toga tko igra :)

A jos kad Dinamo izgubi...neprocjenjivo :)

Nikada u zivotu nisam navijao da Dinamo izgubi dok mi se nije zgadio kao klub prije nekih hm...a Bogami ono bas totalno zgadio bit ce sada nekih 5-6 godina. Od tada istome zelim sve najgore i zelim da gubi i nevjerojatno se radujem kad dozivi europski fijasko. Sto je recimo realno govoreci glupo....ono bas neki klub mrziti. Jedini sportski kolektiv koji iskreno prezirem i ono zelim da se raspadne,nestane....ono izgori dvorana. Je rukometni klub Zagreb. A Dinamo....pa to ce se dogoditi samo od sebe s vremenom :)

Ja ne mrzim Hajduk, ali volim podjebavati navijace Hajduka, iako je situacija realno tragicna.

Jedini domaci klub koji ne mogu smisliti jest u kosarci, Zadar. Losa iskustva, katastrofalni gubitnici, brutalni i nepotrebni faulovi...bas sam uzivao dok smo ih gazili. Trash-talking i provociranje tehnickih samo takvo, a nakon utakmice fajt na parkiralistu :) Dobijes ih i polomis, nema bolje. Prije tekme uvijek gledam majstoricu iz 1986, djubrad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:03

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam Celtic uvijek mrzio. Uvijek su mi isli na kurac....sad ce ispast da namjerno udaram kontru. Ali razlozi su potpuno glupi. Mislim moji razlozi. Naime prvi manager koji sam igrao 97-98. Igrao sam s rangersima :D Brian Laudrup,Paul Gascoigne,Ally McCoist....ludilo ekipa. Tada sam ih zavolio...isto dres imam. Isao ih gledati u par navrata uzivo. Neobicna ekipa. Nas Prso kasnije kad je igrao u njih....oprostaj njegov. Ludilo sve skupa.

Prso je igrao u Rangersima Maxo ne u Celticu ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:04

Ja sam kritican prema Hajduku vise od svih ostalih ljudi na forumu i uzivo koje poznam. A to je jedini klub nogometni koji bas ono volim i da me pogodi kad se nesto lose dogodi istome. Ja sam kosarkaski uvijek volio Cibonu i jebeno mi je zao sto se trenutno dogada Mladosti...vaterpolo jel. Ali jedino koga mrzim ono bas je RK Zagreb. Gopcu nebi vode dao u pustinji....ono polijevao bih se po tjemenu i gledao djubre kako se topi ispred mene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 15/9/2016, 01:05

šta ti ne navijaš za velež, ili zrinjski, ili hajduk?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:05

kolerik wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam Celtic uvijek mrzio. Uvijek su mi isli na kurac....sad ce ispast da namjerno udaram kontru. Ali razlozi su potpuno glupi. Mislim moji razlozi. Naime prvi manager koji sam igrao 97-98. Igrao sam s rangersima :D Brian Laudrup,Paul Gascoigne,Ally McCoist....ludilo ekipa. Tada sam ih zavolio...isto dres imam. Isao ih gledati u par navrata uzivo. Neobicna ekipa. Nas Prso kasnije kad je igrao u njih....oprostaj njegov. Ludilo sve skupa.

Prso je igrao u Rangersima Maxo ne u Celticu ;)

Pa to sam i rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/9/2016, 01:06

Celtic moze biti qratz od ekipe, ali ista ne sme primiti 7 golova.
Barsa ce ugurati i 10 ako moze.
Nisam gledao utakmicu, ali jedino da im naguras 7 u sesnasterac, 3 napred, ispucas i sredinu ostavis bez igraca.
Ona tri napred ih razvlace i moraju stalno trcati tamo vamo kada golman uzme loptu i tu produvaju.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/9/2016, 01:08

Kada vec dodju u napad, umorni i izvlacis ih na kontre , opet da trce.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:09

frakcija wrote:šta ti ne navijaš za velež, ili zrinjski, ili hajduk?

Hercegovci navijaju za Dinamo, a i rodjeni sam purger.

I Zrinjski naravno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:13

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam kritican prema Hajduku vise od svih ostalih ljudi na forumu i uzivo koje poznam. A to je jedini klub nogometni koji bas ono volim i da me pogodi kad se nesto lose dogodi istome. Ja sam kosarkaski uvijek volio Cibonu i jebeno mi je zao sto se trenutno dogada Mladosti...vaterpolo jel. Ali jedino koga mrzim ono bas je RK Zagreb. Gopcu nebi vode dao u pustinji....ono polijevao bih se po tjemenu i gledao djubre kako se topi ispred mene.

Dinamo volim, ali Cibonu obozavam, iako sam igrao za vise klubova po Zagrebu, Cibona je moj maticni klub.

Cedevitu ne bi stapom dotaknuo, gadi mi se.

Vaterpolo rekreativno igram, ali ne pratim, iako znam da je Mladost u govnima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:13

Serbinho-3 wrote:Celtic moze biti qratz od ekipe, ali ista ne sme primiti 7 golova.
Nisam gledao utakmicu, ali jedino da im naguras 7 u sesnasterac, 3 napred, ispucas i sredinu ostavis bez igraca.
Ona tri napred ih razvlace i moraju stalno trcati tamo vamo kada golman uzme loptu i tu produvaju.

A moze jebiga. Imaju pun kurac svega i svacega u ekipi. Vise nego dovoljno za Skotsko prvenstvo...ali ekipa im je sastavljena od propalih talenata iz velikih Engleskih klubova...gomile likova,umisljenih zvijezdi...bez iti jednog rasnog strijelca...izuzetno defenzivno orijentiranim veznim redom....te za popizdit sporom obranom. Mogli su jos gore proci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:16

kolerik wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam kritican prema Hajduku vise od svih ostalih ljudi na forumu i uzivo koje poznam. A to je jedini klub nogometni koji bas ono volim i da me pogodi kad se nesto lose dogodi istome. Ja sam kosarkaski uvijek volio Cibonu i jebeno mi je zao sto se trenutno dogada Mladosti...vaterpolo jel. Ali jedino koga mrzim ono bas je RK Zagreb. Gopcu nebi vode dao u pustinji....ono polijevao bih se po tjemenu i gledao djubre kako se topi ispred mene.

Dinamo volim, ali Cibonu obozavam, iako sam igrao za vise klubova po Zagrebu, Cibona je moj maticni klub.

Eto...vidis. U Ciboni Rozic igra recimo :) . Jedan od cudnijih likova sta sam u zivotu upoznao. Nikada nisam vidio lika koji toliko voli dvije stvari koje nikako ne idu jedna s drugom. Zali Boze. Taj je lik trebao imati puno bolju karijeru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:16

Serbinho-3 wrote:Celtic moze biti qratz od ekipe, ali ista ne sme primiti 7 golova.

Barcelona je stroj, Celtic se nije snasao, pratimo dalje :)

Skoti i inace igraju mesarski nogomet, Barca ih sece, izbacuje iz ige, rastvara i stvara visak. Prebrzi su i predobri tehnicari, ali slazem se, Celtic ne smije izgubiti nigdje 0:7.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:25

MaximusDecimusMiridije wrote:
kolerik wrote:

Eto...vidis. U Ciboni Rozic igra recimo :) . Jedan od cudnijih likova sta sam u zivotu upoznao. Nikada nisam vidio lika koji toliko voli dvije stvari koje nikako ne idu jedna s drugom. Zali Boze. Taj je lik trebao imati puno bolju karijeru.

A gdje si njega nasao, star je, ima oko 32-34 godine. Dobar igrac, ali tvrdoglav, a i nije imao srece. Igrali smo katkad na treninzima, jer smo na istim pozicijama, ista visina. Bio je OK i danas se cujemo i pozdravimo.

Najvise sam napredovao kao dijete u KK Zagreb, ali Cibona je Cibona...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:29

Znam ja njega vec 12-13 godina. Otkad je dosao u principu. Svaki transfer koji je imao u bolji klub, i potencijalni ugovor. Ali bas svaki....je sam sjebo. Ali doslovno svaki.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:36

Trebao bio u Varese preci...i ono kao ovi oprezni. Taman likvidaciju izbjegli. Finnmeccanica im novi sponzor. Usle pare u klub ovo-ono. Al nece nitko jer kao igraci imali losa iskustva. I sad oni oprezni kao traze igrace zdrave...mladu potentnu ekipu. I ovaj taman se oporavi i dodje na razgovor sa zatvorenim okom,rasjecenom usnom....nekakve linije od grebanja na vratu pickematerine.....boze sacuvaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 15/9/2016, 01:36

kolerik wrote:
frakcija wrote:šta ti ne navijaš za velež, ili zrinjski, ili hajduk?

Hercegovci navijaju za Dinamo, a i rodjeni sam purger.

I Zrinjski naravno :)
vi bi kamenjarci i tovari za hajduk tribali..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by L'âme 15/9/2016, 01:42

Oni su ti podijeljeni, k'o i Imocani, dio za. Dinamo, dio za Hajduk. :-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by frakcija 15/9/2016, 01:44

maggie13 wrote:Oni su ti podijeljeni, k'o i Imocani, dio za. Dinamo, dio za Hajduk. :-)
al i imoćani za dinamo?..o đava in kosti švercerske kurbanjske..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2016, 01:45

Dobro, necu o Marinu, ima on svoje razloge :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 22 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next

Back to top

- Similar topics