Dinamo u Ligi prvaka
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
jastreb wrote:Taj Orijent bi danas tukao više od pola 1.HNL.
Igrali su u međurepubličkoj ligi protiv jakih klubova iz Slovenije,Hrvatske i Ćopićeve Bosne.
Stadion uvijek pun. Više nego danas na Rujevici.
Dobro tada su opcenito stadioni bili puni jebiga svugdje.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
A sad navedite sve koji su u vise navrata mijenjali ime. Oh samo je jedan?
Ajde dobro...
:)
A sad navedite onaj koji je pod svim svojim aliasima bio ne manje nego pet puta uzastopce prvak svoje lige i igrao ne manje nego 2x LP...
Tor-sida na aparatima.
Guest- Guest
jastreb wrote:OFK Beograd ti je nekadašnji BSK. Rijeka se u osnutku zvala Kvarner.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
No najviše me iživciralo u rukometu kada je RK Partizan,prvak Evrope,90/91. promijenio ime u RK Bjelovar,pljunuvši tako na kompletnu povijest.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
A sad navedite onaj koji je pod svim svojim aliasima bio ne manje nego pet puta uzastopce prvak svoje lige i igrao ne manje nego 2x LP...
Tor-sida na aparatima.
Zasto? Pa da je Hajduk kvalitetnije ekipe imao igrao bi vise i ligu prvaka. Znam da je popularno da se ljudi napizde zbog tih stvari. Mene ti to privatno nikada nije previse diralo. Opcenito dick-measuring ovakve vrste ono...nula bodova :) . Ja Dinamo nevolim jer je sinteticki klub i jer ga vodi profil covjeka kakve smatram definicijom svega najgoreg u nogometu. To je moja privatna stvar i opet privatno dali sam u pravu ili u zabludi. Ali isto tako ne podrazumjevam istoga krivcem sto je u Hajduku na svim razinama kaos vec 20 godina i sto se ne radi planski ni u cemu :) . Doduse bas zato jer je ekipa skroz u kurcu zadnjih par godina na neki sjeban nacin mi je vise stalo do istih...cudno je to opcenito za objasniti.
Guest- Guest
nu vidga dok san isa povrigat ribu opet mi se mece u ajdukakolerik wrote:debotoijusto wrote:
znam za privjesak-figuricu bili , baca malo na crnca bozemiprosti
i zuti jugoplastike sto svaka postena tezacka kuca imala na hladnjaku
Navijestili dolazak Ohandze... :)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gospe sacuvaj :) (nu se krizam). Ne diran se ja u Ajduka, bilu boju, cili Split, more, vino i Dalmaciju.
Guest- Guest
hajduk je dobro brodio do nesretne utakmice u rijeci 95 mislim , tad nisu prosli grke za ligu prvaka rasprodali ekipu i HDZ pokupio novceMaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
Tor-sida na aparatima.
Zasto? Pa da je Hajduk kvalitetnije ekipe imao igrao bi vise i ligu prvaka. Znam da je popularno da se ljudi napizde zbog tih stvari. Mene ti to privatno nikada nije previse diralo. Opcenito dick-measuring ovakve vrste ono...nula bodova :) . Ja Dinamo nevolim jer je sinteticki klub i jer ga vodi profil covjeka kakve smatram definicijom svega najgoreg u nogometu. To je moja privatna stvar i opet privatno dali sam u pravu ili u zabludi. Ali isto tako ne podrazumjevam istoga krivcem sto je u Hajduku na svim razinama kaos vec 20 godina i sto se ne radi planski ni u cemu :) . Doduse bas zato jer je ekipa skroz u kurcu zadnjih par godina na neki sjeban nacin mi je vise stalo do istih...cudno je to opcenito za objasniti.
legenda kaze
2014-04-12
kolerik wrote:Gospe sacuvaj :) (nu se krizam). Ne diran se ja u Ajduka, bilu boju, cili Split, more, vino i Dalmaciju.
bude dobar dalmatinac od tebe u konacnici
2014-04-12
Koleriče,ti si mlađa generacija,pa možda ne znaš,ali malo tko zavidi Dinamu za ove "uspjehe" koje postiže. Čak i stariji navijači Dinama,sve ovo ne smatraju ozbiljnim natjecanjem. Mislim na 1.HNL.
tako da...
tako da...
2014-04-22
jastreb wrote:Koleriče,ti si mlađa generacija,pa možda ne znaš,ali malo tko zavidi Dinamu za ove "uspjehe" koje postiže. Čak i stariji navijači Dinama,sve ovo ne smatraju ozbiljnim natjecanjem. Mislim na 1.HNL.
tako da...
brojke ne lazu HNL je u usponu zadnjih godina
kako je kotirala YU liga nekada u europi ?
2014-04-12
Nemam neke zvanične podatke,ali mislim da je bila šesta ili sedma po snazi.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Koleriče,ti si mlađa generacija,pa možda ne znaš,ali malo tko zavidi Dinamu za ove "uspjehe" koje postiže. Čak i stariji navijači Dinama,sve ovo ne smatraju ozbiljnim natjecanjem. Mislim na 1.HNL.
tako da...
Iza talijanske,španjolske,engleske,francuske,njemačke,nizozemske i možda portugalske lige.
2014-04-22
MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
Tor-sida na aparatima.
Hajduk je mogao napraviti dobre stvari da je dopustio kroz privatizaciju klub postane drustvo kapitala, a ne skup osoba, po principu ''jedan covjek - jedan glas''.
Zamisli da sam ja platio clanarinu, a ti ulozio 3 milijuna EUR u klub, i ja hocu da predsjednik bude jastreb, a ti deboto, i nas glas jednako vrijedi.
Logicno je da ako ljudi ulazu, da se nadaju povratu novca, a samo dobro pozicioniran i dobro organiziran klub jamci povrat novca. Sto znaci da bi Hajduk dobio ekstra sut u dupe da proizvodi i prodaje igrace, ali i da radi rezultat i u HNL i u Europi. Hajduk guse oni koji tvrde da ga najvise vole, koji su SMS-ovima birali upravu i nadzorni odbor. Nema tu srece, a kamoli rezultata.
Meni je itekako stalo da hrvatski klubovi ostvaruju odlicne rezultate u Europi, a Hajduk je jedan od rijetkih koji bi to i mogao (ako je domet Rijeke sto se talenta tice Mocinic, koji je dao slovom i brojem jedan (1) gol u cetiri godine, onda Rijeka, lovi usprkos, i nema neku buducnost).
Jaca liga, vise klubova u Europi, bolji koeficijent. Bolji koeficijent i visi ranking, laksi protivnici u pretkolima i grupama. Laksi protivnici, bolji rezultat, vise pobjeda i vise love za narednu sezonu.
I krug dobra se zatvara i vrti nanovo.
Guest- Guest
jedini hrvatski klub u gradu...a i ova udbaška kombinacija zvijezdice i šahovnice je brutalna...pravi klub, zato ga i ne volejastreb wrote:Riječki Orijent je uvijek imao šahovnicu.kolerik wrote:
Khm-khm, molim pronadjite na gornjoj slici sve klubove koji su u grbu imali sahovnicu. Oh, samo je jedan?
Ajde dobro...
2014-04-15
95-96. Cuj. Po zaslugama opet. Imas aktivan rezultat nakon Atene i onda se ides zajebavati...ko te jebe. Zasluzeno popusili. Nema to to je prokletstvo ja znam majkemi kad god se izvuce u gostima kao povoljan rezultat i sve zatreperi...kao neki kurac ce se dogoditi konacno. Ne trebam ni gledati utakmicu znam tjedan-dva prije vec da ce biti zajeb. Opcenito ta mitska liga prvaka 94-95 je bila isto svojevrsna nevjerojatna sreca. Pobjeda u gostima protiv Steaue...i doma protiv Anderlechta. I bod mislim da je bio jos s Benficom doma. Ta skupina je takva bila da je drugog i zadnjeg razdvajalo tipa 2 boda. Tu se sjecam kod kuce protiv Steaue...tako su nas razbili rumunji da to nisu istine bile. Potpuna nemoc. I potpuno sretno prosli. Ali je ekipa zato bila brutalna...danas se ljudi tjese ispali protiv buduceg prvaka. Jebes to na kraju balade. Tja...sto je tu je :) .debotoijusto wrote:hajduk je dobro brodio do nesretne utakmice u rijeci 95 mislim , tad nisu prosli grke za ligu prvaka rasprodali ekipu i HDZ pokupio novceMaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
Tor-sida na aparatima.
legenda kaze
Guest- Guest
Hajduk je bio dosta jaci u Jugi od Dinama, koliko se secam.
Valjda su retko i u Evropi igrali a titulu se ne secam da su uzeli.
Ajde sada konacno uzimaju iste u HR ligi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
Tor-sida na aparatima.
Hajduk je mogao napraviti dobre stvari da je dopustio kroz privatizaciju klub postane drustvo kapitala, a ne skup osoba, po principu ''jedan covjek - jedan glas''.
Zamisli da sam ja platio clanarinu, a ti ulozio 3 milijuna EUR u klub, i ja hocu da predsjednik bude jastreb, a ti deboto, i nas glas jednako vrijedi.
Logicno je da ako ljudi ulazu, da se nadaju povratu novca, a samo dobro pozicioniran i dobro organiziran klub jamci povrat novca. Sto znaci da bi Hajduk dobio ekstra sut u dupe da proizvodi i prodaje igrace, ali i da radi rezultat i u HNL i u Europi. Hajduk guse oni koji tvrde da ga najvise vole, koji su SMS-ovima birali upravu i nadzorni odbor. Nema tu srece, a kamoli rezultata.
Meni je itekako stalo da hrvatski klubovi ostvaruju odlicne rezultate u Europi, a Hajduk je jedan od rijetkih koji bi to i mogao (ako je domet Rijeke sto se talenta tice Mocinic, koji je dao slovom i brojem jedan (1) gol u cetiri godine, onda Rijeka, lovi usprkos, i nema neku buducnost).
Jaca liga, vise klubova u Europi, bolji koeficijent. Bolji koeficijent i visi ranking, laksi protivnici u pretkolima i grupama. Laksi protivnici, bolji rezultat, vise pobjeda i vise love za narednu sezonu.
Nemam pojma. Nemam neko predobro misljenje o privatnom vlasnistvu opet kad su klubovi u pitanju. Mada je ovo sto si ti rekao potpuno logicno. To ti je ono stvar razmisljanja netko tko je vlasnik klub promatra kroz jednu prizmu, ja ga gledam kroz drugu. I tu uvijek dolazi do sukoba kako god se okrene. Mi smo opcenito kad je taj klub u pitanju prokleti po pitanju jako puno stvari. Najvise kroz rad s mladima koliko god bilo izdrkavanja na skolu nogometa. Ta ista skola nije izbacila nista osobite hvale vrijedno unatrag 10 godina. I tu sva prica staje. A klub tko god da je vodio od Jugoslavije...je bio odredeni parazit u istome. Ovi sta su klub spasili unatrag par godina. Su bili dobri za to.....stecajni upravitelji. I to su odradili super. Ali viziju za sto i kako dalje jednostavno nemaju. Od ljubavi neke sto ti rece novaca nema kratko i jasno. Izlaz je naravno privatno vlasnistvo pojedinca i njegovo ulaganje...ali onda su i sve odluke njegove. To je opet onda...sumnjivo. Ili to ili nekakav bas....ono vijece staraca. Jedinstvena politika za vremensko razdoblje od 10 godina....igraju samo domaci pa tko pukovnik tko pokojnik. To su pokusali doduse do odredene mjere....nije islo. Jer domace kvalitete toliko nema. A one momke koji neki kurac i pokazu....spektakularno propadnu kroz par godina seniorskog nogometa. Prokletstvo i gotovo.
Guest- Guest
jastreb wrote:Nemam neke zvanične podatke,ali mislim da je bila šesta ili sedma po snazi.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Koleriče,ti si mlađa generacija,pa možda ne znaš,ali malo tko zavidi Dinamu za ove "uspjehe" koje postiže. Čak i stariji navijači Dinama,sve ovo ne smatraju ozbiljnim natjecanjem. Mislim na 1.HNL.
tako da...
Iza talijanske,španjolske,engleske,francuske,njemačke,nizozemske i možda portugalske lige.
Daj ne seri. Jugoslavija do Zvezde nije bila zemlja sa ozbiljnim rezultatima od Dinama i 1968, ni klubovi ni reprezentacija.
U prosjeku se jugoslovenska liga morala vrtiti iza talijanske, engleske, spanjolske, njemacke, francuske, nizozemske, skotske, portugalske, sovjetske, belgijske i izmjenjivati se u skupini sa cehoslovackom, madjarskom, rumunjskom, svicarskom, danskom, poljskom, svedskom, bugarskom i grckom ligom. Iza su ostali.
HNL je 13. liga Europe, a Jugoslavija je vjerojatno bila i slabija vecinu svojeg postojanja (a imajmo na umu da je tada bilo puno manje liga u Europi nego danas). HNL nema veliku cetvorku, ali Dinamo je vjerojatno danas izvezao igraca u ozbiljne klubove nego ikada prije, vise u apsolutnim iznosima, upisao je vise bodova i koeficijenata.
O usporedbi rezultata samo hrvatske i jugoslovenske reprezentacije necu, deplasirano je.
Jastrebe, ako si prije mogao jebat 10 puta na dan bez case vode, ne znaci da je i inace svijet bio bolji. Tebi da, generalno ne ;)
Guest- Guest
Močinić igra zadnjeg veznog usporedba je bezveze a i nije točna jer je zabio 4...isto možeš tako i o Modriću, takav talent pa 7 golova u 4 sezona za Real...a Real postiže preko 3 gola u prosjeku...slabokolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Ajde dobro...
Tor-sida na aparatima.
2014-04-15
Serbinho-3 wrote:Hajduk je bio dosta jaci u Jugi od Dinama, koliko se secam.
3, zadnju 1982.
U prvoj Jugoslaviji Gradjanski je zato dominirao.
Guest- Guest
Dzajic koji je bio apsolutni car u bivsoj Yu je igrao na Korzici. Osim u Salzburgu. Ostali po drugoj austrijskoj lizi za zimnicu i drva za zimu. Smijesno.
2014-04-14
Hrvatska je jednom bila 3. na svijetu,a Jugoslavija 2 puta. A i oni igrači iz 1998. potječu svi do jednoga iz te lige.kolerik wrote:
Daj ne seri. Jugoslavija do Zvezde nije bila zemlja sa ozbiljnim rezultatima od Dinama i 1968, ni klubovi ni reprezentacija.
O usporedbi rezultata samo hrvatske i jugoslovenske reprezentacije necu, deplasirano je.
Pogledaj malo Željezničara 1985. ili Radnčki iz Niša početkom 80-tih.
Ili Partizan 1966. Ili Hajduk 80-tih.
Jugosl.klubovi bili su strah i trepet za velike klubove. Veliki Milan od ispadanja protiv Zvezde spasila je 1989. magla.
Hrvatska reprezentacija od 1998. nije na svj.prvenstvima napravila ništa. Nula bodova.
O klubovima da se ne govori o čemu najbolje govori podatak da Dinamo ne može prezimiti na euro sceni i uglavnom služi kao otirač za noge.
2014-04-22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 10 of 22