Dinamo u Ligi prvaka
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
Timovi iz bivse Juge nikad nisu imali dobru sredinu terena u odnosu na Evropske i usput bacas snagu i energiju, pa te dokusure.
Djoric sto su mu se smejali, forsirao je igru upravo na tom nedostatku sredine da golman salje napred loptu.
Tako smo remizirali sve sa Spanijom i Portugalom, iako su oni bili daleko bolji na terenu a mi dva pasa nismo uspeli spojiti.
Ljupko Petrovic je isto to rekao pre utakmice, ako se otvorimo, gubimo, zakljucali se i uzeli to u Bariju.
Djoric sto su mu se smejali, forsirao je igru upravo na tom nedostatku sredine da golman salje napred loptu.
Tako smo remizirali sve sa Spanijom i Portugalom, iako su oni bili daleko bolji na terenu a mi dva pasa nismo uspeli spojiti.
Ljupko Petrovic je isto to rekao pre utakmice, ako se otvorimo, gubimo, zakljucali se i uzeli to u Bariju.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ja gledao Kopnehagen protiv Bruggesa. Odavno ludje utakmice ne vidje. Nije mi jasno kako su ih uspjeli ovako razbiti Danci. Mislim bolji su bili svakako. Ali na papiru Belgijanci barem duplo bolja ekipa....strasno nesto sta su im napravili Danci. A moglo je jos gore biti...jos i penal fulali. Strava ziva...taj neki Ludvig Augustinsson...nije mi jasno sta taj lik radi u Danskoj, taj moze igrati di hoce....i to jos lijevi bek dakle tradicionalno deficitarna pozicija. Strava ziva od igraca....svi golovi su od njega krenuli. Istinabog fulo penal...ali ono. Ima neku ludjacku shemu...brz,dribla lijevo,sut ludilo,centarsut...ajme.
Guest- Guest
Kakve seke imaju veze sa fudbalom...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
provocator-
2015-08-11
pizzon wrote:
Follow
lepe seke !
Oooooooooooooooooooooo da
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Od nedavno i u domaćoj ligi. što baš i nije uobičajeno.provocator wrote:Dinamo... Kanta za nabijanje... Kao i obično.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakve tekme veceras, fenomenalno.
@Yehudi nisi mi odgovorio, u cemu je tvoj problem sa mnom?
@Yehudi nisi mi odgovorio, u cemu je tvoj problem sa mnom?
Guest- Guest
1:0, Atletico. Barca preokrenula, Celtic i Man.City imali nerijeseno, golijada, Besiktas izgubio doma od kijevskog Dinama ( :)!!), Arsenal nastavlja sa dobrim igrama.
Guest- Guest
Navlacis nas u kladionicu a?kolerik wrote:1:0, Atletico. Barca preokrenula, Celtic i Man.City imali nerijeseno, golijada, Besiktas izgubio doma od kijevskog Dinama ( :)!!), Arsenal nastavlja sa dobrim igrama.
E ne idem:)
dijagram-
2015-08-09
Pusti ova desno je slatka, moj tip.Serbinho-3 wrote:Kakve seke imaju veze sa fudbalom...
Pizzon nema sto napisati, Vucic ne igra :)
Guest- Guest
)
u utorak ce dobiti sigurno, cukaricki dobija napredak s dva jedan:)kolerik wrote:ni slucajno, serbinha vec neko vrijeme korim, to je zlo. :)
dijagram-
2015-08-09
moj omiljeni ino. fc pobedio:
Atletiko ( M ) - 1 : 0 - Bajern ( M )
Atletiko ( M ) - 1 : 0 - Bajern ( M )
Guest- Guest
Ligu prvaka treba ukinuti.
I vratiti se u klasično kup natjecanje kao u KEŠ-a nekada.
2014-04-22
Dinamo je "pobijedio" Juventus izgubivši sa samo četiri nula. Sad će Mamić svima nama objasniti koliki je to uspjeh.
Dinamo je ovog ljeta prije početka LP i prvenstva Hrvatske trubio na sva zvona kako su napravili povijesni uspjeh prodavši dva najbolja igrača i golmana.
Ovakvim uspjesima ,primijetio sam,sve se više hvale i drugi hrvatski klubovi.
To što Dinamo sada u domaćem prvenstvu i u LP doživljava teške udarce,izgleda ljudima iz kluba i nije toliko važno.
Ovakvim uspjesima ,primijetio sam,sve se više hvale i drugi hrvatski klubovi.
To što Dinamo sada u domaćem prvenstvu i u LP doživljava teške udarce,izgleda ljudima iz kluba i nije toliko važno.
2014-04-22
Navijači PAOK-a napravili fenomenalnu montažu dva simbola Beograda i Soluna (FOTO)
udbaleri Partizana i PAOK-a odigraće prijateljski meč 8. oktobra na stadionu u Humskoj.
Follow
udbaleri Partizana i PAOK-a odigraće prijateljski meč 8. oktobra na stadionu u Humskoj.
>>> Posle PAOK-a, Partizan igra i protiv tima od kog je doživeo jedan od najtežih poraza u Evropi (VIDEO)
Naravno, duel beogradskih i solunskih crno-belih je uvek mnogo više od pukog odmeravanja snaga igrača na terenu, jer biće to prilika za novo druženje dve navijačke grupe koje gaje bratski odnos.
Takođe, navijači Partizana imaće priliku da pozdrave svog nekadašnjeg igrača, danas uspešnog trenera Solunjana, Vladimira Ivića.
U ime predstojećeg susreta crno-belih, navijači PAOK-a odradili su zanimljivu najavu tog
meča koja će se sasvim sigurno dopasti svakome kome su boje oba kluba pri srcu.
Follow
Guest- Guest
Hehehe; žalosno je da mnogi još smatraju da je DINAMO veliki klub i da se od njega na EU sceni još nešto može očekivati - jadovi _ osvjestite se !!
Guest- Guest
redder4 wrote:Hehehe; žalosno je da mnogi još smatraju da je DINAMO veliki klub i da se od njega na EU sceni još nešto može očekivati - jadovi _ osvjestite se !!
Vi koji nemate VJERE u HRVATSKI SPORT nećete nikada ništa dobro donijeti ovoj DRŽAVI.
hahaha ali nije to ovo, to je ONO, mokri snovi, ali danas je SUHO.
VILA RIBA i vabaho, al ga pere AL GA DERE
ali mi nećemo NAPRIJED nego jučer !!
jastreb wrote:Ligu prvaka treba ukinuti.
I finale u Bariju svake godine...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 21 of 22