ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo u Ligi prvaka

Page 14 of 22 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Go down

Dinamo u Ligi prvaka - Page 14 Empty Re: Dinamo u Ligi prvaka

Post by Guest 28/8/2016, 02:10

sve ti smijes reci, barem sto se mene tice.

Meni je stalo do Dinama, ali i do Cibone, Mladosti, Medvescaka, PPD Zagreb.

Mamic je veliko djubre i odlican trgovac, kao takav iz nehaja je napravio dobre stvari za Dinamo i HR nogomet.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 28/8/2016, 07:51

Kao i uvijek na ovom forumu nemoguće je ovdje sprovesti jednu nepristranu i objektivnu raspravu,kako u politici tako i u sportu,u ovom slučaju nogometu.

Neki nikako ne mogu priznati da je išta u onoj Jugoslaviji bilo bolje,pa će tako bez ikakvog srama ovdje tupiti kako je ova današnja kikiriki liga (kako ju je prije smrti zajedno sa drugim ligama ex Yu,nazvao jedan od najboljih jugoslavenskih igrača svih vremena Stjepan Štef Bobek) bolja i jača od one jugoslavenske 1.savezne,a što može reći ili totalni nogometni neznalica,ili onaj koji utakmice i klubove iz te lige nije gledao,ili nekakav plaćenik kojemu je zadatak pisati uvijek kontra Juge,pa će taj tako napisati i kako su današnji hrvatski književnici bolji od cijele plejade jugoslavenskih književnika,ili kako su današnje hrvatske sapunice umjetnički vrednije od kompletne yu kinematografije.

Tu pomoći nikakove nema.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 08:56

Dinamo u Ligi prvaka - Page 14 14064232_643172179184865_4894283997458114104_nModric i Pokrivac...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/8/2016, 09:24

jastreb wrote:Kao i uvijek na ovom forumu nemoguće je ovdje sprovesti jednu nepristranu i objektivnu raspravu,kako u politici tako i u sportu,u ovom slučaju nogometu.

Neki nikako ne mogu priznati da je išta u onoj Jugoslaviji bilo bolje,pa će tako bez ikakvog srama ovdje tupiti kako je ova današnja kikiriki liga (kako ju je prije smrti zajedno sa drugim ligama ex Yu,nazvao jedan od najboljih jugoslavenskih igrača svih vremena Stjepan Štef Bobek) bolja i jača od one jugoslavenske 1.savezne,a što može reći ili totalni nogometni neznalica,ili onaj koji utakmice i klubove iz te lige nije gledao,ili nekakav plaćenik kojemu je zadatak pisati uvijek kontra Juge,pa će taj tako napisati i kako su današnji hrvatski književnici bolji od cijele plejade jugoslavenskih književnika,ili kako su današnje hrvatske sapunice umjetnički vrednije od kompletne yu kinematografije.

Tu pomoći nikakove nema.

to je tako @jastrebe moj , kad danasnji klinci gledaju stare snimke nogometa gdje george best daje gol vide potez vic plemenitost igre a kod bake sliskovica petokraku i usporeno snimanje

a realno gledano bila bolja infrastruktura , naravno za tadasnje standarde , ujednacenost fudbalera i timova ( danas dinamo pa tri mjesta prazno... ) gledanost da ne govorim , nogometna filozofija ( jedan ivic u svoje doba bio top menadjer/vizionar igre )

danasnji klinci ne vide svoje junake nikada "live" , u moje doba bi baka sidija za susjednim stolom u bobisa na rivi , spanjulet u gubici i zestica u casi dva penzica mu citala lekciju sto protiv uvijek neugodnog teteksa nije naniza 4-cu i da gol petom a on slusa sto stariji imju za reci
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/8/2016, 09:28

abraham wrote:Dinamo u Ligi prvaka - Page 14 14064232_643172179184865_4894283997458114104_nModric i Pokrivac...
dobar  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 09:30

Što se međunarodne karijere tiče igrao je u talijanskoj Pescari, francuskim klubovima Lensu i Mulhouseu, nakon osamostaljivanja Republike Hrvatske postaje član Hrvatskog Dragovoljca, a karijeru završava u Mostaru u svom Zrinjskom.

Gol iz kornera zvezdi-T.Ivkovicu. Sarmer i ???????? U europskim omjerima prosjek. Debeli prosjek. U svjetskim????? Kurac na biciklu. Za Yu zvijezda.
Takove zvijezde ima i Malta, Cipar, Moldavija i Gruzija. I???????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 09:32

Baka je imao snage za najvise 60 minuta. Ostalo??????Jebi ga kada su jedina sredstva informiranja bila Tempo koji si mogao citati uz gusle i Sportke novosti koje su bile kao pismenije. Fico bio najbolji auto a tamic kamioncic. Fap kamion i autobus iz Zagreba.Mauhhhhahahahahahaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/8/2016, 09:39

abraham wrote:Baka je imao snage za najvise 60 minuta. Ostalo??????Jebi ga kada su jedina sredstva informiranja bila Tempo koji si mogao citati uz gusle i Sportke novosti koje su bile kao pismenije. Fico bio najbolji auto a tamic kamioncic. Fap kamion i autobus iz Zagreba.Mauhhhhahahahahahaa

mogu ja malo ?
modric trckara oko centra , 128 tocnih dodavanja na 4-6m. , 3 gola u 267 utakmica... a igra u realu ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2016, 09:42

debotoijusto wrote:
abraham wrote:Baka je imao snage za najvise 60 minuta. Ostalo??????Jebi ga kada su jedina sredstva informiranja bila Tempo koji si mogao citati uz gusle i Sportke novosti koje su bile kao pismenije. Fico bio najbolji auto a tamic kamioncic. Fap kamion i autobus iz Zagreba.Mauhhhhahahahahahaa

mogu ja malo ?
modric trckara oko centra , 128 tocnih dodavanja na 4-6m. , 3 gola u 267 utakmica... a igra u realu ?
Dobro ti si za nogomet čuo, to se vidi :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/8/2016, 09:56

tre911 wrote:
debotoijusto wrote:

mogu ja malo ?
Dobro ti si za nogomet čuo, to se vidi :)

pa objasni mi ovaj fenomen ? brojke ne lazu 
ili ovaj argument stovanog kolega @dobro je vama
pescara lens... pa srna igra u vukojebini ukrajinskoj vec 100g. ako se samaramo takvim argumentima
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 10:05

Srna je dokaz cega???? Koliko znam dobio je dobru lovu i kada je htio dobiti i gracku satisfakciju tj zaigrati u nekom velikom klubu, nitko nije bio zainteresiran. To je to. Srna nije los igrac. Nije ni apsolutni vrh. To je to.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 10:08

Baka nikada nije mogao igrati u Realu, Barci i sl. Dobro, desavaju se "rupe" kao sada sa talijanskim ekipama koje nemaju lovu te kupuju mediokritete. Sve se automatski odrazi na rezultate. Pescara je , tj nije ni osrednji klub.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 10:09

Ibrahimovic je zbog velikog nosa igrao u elitnim klubovima skoro cijelu karijer??? Ajax je najslabiji klub u kojem je igrao. PSG je dao ono malo da postane veliki klub. Bio je one dvije zlice vegete.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 28/8/2016, 12:22

abraham wrote:Ibrahimovic je zbog velikog nosa igrao u elitnim klubovima skoro cijelu karijer??? Ajax je najslabiji klub u kojem je igrao. PSG je dao ono malo da postane veliki klub. Bio je one dvije zlice vegete.
Pobogu kolega, Malme

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by abraham 28/8/2016, 13:00

Samo fakti. Isto vrijedi i za Ronalda, Messi-ja, Modrica, Rakitica i sl.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2016, 14:31

jastreb wrote:Kao i uvijek na ovom forumu nemoguće je ovdje sprovesti jednu nepristranu i objektivnu raspravu,kako u politici tako i u sportu,u ovom slučaju nogometu.

Tu pomoći nikakove nema.

Ti opet pises o dojmovima. Pitamo te gdje je bila jugoslovenska liga na ljestvici, tvoje inace enciklopedijsko znanje zataji.

Gdje je bila jugoslovenska reprezentacija, i na koliko se velikih natjecanja uopce plasirala od koliko mogucih, ti ni to ne komentiras.

Samo u besvijest ponavljas kako bi danasnji Dinamo spusio od Celika i kako svijet nije vidio takve supervelicine i igracine za koje samo ti znas. To su tvoji subjektivni dojmovi, a ne mjerljiv cinjenice.

Ako je netko nesto prije smrti rekao, a narocito ako je u jednoj ligi igrao i iz nje potekao, a drugu je mogao samo gledati, ja to moram uzeti za sveto pismo?

Moguce je da sam nogometna neznalica, lige i klubove nisam gledao, ali je bilo prije nekog svjetskog prvenstva repriza utakmica iz 1980-ih (osim dekora na stadionima, nisam impresioniran, sjecam se da je Asanovic zabio prekrasan gol iz slobodnjaka na Poljudu), a da me netko i plati da pisem kontra Jugoslavije ne bi mu bio od neke koristi jer ja o Jugoslaviji ne znam nis. Slusajuci vas sa strane ili je bila najbolja drzava u povijesti ljudskog roda ili pakao na zemlji, sredine nema, pa sam pomalo zbunjen.

Uglavnom, solarno argumentiranje Jastrebe...renkinge i rezultate na sunce, mani se umjetnickog dojma ;)

P.S. ne mogu pomoci kod nasih knjizevnika, jer iste ne citam, a hrvatske sapunice ne gledam. Ali ne gledam ni jugoslovensku kinematografiju. Vjerovati cu ti na rijec da su bili kvalitetniji, jer mi je tesko zamisliti nesto losije od Larinog izbora, Mijenjam zenu, Krim tim 2 i Krv nije voda. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 28/8/2016, 16:54

debotoijusto wrote:

mogu ja malo ?

Dajem sto Modrića za Bakin gol Sparti u 120 minuti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 28/8/2016, 16:55

Ma Koleriče nisam mislio na tebe.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 28/8/2016, 16:59

kolerik wrote:

Tu pomoći nikakove nema.

Ti opet pises o dojmovima. Pitamo te gdje je bila jugoslovenska liga na ljestvici, tvoje inace enciklopedijsko znanje zataji.

Gdje je bila jugoslovenska reprezentacija, i na koliko se velikih natjecanja uopce plasirala od koliko mogucih, ti ni to ne komentiras.

Samo u besvijest ponavljas kako bi danasnji Dinamo spusio od Celika i kako svijet nije vidio takve supervelicine i igracine za koje samo ti znas. To su tvoji subjektivni dojmovi, a ne mjerljiv cinjenice.

Ako je netko nesto prije smrti rekao, a narocito ako je u jednoj ligi igrao i iz nje potekao, a drugu je mogao samo gledati, ja to moram uzeti za sveto pismo?

Moguce je da sam nogometna neznalica, lige i klubove nisam gledao, ali je bilo prije nekog svjetskog prvenstva repriza utakmica iz 1980-ih (osim dekora na stadionima, nisam impresioniran, sjecam se da je Asanovic zabio prekrasan gol iz slobodnjaka na Poljudu), a da me netko i plati da pisem kontra Jugoslavije ne bi mu bio od neke koristi jer ja o Jugoslaviji ne znam nis. Slusajuci vas sa strane ili je bila najbolja drzava u povijesti ljudskog roda ili pakao na zemlji, sredine nema, pa sam pomalo zbunjen.

Uglavnom, solarno argumentiranje Jastrebe...renkinge i rezultate na sunce, mani se umjetnickog dojma ;)

P.S. ne mogu pomoci kod nasih knjizevnika, jer iste ne citam, a hrvatske sapunice ne gledam. Ali ne gledam ni jugoslovensku kinematografiju. Vjerovati cu ti na rijec da su bili kvalitetniji, jer mi je tesko zamisliti nesto losije od Larinog izbora, Mijenjam zenu, Krim tim 2 i Krv nije voda. :)

Pa redovito se prezimljavalo... samo Hajduk ima u 20 godina 2 polufinala i 4 četvrtfinala eurokupova...zadnjih 20 godina za Hajduk i Dinamo je slavlje kad se pretkolo prođe...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 28/8/2016, 17:57

kolerik wrote:Uglavnom, ja skromno mislim da je HNL, za zemlju gabarita Hrvatske, dobra liga, a moze biti i puno bolja, ali se za to neke stvari, prvenstveno u Hajduku, moraju istjerati na cistac.

Isto tako, za zemlju nasih gabarita, imamo dobru reprezentaciju koja je vec dala nekoliko generacija preko bivse lige i koja ima solidne rezultate, i koji mogu biti jos bolji.

Preko toga necu, nisu svi spremni za dijalog (pa i sa samim sobom, ako treba) kao Max.
Ne može biti bolja i neće. U onoj ligi su dečki igrali zajedno 5-6 godina. I ti obično kad nabrajaš sastav Hajduka ili Partizana iz 1986. 80% igrača igralo je i 1990-te.

Tako su se stvarale ekipe. danas nije cilj stvoriti jaku ekipu i nisu cilj rezultati,danas je uspjeh kad Mamić uvali nekog dobrog igrača i za to uzme lovu.

U ligi nije bilo stranaca (u stvari koliko pamtim 5-6),a u inozemstvo se moglo tek u 27.godini.

I dalje bilo je više atraktivnih klubova. osim velike četvorke tu su bili Rijeka,Željo,Velež,Sarajevo, Borac /BL/, Vojvodina,Vardar...

Veliki derbiji igrani su pred 50.000 pa do 100.000 ljudi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2016, 18:04

jastreb wrote:
kolerik wrote:Uglavnom, ja skromno mislim da je HNL, za zemlju gabarita Hrvatske, dobra liga, a moze biti i puno bolja, ali se za to neke stvari, prvenstveno u Hajduku, moraju istjerati na cistac.

Isto tako, za zemlju nasih gabarita, imamo dobru reprezentaciju koja je vec dala nekoliko generacija preko bivse lige i koja ima solidne rezultate, i koji mogu biti jos bolji.

Preko toga necu, nisu svi spremni za dijalog (pa i sa samim sobom, ako treba) kao Max.
Ne može biti bolja i neće. U onoj ligi su dečki igrali zajedno 5-6 godina. I ti obično kad nabrajaš sastav Hajduka ili Partizana iz 1986. 80% igrača igralo je i 1990-te.

Tako su se stvarale ekipe. danas nije cilj stvoriti jaku ekipu i nisu cilj rezultati,danas je uspjeh kad Mamić uvali nekog dobrog igrača i za to uzme lovu.

U ligi nije bilo stranaca (u stvari koliko pamtim 5-6),a u inozemstvo se moglo tek u 27.godini.

I dalje bilo je više atraktivnih klubova. osim velike četvorke tu su bili Rijeka,Željo,Velež,Sarajevo, Borac /BL/, Vojvodina,Vardar...

Veliki derbiji igrani su pred 50.000 pa do 100.000 ljudi.
A dobro, tvoj bivsi liebling je zasjeo na vrh tablice pa cu ovo odsutjeti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 22 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics