Dinamo u Ligi prvaka
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
A Hajduk slistio Metza, a Metz sezonu prije razbio Barcelonu... možeš se sprdati, ali danas su takvi omjeri nezamislivi...razbiti igrom i rezultatom Stuttgarta, Torino, spomenuti Metz...bilo je tragičnih ispadanja od Bordeauxa, Valencije, ali im se doma po četiri komada davalo...A gdje smo danas...Dila Gori, Debrecen, Dunaffer, Shelbourne...sve velikani u picku materinu...ali oni zato ulažu u momčad koliko košta jedan osrednji igrač na zapadu...Ma nogometno smo propali, ali slijepci i dalje ne vide...n_razbojnik wrote:nemoj da rušip jastrebove fiksacije...Zvezda šampion, Rijeka tuče Real...isti taj Real je Kaiserslautern iduće godine tukao 5-0...znači ako jedan stabilan njemački drugoligaš to radi, pa onda Rijeka...pa Zvezda bi ih tukla 6:0, i to samo u prvom setu...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Malo off-topic, idem na kosarku, ali opet se spominje atleticizam.
Imam ja trening-utakmicu pred nekih sedam godina, tako. I izvucem sa na tricu sa slabije strane obrane, cuvar me slijedi, ali ja primim loptu taman kako je on prilazio, i smjesta prodjem pored njega, a centru koji je morao preuzet se zivo jebalo za sve na ovom svijetu. I ja najljepsi dvokorak ikada, jedan-dva, ispruzio ruku, pokret malim prstom i polozio loptu u kos kao Bosanac pivo pored cevapa.
I moj trener, inace malo zajeban lik, svira prekid. Dodje do mene i veli mi, ajmeee kako lijepi dvokorak, tako ni (ne znam koga je lesa spomenuo) nije imao. Nego, jel'ti mozes zakucati?
Ja rekoh, kako ne, laktovi iznad obruca.
I on, ONDA ZAKUCAJ, budalo, sta ti mislis da ce na utakmici netko dozvoliti da ti tako polazes loptu u kos?!! Zaleti se i zakucaj cim dodjes u domet.
Takav je sport danas opcenito. Atleticizam suzuje prostor tehnici i znanju da pokazu sto znaju, igra se na rezultat a ne umjetnicki dojam.
Imam ja trening-utakmicu pred nekih sedam godina, tako. I izvucem sa na tricu sa slabije strane obrane, cuvar me slijedi, ali ja primim loptu taman kako je on prilazio, i smjesta prodjem pored njega, a centru koji je morao preuzet se zivo jebalo za sve na ovom svijetu. I ja najljepsi dvokorak ikada, jedan-dva, ispruzio ruku, pokret malim prstom i polozio loptu u kos kao Bosanac pivo pored cevapa.
I moj trener, inace malo zajeban lik, svira prekid. Dodje do mene i veli mi, ajmeee kako lijepi dvokorak, tako ni (ne znam koga je lesa spomenuo) nije imao. Nego, jel'ti mozes zakucati?
Ja rekoh, kako ne, laktovi iznad obruca.
I on, ONDA ZAKUCAJ, budalo, sta ti mislis da ce na utakmici netko dozvoliti da ti tako polazes loptu u kos?!! Zaleti se i zakucaj cim dodjes u domet.
Takav je sport danas opcenito. Atleticizam suzuje prostor tehnici i znanju da pokazu sto znaju, igra se na rezultat a ne umjetnicki dojam.
Guest- Guest
@Kolerik,
ovako se nekad gazilo u Evropi a sada se naguraju po sesnaestercu, pa se saplicu.
https://m.youtube.com/watch?v=3mx0CIvlI38
ovako se nekad gazilo u Evropi a sada se naguraju po sesnaestercu, pa se saplicu.
https://m.youtube.com/watch?v=3mx0CIvlI38
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
abraham wrote:Je i ja sam volio NBA kada je Larry Bird igrao. Ono, plavusan , zabija izdaleka, igra glavom i to... Od tada nula bodova. Nabijem ih na k..... Samo trcu i zakucavaju i idiotska publika vice obrana, obrana. Valjda im salabhter tako naredi... Daklem rundava glava i zlatan zub. Ode kosarka u kurac. Kako samo Srbi svojom ljepotom i sarmantnom igrom razvalise na OI. I oni nasi sta natezu vesla. Jebo tehniku, sve neka snaga. Zajeb bi bio da kao Piksi okrenu vesla za 360 stpnjeva izmedju dva zaveslaja. To se trazi. Jebo Messija i Ronaldinja ili takove majstore. Dunsteri, sto bi rekli susjedi.
a ono, danas je sve atleticizam, 50 alley-oopova naprave u tekmi, što je fenomenalna, ali više uzdahnem kad vidim lijep i lukav assist.. rijetkost ono..
abraham wrote:Je i ja sam volio NBA kada je Larry Bird igrao. Ono, plavusan , zabija izdaleka, igra glavom i to... Od tada nula bodova. Nabijem ih na k..... Samo trcu i zakucavaju i idiotska publika vice obrana, obrana. Valjda im salabhter tako naredi... Daklem rundava glava i zlatan zub. Ode kosarka u kurac. Kako samo Srbi svojom ljepotom i sarmantnom igrom razvalise na OI. I oni nasi sta natezu vesla. Jebo tehniku, sve neka snaga. Zajeb bi bio da kao Piksi okrenu vesla za 360 stpnjeva izmedju dva zaveslaja. To se trazi. Jebo Messija i Ronaldinja ili takove majstore. Dunsteri, sto bi rekli susjedi.
Guest- Guest
Danas se iz motora od litru i pol izvuce 150 konja. Nema auta bez ac. Brzina da ih ne uspijes sve izsaltati. Meni opt fico , stari, drag. Naguravanje u njemu. Ustanem ujutro a on ko koplje a ne tjera me pisat i tako to..
2014-04-14
Bilo kako bilo ali da danas igraju sveti Nikola ili Kicanovic... Ustvari ne bi mogli ni igrati. Razlika je drasticna. Da, nisam gledao gimnastiku dobrih 15 godina. Majku ti Bozju sta je to zabrzalo??? Zene u parteru rade dvostruki opsteni salto sa vijkom i ukopa se k`o kip. Ono je prije bilo samo u cirkusu. Da , neke imaju i sise.
2014-04-14
Kad smo kod atletike, kako se taj sport sada a kako će se u budućosti nositi sa rodnom ideologijom...mislim, zasad ajd , ovo prolazi, jer bi smao rasist prigovorio nešto ovako rodno neodređenima
2014-04-15
Osobno bih ukinuo to zenski-muski sport. Majku ti Bozju svi smo ranopravni. dakle ukinuti zenski sport.
2014-04-14
kic wrote:abraham wrote:Je i ja sam volio NBA kada je Larry Bird igrao. Ono, plavusan , zabija izdaleka, igra glavom i to... Od tada nula bodova. Nabijem ih na k..... Samo trcu i zakucavaju i idiotska publika vice obrana, obrana. Valjda im salabhter tako naredi... Daklem rundava glava i zlatan zub. Ode kosarka u kurac. Kako samo Srbi svojom ljepotom i sarmantnom igrom razvalise na OI. I oni nasi sta natezu vesla. Jebo tehniku, sve neka snaga. Zajeb bi bio da kao Piksi okrenu vesla za 360 stpnjeva izmedju dva zaveslaja. To se trazi. Jebo Messija i Ronaldinja ili takove majstore. Dunsteri, sto bi rekli susjedi.
a ono, danas je sve atleticizam, 50 alley-oopova naprave u tekmi, što je fenomenalna, ali više uzdahnem kad vidim lijep i lukav assist.. rijetkost ono..
A kic, asist kroz sto? Nema prostora, barem ne u dubinu. Ako vidis prolaz, onda je to zamka.
Nisu igraci zaboravili ni razmisljati ni igrati. Pa ja sam pola svojih asistencija podijelio naslijepo, iz kontrakretanja, itd. Ali igra se i ubrzala i ojacala, i ti kada lopta ide prema tebi, moras vec tocno znati sto ces napraviti sa njom. Ono puno teze, cak i tvoji suigraci moraju znati sto ces napraviti sa njom. Nema se vremena.
Ali kad sam bio sam u dvorani, kos i ja, pa samo sam i razmisljao i trazio kako da dobijem prostor i sekundu da napravim sto je moguce vise...
Guest- Guest
Rijeka krcnula Slaven Belupo, 60', vodi 2:0, i Slaven ima i crveni karton.
Guest- Guest
Nista odoh u krpe. Odoh sanjati kako sam opet visok, lijep, plav i pametan. Kako sam neodoljiv zenama i kako mi muski zavide. Kako necu morati ustati na wc jer me jebe prostata i tako to.
2014-04-14
Gdje neće,kad je Real pao a samo o ovome razmišljaju otkako se izvukao Istanbul BB u pripetavanjukolerik wrote:Rijeka krcnula Slaven Belupo, 60', vodi 2:0, i Slaven ima i crveni karton.
2014-04-15
abraham wrote:Nista odoh u krpe. Odoh sanjati kako sam opet visok, lijep, plav i pametan. Kako sam neodoljiv zenama i kako mi muski zavide. Kako necu morati ustati na wc jer me jebe prostata i tako to.
kada naiđeš na momka što čita almanah yu lige ne boj se, to je drug jastreb...a ona zgodna lijevo što poziva na radnu akciju je drugarica Soraabraham wrote:Nista odoh u krpe. Odoh sanjati kako sam opet visok, lijep, plav i pametan. Kako sam neodoljiv zenama i kako mi muski zavide. Kako necu morati ustati na wc jer me jebe prostata i tako to.
2014-04-15
abraham wrote:Bilo kako bilo ali da danas igraju sveti Nikola ili Kicanovic... Ustvari ne bi mogli ni igrati. Razlika je drasticna. Da, nisam gledao gimnastiku dobrih 15 godina. Majku ti Bozju sta je to zabrzalo??? Zene u parteru rade dvostruki opsteni salto sa vijkom i ukopa se k`o kip. Ono je prije bilo samo u cirkusu. Da , neke imaju i sise.
Gimnastika mi je bila prvi sport, isao sam kao malo dijete na to 4 godine, pa atletika 1 godinu, pa kosarka, pa malo i rukomet uz to. Sad igram vaterpolo sa drustvom i treniram mma.
Nemoj se cuditi gimnasticarima, to je zivot ulozen u to.
Guest- Guest
kic wrote:abraham wrote:Nista odoh u krpe. Odoh sanjati kako sam opet visok, lijep, plav i pametan. Kako sam neodoljiv zenama i kako mi muski zavide. Kako necu morati ustati na wc jer me jebe prostata i tako to.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Gdje neće,kad je Real pao a samo o ovome razmišljaju otkako se izvukao Istanbul BB u pripetavanjukolerik wrote:Rijeka krcnula Slaven Belupo, 60', vodi 2:0, i Slaven ima i crveni karton.
'73 minuta, Napoli-Milan 2:2, iako je na poluvremenu bilo 2:0 za Napoli...
Guest- Guest
Gledam utakmicu, 3:2 Napolikolerik wrote:n_razbojnik wrote:Gdje neće,kad je Real pao a samo o ovome razmišljaju otkako se izvukao Istanbul BB u pripetavanjukolerik wrote:Rijeka krcnula Slaven Belupo, 60', vodi 2:0, i Slaven ima i crveni karton.
'73 minuta, Napoli-Milan 2:2, iako je na poluvremenu bilo 2:0 za Napoli...
2014-04-15
Mene živo boli curac za Dinamo i Mamića... Ako smijem reći. Nabijem ih nacurac.
sve ti smijes reci, barem sto se mene tice.
Meni je stalo do Dinama, ali i do Cibone, Mladosti, Medvescaka, PPD Zagreb.
Mamic je veliko djubre i odlican trgovac, kao takav iz nehaja je napravio dobre stvari za Dinamo i HR nogomet.
Meni je stalo do Dinama, ali i do Cibone, Mladosti, Medvescaka, PPD Zagreb.
Mamic je veliko djubre i odlican trgovac, kao takav iz nehaja je napravio dobre stvari za Dinamo i HR nogomet.
Guest- Guest
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 13 of 22