Dinamo u Ligi prvaka
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
Da, hahahhaha to sam zaboravio. Vec su ga tada izvozili na invalidskim kolicima. Da, Rozic je igrao za Croatia iz Sdney-a.n_razbojnik wrote:I Pele je igrao za Cosmose alooabraham wrote:Samo sam realan. Sa Cilencima je doslo do ekspanzije i tada su poceli igraci igratu u velikim klubovima. Real, Milan i sl. Do tada, Ajjaccio ili kako se zove, Salzburg, Sturm, Cosmos iz NY i takove sprdacine
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
To i pisem. Prosjecna kvaliteta i slus.kolerik wrote:I nije istina da se nije moglo prelaziti, ako si bio igrac, bio je i transfer.abraham wrote:Samo sam realan. Sa Cilencima je doslo do ekspanzije i tada su poceli igraci igratu u velikim klubovima. Real, Milan i sl. Do tada, Ajjaccio ili kako se zove, Salzburg, Sturm, Cosmos iz NY i takove sprdacine
Di Stefano i Puskas su napravili Real supersilom, jedan Best iz sjev Irske Manchester Utd., Maradona je igrao u Spanjolskoj i Italiji, Platini za Juventus, itd.
Ako si bio sjajan igrac iz dobre ekipe, mogao si prijeci. Nije to bilo tako cesto kao sada, ali bilo je...
A ovi su igrali da mogu reci kako su igrali vani, bolje od mene to znas.
2014-04-14
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:
..pa ja sam toga svjestan...no problem su mladi navijacia bogami ima i ponesto starijih navijaca koji zive u svijetu idealizma...ja sam se jucer kladio sa jednim susjedom u 200 kuna da hajduk nece izgubiti u regularnom dijelu vec pobjediti...zasto?...pa zato jer je predsjednik uprave hajduka ponudio 400 000 eura premije za prolaz i nije lamrao kao prethodnici i navijaci o 'jubavi i dispetu'..jednostavno ej valjda shvatio da je novac jedan od najvaznijih motiva u danasnjem nogometu ako ne i najvazniji...uz naravno vaznu utakmicu...bez obzira na limitiranost igraca jucer se vidio sasma drugaciji pristup hajduka..borbenost,trka...i koliko toliko solidna igra...kad bi tako ponudio premije i bonuse pred druge utakmice opet bi pristup bio drugaciji...lova je lova..od nje se zivi a ne samo od 'jubavi i dispeta'..sa ovakvom igrom kao jucer hajduk bi sifguran sam imao drugaciji rezultat i protiv dinama i rijeke..ako bi mozda izgubio ne bi bila tolika razlika...dobro protiv rijeke je trener hajduka blesavo kombinirao i promjenio momcad..ali protiv dinama sigurno ne bi bilo 4-0...samo da ej rekao magicnu rijec..'premija za pobjedu'..tad i konj proigra
Ja sam jebeno uvjeren bio da ce Hajduk ispasti i to na najtragicniji moguci nacin i tocno to se i dogodilo. Vracao se iz Virovitice sa pogreba i u autu suputnicima rekao tocno sta ce se dogoditi kad je utakmica pocinjala. Jebo me pas ako nisam. U bobu. Bit ce isti rezultat kao u Izraelu, igrat ce se penali i ispast cemo na raspucavanju na najgori moguci nacin a citavo vrijeme cemo sve imati u svojim rukama. I tocno to se dogodilo. Aktivno pratim Hajduk sto domace utakmice sto gostovanja sad ce biti vec 26 godina. I samo sam jednom s istim dozivio nesto stvarno lijepo (osvajanje naslova prvaka u Varazdinu). Nista ali nista nikada niti u jednome trenutku kad god je bilo ili-ili ili je bila neka utakmica gdje je prva utakmica ostavila nekakve realne sanse, kad su svi "zivili" za neku utakmicu, kad se stvorilo nekakvo nadanje i nekakva atmosfera iscekivanja necega kao lijepog i pozitivnoga. Svaki ali bas svaki put su zasrali i svaki put je bilo sjebano ili tragicno. Od Mallorce,Rome,Sampdorie,Deportiva pa do ovoga sa Izraelcima samo od zvucnijih utakmica. Ja u skoro tri desetljeca pracenja imam samo gomile trauma iz stotina utakmica sa na papiru puno slabijim protivnicima.....jednu legendarnu utakmicu u Varazdinu i Vukusicev gol Anderlechtu....nista ostalo od uvjetno govoreci lijepih rezultata,naslova ili kupova nije bilo ili cisto ili dovoljno impresivno da bi u meni izazvalo ikakve osjecaje osim stida ili potpunog razocarenja unatoc nekom ajmo nazvati pozitivnom rezultatu. Malo malo pa netko spomene jebenu ligu prvaka 95-e. Hajduk u istoj nije nista napravio doli srece imao. Poklopilo se tada rezultata kao sto se nikada vise nece poklopiti. Nogomet i opcenito to pracenje jednog kluba bi trebalo biti nesto sto covjeka opusta ali je preslo davno iz toga i postalo nesto skroz drugo....mracno i potpuno sjebano. Zlo je opcenito ulazit ikako u taj svijet s bilo kakvim osjecajima doli trenutne dnevne razbibrige. Nevidjeno ta sranja mogu sjebati nekoga. Da ne spominjem sukobe i zamjeranja i nerazumjevanje okoline za ovo ili ono.
koja povijest razocaranja s hajdukom
ja gledah 70-80 , uvjetno receno nije mi sport bio napet no nije se moglo izbjeci u splitu , i ista prica vladala...hajduk prvak svita u prijateljskim utakmicama
Ti si gledao Gudelja, Vujovica i Sliškovića u polufinalu Kupa UEFE barem, kad se tragično ispalo od Židova iz Londona... današnji mazohisti sretni kad ih ne napune levati iz Tel Aviva koji dojucer nisu ni postojali na nogometnoj mapi i to u pretkolu...moraš priznati ipak mala razlika...
Nogometni levati koje ti spominjes su u zadnje 3 godine potrosili blizu 20 miliona eura na pojacanja. Inace Hrvatski klubovi imaju gadnu povijest ispadanja od nogometnih anonimusa u zadnjih 20 godina. S obzirom opcenito da dolazimo odakle dolazimo i uzevsi u obzir sve receno. Uvijek je lijepo vidjeti outburste ega oko ovakvih tema. Predstavljanje samih sebe superiornima ovoj ili onoj ekipi. Pogotovo ovakvim ekipama...posto s tvoje strane se radi o ociglednom neznanju nije za zamjeriti. Ista ekipa igra europska natjecanja u grupnoj fazi. Manje ili vise redovito. Lani su igrali i ligu prvaka...u play offu izbacili Basel. Dvije sezone prije toga su docekali europsko proljece (Nesto sto je rak rana Hr klubova vec 20 godina). U skupini tukli Eintracht,Bordeaux,Apoel....pa onda prije toga opet euro liga. Razbili u temelj Panathinaikos u play off fazi....pa prije toga opet godinu izbace Olympiacos...u playu izgube od PSG-a 5-4 nakon dvije utakmice.....uglavnom uzevsi u obzir samo zadnjih 5 godina. Ces biti tvrdoglav pa i dalje inzistirati na postu o "levatima iz Tel Aviva koji do jucer nisu postojali na nogometnoj mapi" ili ces priznati da si napisao pizdariju iz neznanja o spomenutoj momcadi?
Maxo ne jebi...klub koji do prije deset godina nije postojao na mapi ozbiljnih momčadi ne uzimam uopće za ozbiljno...drugi par rukava je što su nam danas svima sniženi kriteriji pa za momčadi koje znaju odigrati dva dodavanja bez da im lopta ne bježi radimo ne znam kakve klase jer ih naši ne mogu proći...Dinamo si izostavio od "velikana"... jednostavno ne pristajem na današnje snižene kriterije na koje su nas zadnjih 20 godina navikli jer sam gledao puno jače momčadi kako padaju, a sada smo presretni kad smo u egalu s nekim momčadima koje bi realno nekad došle po porciju...
darth_vader-
2014-04-17
nemoj da rušip jastrebove fiksacije...Zvezda šampion, Rijeka tuče Real...isti taj Real je Kaiserslautern iduće godine tukao 5-0...znači ako jedan stabilan njemački drugoligaš to radi, pa onda Rijeka...pa Zvezda bi ih tukla 6:0, i to samo u prvom setu...
2014-04-15
Uglavnom, ja skromno mislim da je HNL, za zemlju gabarita Hrvatske, dobra liga, a moze biti i puno bolja, ali se za to neke stvari, prvenstveno u Hajduku, moraju istjerati na cistac.
Isto tako, za zemlju nasih gabarita, imamo dobru reprezentaciju koja je vec dala nekoliko generacija preko bivse lige i koja ima solidne rezultate, i koji mogu biti jos bolji.
Preko toga necu, nisu svi spremni za dijalog (pa i sa samim sobom, ako treba) kao Max.
Isto tako, za zemlju nasih gabarita, imamo dobru reprezentaciju koja je vec dala nekoliko generacija preko bivse lige i koja ima solidne rezultate, i koji mogu biti jos bolji.
Preko toga necu, nisu svi spremni za dijalog (pa i sa samim sobom, ako treba) kao Max.
Guest- Guest
Respect. Niti sto dodati niti oduzeti.kolerik wrote:Uglavnom, ja skromno mislim da je HNL, za zemlju gabarita Hrvatske, dobra liga, a moze biti i puno bolja, ali se za to neke stvari, prvenstveno u Hajduku, moraju istjerati na cistac.
2014-04-14
Dajte druze komesare. Prodaje ovdje nebuloze i iskrivljuje stavri do razine bolestine. Neki dan umro neki srpski igrac, po kolegi najjaci igrac svih vremena. Pratim povrsno ali ima kompu koji je upucen Nije ga se mogo sjetit da ga jebes. Pitam drugog, koji je sportska enciklopedija, nista, nula bodova. Neki clan mrtvakove obitelji je novinar te napisao lijep osvrt na zivot i rad oca, cice ili ujkana mu. To je ta razina.n_razbojnik wrote:nemoj da rušip jastrebove fiksacije...Zvezda šampion, Rijeka tuče Real...isti taj Real je Kaiserslautern iduće godine tukao 5-0...znači ako jedan stabilan njemački drugoligaš to radi, pa onda Rijeka...pa Zvezda bi ih tukla 6:0, i to samo u prvom setu...
2014-04-14
mene osobno živcira rezignacija...eh pa dobro je, otišli na penale sa Izraelcima, ispali, u nedelju ej prvenstveno kolo, možemo moramo tako
ispali protiv Istanbul BB , pa to je Erdoganov klub, pa imaju para, pa duplo skuplji, pa u subotu nam dolazi uvijek neugodni Inter ali Zaprešički će da bude bolje...a jučer se skupili i oformili
Jedino se Dinamo nekako izdiže iznad toga crnila, unatoč svemu: gazdi, aferama, rasprodajama...stvaraju neki pobjednički mentalitet i nakon velikih padova padaju glave, trenera obično
Mada sam već vidio naslove i izjave nakon 45 minuta u Salzburgu...te Red Bull, te iskusniji, te pare, te otiš'o ovaj onaj, te u nedelju dolazi Cibalija...itd
ispali protiv Istanbul BB , pa to je Erdoganov klub, pa imaju para, pa duplo skuplji, pa u subotu nam dolazi uvijek neugodni Inter ali Zaprešički će da bude bolje...a jučer se skupili i oformili
Jedino se Dinamo nekako izdiže iznad toga crnila, unatoč svemu: gazdi, aferama, rasprodajama...stvaraju neki pobjednički mentalitet i nakon velikih padova padaju glave, trenera obično
Mada sam već vidio naslove i izjave nakon 45 minuta u Salzburgu...te Red Bull, te iskusniji, te pare, te otiš'o ovaj onaj, te u nedelju dolazi Cibalija...itd
Last edited by n_razbojnik on 27/8/2016, 21:39; edited 1 time in total
2014-04-15
debotoijusto wrote:hajduk je dobro brodio do nesretne utakmice u rijeci 95 mislim , tad nisu prosli grke za ligu prvaka rasprodali ekipu i HDZ pokupio novceMaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
A sad navedite sve koji su u vise navrata mijenjali ime. Oh samo je jedan?
Ajde dobro...
:)
A sad navedite onaj koji je pod svim svojim aliasima bio ne manje nego pet puta uzastopce prvak svoje lige i igrao ne manje nego 2x LP...
Tor-sida na aparatima.
Zasto? Pa da je Hajduk kvalitetnije ekipe imao igrao bi vise i ligu prvaka. Znam da je popularno da se ljudi napizde zbog tih stvari. Mene ti to privatno nikada nije previse diralo. Opcenito dick-measuring ovakve vrste ono...nula bodova :) . Ja Dinamo nevolim jer je sinteticki klub i jer ga vodi profil covjeka kakve smatram definicijom svega najgoreg u nogometu. To je moja privatna stvar i opet privatno dali sam u pravu ili u zabludi. Ali isto tako ne podrazumjevam istoga krivcem sto je u Hajduku na svim razinama kaos vec 20 godina i sto se ne radi planski ni u cemu :) . Doduse bas zato jer je ekipa skroz u kurcu zadnjih par godina na neki sjeban nacin mi je vise stalo do istih...cudno je to opcenito za objasniti.
legenda kaze
Navodno Stico i Vatreni lakat prodali...s današnjim odmakom više se ničemu ne cudim... uglavnom Pao te sezone u polufinalu LP, a Hajduk u picku materinu od tad...malo je i UEFA kumovala tome...picka im materina za Rijeku kao domaćina, a iste jeseni Talijani na Poljudu igrali...bio... neponovljiva atmosfera, usput...
darth_vader-
2014-04-17
Piksi je igrao u Japanu, jer je odbio sutirati penal za Olimpik a imao je i povredu ligamenata kolena.
Nikad jaceg igraca od njega nisam video.
Danas kazu Messi, Ronaldo, Bale 109 miliona, Pogba 120 i slicno.
Nisu Piksiju ni do kolena.
Davao golove iz kornera, sam vukao kontre i zavrsavao.
Onaj Sakijev Astro Milan, najaca generacija ikada u istoriji, Pikseta ih izvrteo ko krave na livadi.
Imao je neverovatan motiv, to je retko ko primecivao.
Ako igra protiv Celika iz Zenice ili Milana, motiv mu je uvek bio neverovatan.
Secam se bas protiv Celika, sudija ga iznervirao i sutnuo loptu u kanal na Istocnoj tribini i ja srecan ajde po loptu.
Piksi je po meni uz Prosineckog nesto nevidjeno, ali Piksi je legenda.
Nikad jaceg igraca od njega nisam video.
Danas kazu Messi, Ronaldo, Bale 109 miliona, Pogba 120 i slicno.
Nisu Piksiju ni do kolena.
Davao golove iz kornera, sam vukao kontre i zavrsavao.
Onaj Sakijev Astro Milan, najaca generacija ikada u istoriji, Pikseta ih izvrteo ko krave na livadi.
Imao je neverovatan motiv, to je retko ko primecivao.
Ako igra protiv Celika iz Zenice ili Milana, motiv mu je uvek bio neverovatan.
Secam se bas protiv Celika, sudija ga iznervirao i sutnuo loptu u kanal na Istocnoj tribini i ja srecan ajde po loptu.
Piksi je po meni uz Prosineckog nesto nevidjeno, ali Piksi je legenda.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
abraham wrote:Da, hahahhaha to sam zaboravio. Vec su ga tada izvozili na invalidskim kolicima. Da, Rozic je igrao za Croatia iz Sdney-a.n_razbojnik wrote:I Pele je igrao za Cosmose alooabraham wrote:Samo sam realan. Sa Cilencima je doslo do ekspanzije i tada su poceli igraci igratu u velikim klubovima. Real, Milan i sl. Do tada, Ajjaccio ili kako se zove, Salzburg, Sturm, Cosmos iz NY i takove sprdacine
odi u kurac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Silver lining druže kolega...a novinar je pisao kako treba, pretilo mu streljanje u suprotnom, sve točno i preciznoabraham wrote:Dajte druze komesare. Prodaje ovdje nebuloze i iskrivljuje stavri do razine bolestine. Neki dan umro neki srpski igrac, po kolegi najjaci igrac svih vremena. Pratim povrsno ali ima kompu koji je upucen Nije ga se mogo sjetit da ga jebes. Pitam drugog, koji je sportska enciklopedija, nista, nula bodova. Neki clan mrtvakove obitelji je novinar te napisao lijep osvrt na zivot i rad oca, cice ili ujkana mu. To je ta razina.n_razbojnik wrote:nemoj da rušip jastrebove fiksacije...Zvezda šampion, Rijeka tuče Real...isti taj Real je Kaiserslautern iduće godine tukao 5-0...znači ako jedan stabilan njemački drugoligaš to radi, pa onda Rijeka...pa Zvezda bi ih tukla 6:0, i to samo u prvom setu...
2014-04-15
@n_razbojnik,
Jastreb je u pravu, Real je i Zvezda gazila 3:0 na poluvremenu, kasnije sudija preko penala smirio situaciju da ne padne petarda.
Klubovi su bili dosta jaci, sada ne mogu polovinu preci, bunker i kao neke kontre.
Jastreb je u pravu, Real je i Zvezda gazila 3:0 na poluvremenu, kasnije sudija preko penala smirio situaciju da ne padne petarda.
Klubovi su bili dosta jaci, sada ne mogu polovinu preci, bunker i kao neke kontre.
2014-08-25
ma ja sam s brendom u ovome, mislim da je nogomet bio bolji, kvalitetniji i igriviji i privlačniji nekad, danas je više stvar u tome da jedna momčad ne da drugoj da je nadtrči, ali da mi je do trčanja i gledanja nadtrčavanja išao bih na atletiku, želim vic, požrtvovnost, zalaganje, borbu i potez, nogomet je prije bio ljepši jebe mi se za imena, Milan je danas zakurac što je nekad bilo nezamislivo..
jastreb wrote:Da vidimo koji će danas hrvatski klub natući Reala!
A Rijeci je to uspjelo. Razbili su ih da su ovi u revanšu morali posezati za sucem koji je trima riječkim igračima dao crvene kartone.
I sad ćete vi meni uspoređivat onu ligu u kojoj bi pretposljednji Čelik tukao današnjeg Dinama.
Budite ozbiljni.
Istina. Ono je lakrdija bila... isključilo gluhnijemog Desnicu zbog prigovora... između ostalog i zbog te utakmice mrzim Real iz dna duše i nikad ih neću poštovati i cijeniti, a Rijeka ih na Kantridi baš razbila samo šteta zbog gola na kraju, a kasnije je mašinerija svoje odradila...
darth_vader-
2014-04-17
https://m.youtube.com/watch?v=BwYNjQyk3TE
2014-08-25
yeap, privlačniji i zanimljiviji rekao bih...kvaliteta je stvar pojedinca, po meni...netko teži ovakvom ili onakvom nogometu...ali i za mene kvalitetu predstavljaju potezi, golovi, akcije koje ostavljaju bez daha...ne smeta mi tiki taka, smetaju mi one man show igrači i catenaccio...HNL danas je sranje i ne gledam ga niti me odveć zanima, za dušu upalim Bayern-Dortmund i El Classico, ako se tu i tamo okladim pogledam Engleze, evo danas je Manchester 94 minute tukao po golu nekog Jakupovića i po onoj kišurini bilo je fascinatno što su sve promašili... s druge strane u isto vrijeme Lazio-Juve sranje na kubik, Pjaca ušao i u 3 minute napravio najljepši potez utakmicekic wrote:ma ja sam s brendom u ovome, mislim da je nogomet bio bolji, kvalitetniji i igriviji i privlačniji nekad, danas je više stvar u tome da jedna momčad ne da drugoj da je nadtrči, ali da mi je do trčanja i gledanja nadtrčavanja išao bih na atletiku, želim vic, požrtvovnost, zalaganje, borbu i potez, nogomet je prije bio ljepši jebe mi se za imena, Milan je danas zakurac što je nekad bilo nezamislivo..
2014-04-15
Je i ja sam volio NBA kada je Larry Bird igrao. Ono, plavusan , zabija izdaleka, igra glavom i to... Od tada nula bodova. Nabijem ih na k..... Samo trcu i zakucavaju i idiotska publika vice obrana, obrana. Valjda im salabhter tako naredi... Daklem rundava glava i zlatan zub. Ode kosarka u kurac. Kako samo Srbi svojom ljepotom i sarmantnom igrom razvalise na OI. I oni nasi sta natezu vesla. Jebo tehniku, sve neka snaga. Zajeb bi bio da kao Piksi okrenu vesla za 360 stpnjeva izmedju dva zaveslaja. To se trazi. Jebo Messija i Ronaldinja ili takove majstore. Dunsteri, sto bi rekli susjedi.
2014-04-14
pa ima dobrog nogometa, samo općenito je neko zasićenje, previše utakmica, valjda smo kao civilizacija prerasli "igre" koje nam odvlače pozornost.. moguće je da ragbi postane popularniji recimo, mislim da je više odgovara ovom vremenu, boks i nogomet u jednu ruku u prošlost, a mma i ragbi na pozornicu sadašnjosti..
Gledao malo Jedvaja danas. Dijete bi moglo biti dobro jednog dana.
2014-04-14
A Hajduk slistio Metza, a Metz sezonu prije razbio Barcelonu... možeš se sprdati, ali danas su takvi omjeri nezamislivi...razbiti igrom i rezultatom Stuttgarta, Torino, spomenuti Metz...bilo je tragičnih ispadanja od Bordeauxa, Valencije, ali im se doma po četiri komada davalo...A gdje smo danas...Dila Gori, Debrecen, Dunaffer, Shelbourne...sve velikani u picku materinu...ali oni zato ulažu u momčad koliko košta jedan osrednji igrač na zapadu...Ma nogometno smo propali, ali slijepci i dalje ne vide...n_razbojnik wrote:nemoj da rušip jastrebove fiksacije...Zvezda šampion, Rijeka tuče Real...isti taj Real je Kaiserslautern iduće godine tukao 5-0...znači ako jedan stabilan njemački drugoligaš to radi, pa onda Rijeka...pa Zvezda bi ih tukla 6:0, i to samo u prvom setu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 12 of 22