Dinamo u Ligi prvaka
Page 7 of 22
Page 7 of 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re: Dinamo u Ligi prvaka
Nama realno odgovara da sto pre udje razdor i da se UEFA pocepa.
Pravila koja su se menjala, menjala su se uvek na stetu Crvene Zvezde.
Tako smo mi cetvrt veka bez ucesca i bas je nekoga svrbelo.
Kada smo dosli visoko, sumnjali su, dok kad je uzet pehar, kradja u Superkup-u, koji se nikad nije odigrala revans utakmica u BGD, Zlatna kopacka Pancevu data posle koliko godina, Zvezda morala van Beograda da igra, kradje i prevare.
Sada, najbolji scenario da oni i dalje rade po starom, raspadne se UEFA, neka igraju samo velikii neka uguraju i po 7 iz njihovih liga, sta god, mi idemo da igramo ligu sa Turcima, Grcima, Rusima i jos nekih liga jaci klubovu.
Svi su dali zeleno svetlo, osim UEFA, jer je to konkurencija LS.
Mozda na Kamp Nou i Santiago Bernabeu je normalno da stolice stoje na Jugu i Severu, mase se maramicama, dok kod nas nije, skidaju se iste i eto 100.000.
UEFA neka radi to sto radi, podrzavam.
Pravila koja su se menjala, menjala su se uvek na stetu Crvene Zvezde.
Tako smo mi cetvrt veka bez ucesca i bas je nekoga svrbelo.
Kada smo dosli visoko, sumnjali su, dok kad je uzet pehar, kradja u Superkup-u, koji se nikad nije odigrala revans utakmica u BGD, Zlatna kopacka Pancevu data posle koliko godina, Zvezda morala van Beograda da igra, kradje i prevare.
Sada, najbolji scenario da oni i dalje rade po starom, raspadne se UEFA, neka igraju samo velikii neka uguraju i po 7 iz njihovih liga, sta god, mi idemo da igramo ligu sa Turcima, Grcima, Rusima i jos nekih liga jaci klubovu.
Svi su dali zeleno svetlo, osim UEFA, jer je to konkurencija LS.
Mozda na Kamp Nou i Santiago Bernabeu je normalno da stolice stoje na Jugu i Severu, mase se maramicama, dok kod nas nije, skidaju se iste i eto 100.000.
UEFA neka radi to sto radi, podrzavam.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pa ja ne znam što više treba C Zvezdi od toga da se bori protiv Ludogoreca za direktan plasman u europska takmičenja, ima li bolje? Alo, e Ludogorec...ali i to je za mega srpsku ligu premoćan klub, znaju to i Partizanovci a vse je urota UEFE i Vatikana...a ligu sa rusima Turcima i inima možete pratiti smao ako naprave i drugu, ne znam gdje bi sa vama u takvoj konkurenciji
2014-04-15
abraham wrote:Bolje je da je Dinamo i kanta za nabijanje u najvecem nogometnom cirkusu na svijetu, nego sa sjetom se prisjecati Beare, Mitica Cajkovskog i pizde materine koji nisu niosta osvojili i igrali po Korzici i drugoj austrijskoj lizi.
2014-04-15
A zašto su najbolji?kolerik wrote:jastreb wrote:
Zašto bi prvaci Europe morali biti uglavnom biti Real ili Barcelona???
Samo da se osvrnem na ovo.
Zato jer su momentalno najbolji.
Zašto se ne ograniči broj stranaca u klubovima?
Zašto se ne napravi limit za odlazak u inozemstvo do te i te godine?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A zašto su najbolji?kolerik wrote:jastreb wrote:
Zašto bi prvaci Europe morali biti uglavnom biti Real ili Barcelona???
Samo da se osvrnem na ovo.
Zato jer su momentalno najbolji.
Zašto se ne ograniči broj stranaca u klubovima?
Zašto se ne napravi limit za odlazak u inozemstvo do te i te godine?
I vratit kup Maršala Tita s finalom u Splitu.
Treba nogometaše ko i šta kažu za doktore. Nek vrate pare za školovanje i onda mogu van.
Ajd dobro, njihovo školovanje je oko iljadu eura, ali evo, nek vrate barem pare koje su popili u cajkaškim klubovima.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Podsjećam te da je i Dinamo 67-me osojio Kup saj.gradova,preteča današnjeg Euro lige.abraham wrote:Bolje je da je Dinamo i kanta za nabijanje u najvecem nogometnom cirkusu na svijetu, nego sa sjetom se prisjecati Beare, Mitica Cajkovskog i pizde materine koji nisu niosta osvojili i igrali po Korzici i drugoj austrijskoj lizi.
Da je Zvezda 1991. osvojila KEŠ i da je Partizan 66-te bio u finalu istoga.
Jugosl.klubovi tada su bili strah i repet i za real i za barcelonu i za Bayern i za Milan.
A Rijeka? Tukla je Reala na Kantridi,razbila ga je.
To je bil nogomet.
2014-04-22
Tada je samo Engleska imala cca 35 proizvodjaca motocikla. Sada nema niti jednog. Otislo sve u pizdu materinu. Tada je SAAB bio strah in trepet na rally stazama. Tada je ............jastreb wrote:Podsjećam te da je i Dinamo 67-me osojio Kup saj.gradova,preteča današnjeg Euro lige.abraham wrote:Bolje je da je Dinamo i kanta za nabijanje u najvecem nogometnom cirkusu na svijetu, nego sa sjetom se prisjecati Beare, Mitica Cajkovskog i pizde materine koji nisu niosta osvojili i igrali po Korzici i drugoj austrijskoj lizi.
Da je Zvezda 1991. osvojila KEŠ i da je Partizan 66-te bio u finalu istoga.
Jugosl.klubovi tada su bili strah i repet i za real i za barcelonu i za Bayern i za Milan.
A Rijeka? Tukla je Reala na Kantridi,razbila ga je.
To je bil nogomet.
2014-04-14
Kiki altkisi su imali jedan ukus i pakiranje najmanje 50 godina. Sada u zadnje vrijeme su se dosjetili. Coca-cola ili Fanta su pokusali sa stotinama raznih okusa i kampanja. Kras ili tko vec pravi Kiki ima promet koji je samo koji promil od coca-cola- ne dobiti. Mozda je to jedan od razloga ili treba zabraniti sve okuse kole osim "orginalonog"??????
2014-04-14
Mješaš kruške i jabuke.
Znaš i sam da to nije isto.
Nogomet je strogo centraliziran,a političkim rječnikom sve se uglavnom svodi na hegemoniju španjolskih klubova.
Čak su se i talijanski,njemački i engleski klubovi našli u drugom planu.
Ajmo mi svakome dati istu šansu,pa ako Real,barcelona ili Atletiko u prvom kolu ispadnu od Šahtara,ili CSKA-a,ko mi hebe mater.
A ne ovo danas. Em uzimaju koliko hoće stranaca,em su privilegirani.
Nogomet je,a to nije samo moje mišljenje,izgubio svaku čar.
Znaš i sam da to nije isto.
Nogomet je strogo centraliziran,a političkim rječnikom sve se uglavnom svodi na hegemoniju španjolskih klubova.
Čak su se i talijanski,njemački i engleski klubovi našli u drugom planu.
Ajmo mi svakome dati istu šansu,pa ako Real,barcelona ili Atletiko u prvom kolu ispadnu od Šahtara,ili CSKA-a,ko mi hebe mater.
A ne ovo danas. Em uzimaju koliko hoće stranaca,em su privilegirani.
Nogomet je,a to nije samo moje mišljenje,izgubio svaku čar.
2014-04-22
Nogometu je potrebna revolucija.
U interesu sporta.
Nogometom su zavladali oligarhija i ekskluzivizam.
U interesu sporta.
Nogometom su zavladali oligarhija i ekskluzivizam.
2014-04-22
Uništene su najbolje nogometne škole,u prvom redu engleska,a zatim i ona iz ex Yu,pa mađarska čehoslovačka i ruska.
Bezočno otimaju mlade igrače iz tih sredina,a zahvaljujući parama grabe najbolje igrače na svijetu,uglavnom iz stranih zemalja,a u čemu im pomažu i truli zakoni u EU,po kojem u Španjolskoj jedan Hrvat, Nijemac,Nizozemac ili Englez,nisu stranci.
Nova pravila ih pošteđuju pretkola i susreta sa slabijim ekipama,od kojih bi možda i ispali.
Protivno svim sportskim kodeksima.
Bezočno otimaju mlade igrače iz tih sredina,a zahvaljujući parama grabe najbolje igrače na svijetu,uglavnom iz stranih zemalja,a u čemu im pomažu i truli zakoni u EU,po kojem u Španjolskoj jedan Hrvat, Nijemac,Nizozemac ili Englez,nisu stranci.
Nova pravila ih pošteđuju pretkola i susreta sa slabijim ekipama,od kojih bi možda i ispali.
Protivno svim sportskim kodeksima.
2014-04-22
Dajte se saberite kolega. Kakova je razlika izmedju vodjenja multinacionalne kompanije i nogometnog saveza??? Nikakova. Bit j profit. Kruha i igara i astronomski profit. Beckham (njegovo ime na majici) je prodajom majice nakon prelaska u Real, platio cijeli svoj transfer koji je bio (tada) astronomski.Da to se desilo za dan il dva. Dakle??? Trebali su dovesti nekog selju iz Dinare. Manje vise cijene i transferi odgovaraju vrijednosti igraca. Bogati imaju vise i kupuju vise sta je inace realnost u zivotu. Da, Kiki je bio samo primjer kako se dobar proizvod moze ugusiti ako ga ne razvijas. Tako je i sa nogometom itd.
2014-04-14
@N_razbojnik,
Ludogorets nije problem, tamo smo imali 2:1, dali nam gol na kvarnjaka za 2:2.
Beograd, snimili Ibaneza da trci ko baba, preko njega i one kante golmana nam uvalili 2 bez muke.
Ove kvalifikacije je klub kriv, generalno UEFA.
Ludogorets nije problem, tamo smo imali 2:1, dali nam gol na kvarnjaka za 2:2.
Beograd, snimili Ibaneza da trci ko baba, preko njega i one kante golmana nam uvalili 2 bez muke.
Ove kvalifikacije je klub kriv, generalno UEFA.
2014-08-25
http://www.telegraf.rs/sport/2327365-transfer-je-blizu-zvezda-prodaje-kataija-u-seriju-a
2014-08-25
Manje od 3 milijuna eura za prvog strijelca i najboljeg igrača, prodaja u ispodprosječni klub serie A.
Baš ste kokošari i šibicari, Zvezda teški propalitet od kluba.
Baš ste kokošari i šibicari, Zvezda teški propalitet od kluba.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Zasto, neka ide, dao je svoje posteno, Zvezda mu dala sansu iz Olimpijakosa da se pokaze, istice ugovor i to je to.
Bolje u Seriju A, nego Livada Premiership.
Tri miliona, ne mora da znaci da je losiji od Kovacica, koga ste uvalili za 25 miliona, prevara uglavnom kao i ostali prodati.
Tri miliona, ne mora da znaci da je losiji od Kovacica, koga ste uvalili za 25 miliona, prevara uglavnom kao i ostali prodati.
2014-08-25
Pogledaj od koga je Zvezda ispadala proteklih godina u pretkolima - kazahstanski Kairat i ukrajinski Čornomorec Odesa, tako da ne znam otkud im uopće ideja da bi mogli proći Bugare.n_razbojnik wrote:pa ja ne znam što više treba C Zvezdi od toga da se bori protiv Ludogoreca za direktan plasman u europska takmičenja, ima li bolje? Alo, e Ludogorec...ali i to je za mega srpsku ligu premoćan klub, znaju to i Partizanovci a vse je urota UEFE i Vatikana...a ligu sa rusima Turcima i inima možete pratiti smao ako naprave i drugu, ne znam gdje bi sa vama u takvoj konkurenciji
Znam da u Srbiji ima puno mitomana poput serbinha koji ništa ne znaju o sportu, ali da nakon 25 godina još nisu naučili gdje im je i nije mjesto, to je zapanjujuće.
2016-02-24
Ti brojke i zaključke vadiš iz nekog svog paralelnog svemira, Kovačić je otišao za 11 milijuna eura, a kasnije za 31 milijun u Real Madrid i 3 godine je mlađi od ovog vašeg nebrušenog dijamanta koji još nije ni napravio karijeru pa ga dajete za siću u slabašnu Atalantu.Serbinho-3 wrote:Zasto, neka ide, dao je svoje posteno, Zvezda mu dala sansu iz Olimpijakosa da se pokaze, istice ugovor i to je to.
Da, ali sigurno Katai nije lošiji, kako se ti voliš izvaliti glupostima, to je čudo jedno.
2016-02-24
Onaj Kovacic kako kazu komentatori ovde, ne razumeju ga, niti vide nesto u njemu.
Kazu, zakucava se u sredinu prodorom kao voz i to bi kao bilo to.
Katai, niko ga nije ni hvalio, sto me znaci da nije bolji od Kovacica, sam se otvara, probija i daje golove.
Kazu, zakucava se u sredinu prodorom kao voz i to bi kao bilo to.
Katai, niko ga nije ni hvalio, sto me znaci da nije bolji od Kovacica, sam se otvara, probija i daje golove.
2014-08-25
Evo rasporeda tekmi u LP:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/day=1/index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/matches/day=1/index.html
Guest- Guest
Page 7 of 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Similar topics
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
» Srbadijo Pantelija je ziv evo ga u NBA ligi
» Oslo sve u t.pm kineska reprezentacija igrat ce u njemackoj nogometnoj ligi
» UEFA zabranila Komšiću da u Ligi nacija igra sa Kosovom
» liga prvaka
Page 7 of 22