ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 27 Empty Re: Sirija

Post by mutava baštarda 5/9/2016, 00:05

.... wrote:[size=31]Susret Erdoğana i Assada [/size][size=32]Prema pisanju najutjecajnijih i najtiražnijih libanonskih dnevnih novina As-Safir, koje su bliske sirijskom režimu, sastanak bi se trebao održati u Moskvi, gdje bi se dogovorili kako i na koji način ponovno normalizirati odnose i otvoriti veleposlanstva u Damasku i Ankari.[/size]
[size=32]Da je izvjesno kako će doći do tog sastanka, dokazuje i izjava turskog premijera Binalija Yildirima kako je Turska poduzela ozbiljnu inicijativu za normaliziranje odnosa sa Sirijom ističući kako sirijski predsjednik ima veliku ulogu u rješavanju sirijskog sukoba i kako mora biti dio tog političkog prijelaznog razdoblja. Istodobno, Turska je otvorila novu frontu u Siriji.
Večernji...[/size]

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2016, 00:29

Bio bi red konacno da se plemenite opozicione snage opskrbi s par desetaka stingera i par tona vojnih eksploziva.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 5/9/2016, 00:39

[size=42]VELIKA POBEDA: Sirijska vojska oslobodila vojnu školu i presekla koridor islamista 

13:45   04.09.2016.
1

[/size]

Podeli na Fejsbuku
 [url=https://twitter.com/intent/tweet?text=VELIKA POBEDA: Sirijska vojska oslobodila vojnu %C5%A1kolu i presekla koridor islamista&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F09%2F04%2Fvelika-pobeda-sirijska-vojska-oslobodila-vojnu-bazu-i-presekla-koridor-islamista%2F&via=srbininfo][/url]
Objavi na Tviteru
[url=https://twitter.com/intent/tweet?text=VELIKA POBEDA: Sirijska vojska oslobodila vojnu %C5%A1kolu i presekla koridor islamista&url=http%3A%2F%2Fsrbin.info%2F2016%2F09%2F04%2Fvelika-pobeda-sirijska-vojska-oslobodila-vojnu-bazu-i-presekla-koridor-islamista%2F&via=srbininfo][/url] 

SAA, pojačana Hezbolahom i palestinskim dobrovoljačkim jedinicama probila je linije terorista i oslobodila glavnu zgradu Oružarske škole u vojnoj bazi na jugu Alepa.

Ovim je potpuno presečen koridor  koji su teroristi uspeli da probiju na jugu Alepa.
Bitka je trajala celu noć, a teroristi su svoju poslednju  tačku otpora postavili u glavnoj zgradi škole.
SAA  nastavlja borbu za Artiljerijsku bazu u koj teroristi drže još nekoliko važnih objekata.

SAD i Rusija blizu dogovora o Siriji

SAD sumnjaju da li sporazum s Rusijom o smirivanju rata u Siriji može postići cilj, ali će nastaviti da se zalažu za to, izjavio je predsednik Barak Obama dok su pregovarači dve zemlje radili na sporazumu.
ADVERTISING

inRead invented by Teads
[size]
Obama je na margini ekonomskog samita Grupe 20 u Kini izjavio da između SAD i Rusije još ima „teških razlika“ o tome šta je potrebno da bi se okončao rat u Siriji i koje su opozicione grupe legitimni ciljevi vojski i SAD i Rusije. Ali, rekao je da „vredi pokušati“.
„Još nismo stigli dotle“, do sporazuma, rekao je Obama.
„Mislim da je prerano reći da je jasan put pred nama, ali bar je moguće da bude nekog napretka“.
O tome u Hangdžuu pregovaraju državni sekretar SAD Džon Keri i ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov.
Keri i Lavrov već nedeljama razgovaraju o sporazumu kojim bi se povećala vojna saradnja SAD i Rusije u borbi protiv Islamske države grupe i drugih ekstremista u Siriji što Moskva odavno traži.
Sporazum treba da omogući i da pomoć stigne do oblasti Sirije pod opsadom njenih vlasti, a treba da sadrži i mere za sprečavanje aviona sirijske vlade da bombarduju oblasti u kojima deluju pobunjenici koje poodržavaju SAD.
SAD su saopštile da bi, po sporazumu, Rusija trebalo da obustavi napade Asadove vojske, što SAD nisu postigle ni posle više meseci diplomatskih napora. SAD žele i da pobunjenici napuste saradnju sa Frontom Nusra, povezanim sa Al Kaidom.
Obama i ruski predsednik Vladimir Putin planiraju sastanak na marginama samita, rekla je Bela kuća.[/size]

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2016, 05:41

Iranci razvalili amere

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 5/9/2016, 06:33

MaximusDecimusMiridije wrote:Bio bi red konacno da se plemenite opozicione snage opskrbi s par desetaka stingera i par tona vojnih eksploziva.
To ako Hillary dobije izbore...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 5/9/2016, 14:28

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Yehudi 5/9/2016, 16:54

Штурмовка бойцами РПК турецкой укрепленной огневой точки 24.08.2016

Kurdi napadaju utvrdjene punktove turske vojske.

Dobar napad na ovu prvu, di 5-6 Peshmerga upada na turski položaj i 

napadaju ručnim granatama i kalašima...........pravi fight
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 5/9/2016, 16:57

mutava baštarda wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Bio bi red konacno da se plemenite opozicione snage opskrbi s par desetaka stingera i par tona vojnih eksploziva.
To ako Hillary dobije izbore...
imaju igle i strele, ukradeni iz skladišta SAA vojske, čak i kupljeni od pojedinaca iz SAA vojske.. (a šta mislite kako one okružene enklave imaju Ose, Tenkove, nego šverc-komercom).

Radi toga, Rusi više ne koriste helikoptere, jedino bombardiraju sa 5-6km
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 5/9/2016, 16:58

" koridor"  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/9/2016, 00:01

Koju kurcevi koridor,nije ga nikad ni bilo...osim u jodinoj zika virusom ostecenoj glavi

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/9/2016, 00:02

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2016, 00:03

ne znam šta sam vam napravio da me toliko mrzite.. .niti vam se obraćam, niti vas komentiram, samo prenosim vijesti sa fronta Sleep Sleep
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 6/9/2016, 00:06

dva brata wrote:ne znam šta sam vam napravio da me toliko mrzite.. .niti vam se obraćam, niti vas komentiram, samo prenosim vijesti sa fronta   Sleep Sleep

licemjeran si joda i to do zla boga a to ljudi ne vole nema veze za što si protiv čega....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/9/2016, 00:07

Al-Usra se usrala dobrano,obruc oko Alepa se steze kao omca oko vrata

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/9/2016, 00:08

dva brata wrote:ne znam šta sam vam napravio da me toliko mrzite.. .niti vam se obraćam, niti vas komentiram, samo prenosim vijesti sa fronta   Sleep Sleep
sto bi te mrzili,govna se ne mrze samo se pusti voda

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2016, 00:22

vidi ga šta je ljut
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 6/9/2016, 13:45

ovo nece dobro zavrsiti,dok im se ne pocnu rusiti avioni ovi nece stati,problem je sto se napadi lansiraju sa izraelske teritorije i ako im srusis avion to ce lose izgledati,da ih sruse iznas sirijske teritorije to bi bilo opravdano

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 6/9/2016, 14:51

epikur37 wrote:

licemjeran si joda i to do zla boga a to ljudi ne vole nema veze za što si protiv čega....

a bogte ti si mi se javio lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/9/2016, 16:37

.Aj koncentrirajte se na temu a ne na osobne animozitete.

an hour ago
Iran's Qassem Suleimani now in Aleppo advising pro-Assad Shia militia
Sirija - Page 27 CrrM7h3WAAEUFvW

Qassem Suleimani now in Aleppo 

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/9/2016, 16:46

Sirija - Page 27 Crq1AyRWYAAUZ2l

Turkey sending Leopard 2 tanks to northern Syria # Euphrates Shield

- Za sada su na vlakovima ( blizu Istanbula ) ali navodno slijedi nova faza napada

u S. Siriji
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 6/9/2016, 16:50

Sirija - Page 27 CrpA86DWgAAqyQV

Sirija - Page 27 CrpA-CsWcAAfDPl

Sirija - Page 27 CrpA9maWgAAdxAK

Sirija - Page 27 CrpA8YIWgAAccND

11 hours ago - 35°24′N 35°56′E

- Iskander  missiles  at  Hmeymim  airbase -  B-)

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija