Sirija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Sirija
kažem prije dva dana su bili pokušaji zatvaranja koridora, propali su.. poslali su neiskusnu ekipu koja je dva puta na isto mjesto pogođena protu tenkovskom raketom, nakon toga su se dali u bjeg.. sa južne strane završilo isto..
SAA jednostavno nema više ljudi , niti da zatvori koridor kojeg čuva par stotina kozojeba, džabe rusima rokanje sa nosača aviona, krstarećim raketama, suhojevima, tupoljevima, artljerijom, treba netko doći pješke i pregledati ruševine, a onda iz ruševine izviri kozojeb sa protu-tenkovskom raketom, dva snipera i zaustave ofenzivu.. to je rat u siriji
SAA jednostavno nema više ljudi , niti da zatvori koridor kojeg čuva par stotina kozojeba, džabe rusima rokanje sa nosača aviona, krstarećim raketama, suhojevima, tupoljevima, artljerijom, treba netko doći pješke i pregledati ruševine, a onda iz ruševine izviri kozojeb sa protu-tenkovskom raketom, dva snipera i zaustave ofenzivu.. to je rat u siriji
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:bogme ti svrsavas kad vidis ubijene sirijske vojnike, jebes mi sve ako nije takodva brata wrote:
inače ubijeni vojnici Nacionalne Obrambene Garde(Assadovi) ,ali ovi su zavezanih ruku - ubili ih kurdi.
Dakle kurdi ubijaju sirijske vojne zarobljenike.
Dovukli su Kurdi kod onoga grada i pro-američke umjerene(da ovi su umjereni bez navodnika haha) arape, i zajedno će osvojiti izgleda grad...
Kurdi su uspjeli svakoga zajebati
ne svršavam , nego stavljam slike gdje se vidi da su ovi zavezani, što govori da su kurdi bolesnici isto kao i kanibali i ostali.. da sam rekao da kurdi ubijaju zavezane assadove vojnike, nitko nebi vjerova
Guest- Guest
yoda je pokupio kurde, isilovce, umjerene kanibale, nusru.....s kolca i konopca samo da suzbije pobjednički marš putina i assada..a-heh
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a da ja nisam napisao da je rat između Kurda i Assada, po vašim fantazijama taj se rat nebi dogodio.
ja sam prije navijao za kurde, ali sam upoznao grupu kršćana asiraca koji žive na zapadu europe, i oni su rekli da su ih posli WW1 pobili putinovi saveznici turci - koji su naredili kurdima da ih pobiju..
od tada me boli kurac za kurde.
još isto tako gledam kako jedan od ovih što se pri proboju koridora razinio kod vojne baze koju su kasnije osvojili kozojebi - je bio kurd iz nusre
ja sam prije navijao za kurde, ali sam upoznao grupu kršćana asiraca koji žive na zapadu europe, i oni su rekli da su ih posli WW1 pobili putinovi saveznici turci - koji su naredili kurdima da ih pobiju..
od tada me boli kurac za kurde.
još isto tako gledam kako jedan od ovih što se pri proboju koridora razinio kod vojne baze koju su kasnije osvojili kozojebi - je bio kurd iz nusre
Guest- Guest
ebi ga Yoda..to tamo je istinski i brutalni fajt..ne kao ovo kod vas..4-5 mjeseci sukob niskog inteziteta,potom koji zesci fat,koji tjedan dva,pa onda roštiljanje na "prvoj liniji" i tako prodje par godina,pa onda hop ajmo okupiti povecu grupu i osloboditi drzavu,s druge strane poplase lokalno zivlje i pozovu ih na svoj teritorij,a ekipa udje laganini na svoj teritorij...uhhh,al smo ratovali gadno 4-5 godina..
Guest- Guest
to i nije neki fajt izmedju asada i kurda,malo se popickali oko jednog sela,nista znacajno
2014-04-14
bogomdani wrote:ebi ga Yoda..to tamo je istinski i brutalni fajt..ne kao ovo kod vas..4-5 mjeseci sukob niskog inteziteta,potom koji zesci fat,koji tjedan dva,pa onda roštiljanje na "prvoj liniji" i tako prodje par godina,pa onda hop ajmo okupiti povecu grupu i osloboditi drzavu,s druge strane poplase lokalno zivlje i pozovu ih na svoj teritorij,a ekipa udje laganini na svoj teritorij...uhhh,al smo ratovali gadno 4-5 godina..
pa mi smo postigli svoj cilj.. Hrvatska je jedina država od 1990 ete , koja je skršila pobunu u svijetu.. gdje je god izbila drugdje pobuna nije dokrajčena.. u bosni u kosovu, u ukraini, u siriji, gdje god hoćeš.. jedino u RH je dovršena pobuna..
a isto je poginulo 16 000 ljudi u RH , i par destaka tisuća ranjeno i invalida , nisu to male brojke. to su veće brojke nego u Ukraini , zemlji koja ima 10x više stanovnika i 10x veći teritorij..
što se tiče broja mrtvih, bolje da je manje, evo Ameri su osvojili pola Europe uz svega 100-200 000 poginulih, a SSSR(Rusi, ukrainci) su platili sa 20 milijun mrtvih da poraze 4 milijuna švabskih vojnika rastegnutih na više frontova i bombardirani itd.. tko je bolje prošao? valjda ameri
Guest- Guest
pa nije baš selo, nego grad..Winter is coming wrote:to i nije neki fajt izmedju asada i kurda,malo se popickali oko jednog sela,nista znacajno
drugo , kao što vidiš iz slika, ima hrpa mrtvih, jedna kurdska obitelj je izgubila 4djece koje je pogodila avio bomba Syrijske avijacije, mogu vam staviti link ja ga nisam htio gledati..
šta mislite kako će rodbina i susjedi od te djece gledati na to? to je već pravi rat.. ima svaka strana hrpu mrtvih
Guest- Guest
30% domicilnih isilovaca su kurdidva brata wrote:Leviathan2 wrote:bogme ti svrsavas kad vidis ubijene sirijske vojnike, jebes mi sve ako nije takodva brata wrote:
inače ubijeni vojnici Nacionalne Obrambene Garde(Assadovi) ,ali ovi su zavezanih ruku - ubili ih kurdi.
Dakle kurdi ubijaju sirijske vojne zarobljenike.
Dovukli su Kurdi kod onoga grada i pro-američke umjerene(da ovi su umjereni bez navodnika haha) arape, i zajedno će osvojiti izgleda grad...
Kurdi su uspjeli svakoga zajebati
ne svršavam , nego stavljam slike gdje se vidi da su ovi zavezani, što govori da su kurdi bolesnici isto kao i kanibali i ostali.. da sam rekao da kurdi ubijaju zavezane assadove vojnike, nitko nebi vjerova
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
a i vi svi "ameri nakušakli".. "ameri nahuškali hrvate na srbe, ukraince na ruse, kurde na sirijce".. taman posla..Winter is coming wrote:bilo je za ocekivati da ce ih ameri nahuskati na asada,kao sto su ih onomad nahuskali na huseina pa ih ovaj potrovao kao misheve a amere zabolio kiki za to
inače čisto da napoemen.. hrvati i srbi se nisu voljeli niti prije, ukrainci i rusi isto tako, kurdi i sirijci se isto tako nisu voljeli itd..
Guest- Guest
pa i sami ameri su izjavili da su podrzavali kurde u borbi protiv tadasnjeg rezima,to nije nikakva tajna
2014-04-14
dva brata wrote:kažem prije dva dana su bili pokušaji zatvaranja koridora, propali su.. poslali su neiskusnu ekipu koja je dva puta na isto mjesto pogođena protu tenkovskom raketom, nakon toga su se dali u bjeg.. sa južne strane završilo isto..
Ne nego su to tvoje maštarije.
Po meni se nisu " dali u bijeg " ( a ne - bjeg - ) već su se maknili u sigurnost zgrada vidljivih nedaleko u pozadini..............
ili su, po tebi, tribali ostati tu do prekosutra dok ih ovi pokrivaju minobacačima
Krajnje smišno se izražavaš i to ne slučajno.
Niti kozojebi čuvaju, niti ih je par stotina. Napade su izvodili sa - 8 000 - naoružanih koljača i to desetak grupacija islamista
" umjerenih " i neumjerenih, sinkronizirano.
I da, zagnojilo ih je najmanje - 2 000 - ( samo u samoubilačkim napadima više od 70 ) ma koliko ti to negirao.
Nadalje ću ti reći da ti gledaš samo - isis - towljenje a ne vidiš kad se njih razvaljuje na isti način.
A to ne vidiš zato šta kod -saa- i saveznika vlada - silenzio stampa -, zabranjeno je objavljivati snimke akcija sa terena.
Jedino šta mi nije jasno je kako to da -saa- ne može obarati one male 500 $ dronove koji nanose nemilu štetu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ako još ti i medoline napišete još 10000 puta, da je poginulo 2000 kozojeba, možda vam netko i poviruje.
na redditu su procurila imena , poginulo je 370 kozojeba pri proboju koridora, taman kako sam pisao ovdje između 300 i 400..
i poginuo je isti broj vladinih snaga
na redditu su procurila imena , poginulo je 370 kozojeba pri proboju koridora, taman kako sam pisao ovdje između 300 i 400..
Guest- Guest
Od 1:13 - 1:30 baketanje po konvojima i grupiranjima islamista koji su dovukli zadnje snage
iskusnih i dobro naoružanih kozojeba. Nije se čuditi da su imali početne uspjehe jer ipak su
vrlo dobro naoružani modernim protuoklopom, oklopnim transporterima, tenkovima, minbacačima,
koriste dronove a strateške snimke i upute dobijaju i od Amera.
Bilo kako bilo slomila im se ofanziva tzv - koridor - NITI NE POSTOJI REALNO
Jer niti komarac ne može proći do J. Alepa a kamoli neki " umjereni " islamist
2014-04-20
dva brata wrote:ako još ti i medoline napišete još 10000 puta, da je poginulo 2000 kozojeba, možda vam netko i poviruje.
Samo ti prati - Al jaziru - i -put vjernika -
2014-04-20
to vi pratite te stranice.. al jazira, put vjernika, advance.hr, altermediainfo, sputnik.news.. isto sranje drugo pakovanje..
ja čitam vojne forume , imaš čak i forum.hr , čak i tamo napišu solidne postove glede rata u siriji..
https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Southern_Aleppo_campaign
evo čak na vikipediji piše 255 mrtvih kozojeba u proboju koridora, 300 mrtvih vojnika vladinih snaga..
realni gubici su jedni i drugih +100 mrtvih
a ne 2000 mrtvih kozojeba, i 20 mrtvih vladinih snaga.. taman posla, da je tako rat bi završio davno
ja čitam vojne forume , imaš čak i forum.hr , čak i tamo napišu solidne postove glede rata u siriji..
evo čak na vikipediji piše 255 mrtvih kozojeba u proboju koridora, 300 mrtvih vojnika vladinih snaga..
realni gubici su jedni i drugih +100 mrtvih
a ne 2000 mrtvih kozojeba, i 20 mrtvih vladinih snaga.. taman posla, da je tako rat bi završio davno
Guest- Guest
dva brata wrote:
evo čak na vikipediji piše 255 mrtvih kozojeba u proboju koridora
Samo ti po - wickipediji - al Jaziri i Put vjernika
2014-04-20
a nije mi cilj nikoga prati, ja samo prenosim točne vijesti sa područja rata, tu i tamo napišem neko viđenje situacije(tipa da ruskom intervencijom rat u siriji neće završiti u 3 dana, nego će se otegnuti još više pa onda mrziš rusiju, navijaš za kozojebe itd)..kic wrote:al vas pere nihi, svaka čast stari..
ekipa ovdje spama fantazije, tipa rusi u pola godine pobili 30 000 militanata, pri ofenzivi proboja koridora ubijeno 2000 , ranjeno 10 000 militanata, danas uništeno 3 komadna centra, 30 tenkova, i tako svaki dan..
takve gubitke nije imao wehrmact u ljeto 1944 na istočnoj fronti,
Guest- Guest
Eto, rekla bi - Wickipedija - a prenio yoda, da je tu stradalo jedno 2-3 kozojeba
2014-04-20
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50