Sirija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Sirija
https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/comments/4yjcui/fsa_fastaqem_union_shooting_fagot_against_2/ na redditu analiza onih pogodataka Ruskih FAGOTA na sirijsku grupu vojnika..
navodno na istoj lokaciji je nedavno bilo 4 pogotka.. dva smo vidjeli gore(koji su desili jedan nakon drugog)
navodno na istoj lokaciji je nedavno bilo 4 pogotka.. dva smo vidjeli gore(koji su desili jedan nakon drugog)
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=zE0F2CZJVRk
2014-04-14
AlfaOmega wrote:Otkrit ću ti jednu tajnu u vezi Fagota, a i većine ostalih ATS-ova. To oružije uopće nema ni ubojite gelere, niti neku hiper veliku eksplozivnu moć, a da bi ga se isplatilo primjenjivati protiv žive sile.
Ono je dizajnirano da "buši" oklopna vozila, a količina eksplozije je tek tolika da devastira posadu u uskom zatvorenom prostoru.
Ovi video klipovi kanibala, koji gađaju skupine ljudi Fagotima, su čisto psihološkog efekta radi.
Istina o ubijenim je daleko manja od broja koji kanibali prikazuju... čak ako i pomno pogledaš taj video, vidjet ćeš kako pojedini vojnici mirno stoje bez i da su okrznuti.
To ti je moćni Fagot.
Bas gadan zajeb. Fagot ima 4-5 vrsta punjenja. Od toga su dva bas namjenjena za protupjesacku borbu. Manje vise svaka raketa protutenkovska koju su Sovjeti razvili imala je i protupjesacku verziju. Od onih najmanjih RPG-ova pa do bas navodjenih raketa. Bas svaka. Od starta im je filozofija razvoja raketa isla u tom smjeru.
Guest- Guest
da ih je i pogodila protu tenkovska raketa, pogledaj na drugom videu koliko ih se grupisalo.. dao sam link na redditu glede rasprave.. bilo je na istoj lokaciji 4 pogotka u zadnjih tjedan dana.. i ekipa ih opet šalje na isto misto
Guest- Guest
eto, koridor presjecen i sto je jos najbolje sad su ovi na artiljerijskoj akademiji u obrucu, dosao stricek suhail i poceo lupat pleske sa tigrovima, odmah nastalo redadva brata wrote:Vidim bilo pokušaja presjecanja kordiora.. kako je završilo govori vam ovaj video..
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
joda, ti znas razliku izmedju kumulativnog punjenja i eksplozivnorasprskavajuceg, ovi kozojebi uglavnom imaju kumulativna koja su protiv pjesadije uglavnom gubitak vremena, evebtualno su dobra ako srokaju u neku prostoriju onda temperatura skuri sve oko sebe, ovako na otvorenom srokaju jednog do dva vojaka sto bi i dobar snajper ucinio, gledao sam jedan video gdje su gadjali vojnika sa rpgeom, kumulativno punjenje, pogodili na metar od njega, lik se digao i onak osamuceno teturao dok nije skuzio da mu je guzica u opasnosti a onda bjezanija, mislim da bi na olimpijadi osvojio zlatodva brata wrote:da ih je i pogodila protu tenkovska raketa, pogledaj na drugom videu koliko ih se grupisalo.. dao sam link na redditu glede rasprave.. bilo je na istoj lokaciji 4 pogotka u zadnjih tjedan dana.. i ekipa ih opet šalje na isto misto
nemaju iranci s cim, evioni su im losi i zastarjeli, pretpotopni mirage i f15 mislim, a ako su im rusi prodali koeg suhoja to nece riskirati da izgubeWinter is coming wrote:Nebi me iznenadilo da se i iranci udruze sa Rusima i pocnu peglati zajedno iz one baze u Iranu po teroristima
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:Nebi me iznenadilo da se i iranci udruze sa Rusima i pocnu peglati zajedno iz one baze u Iranu po teroristima
Mene bi iznenadilo. Generalno akcije Irana u citavoj regiji u zadnjih 15 godina, ukljucujuci financiranje i trening raznih Sijitskih organizacija je pametno promatrati kroz prizmu odredenog vida samoobrane. Posto su poprilicno iznenadujuce dosli u kratkom vremenu prakticki do potpunog ukidanja svih sankcija, nekako mi je logicnije za pretpostaviti da ce definitivno smanjiti obujam direktnog mjesanja u ove ili one sukobe na bilo koji nacin. Mozda grijesim doduse samo nekako mi izgleda da bi moglo tako biti.
Guest- Guest
neznam ali oni su fakticki vec umjesani u taj rat
2014-04-14
Leviathan2 wrote:joda, ti znas razliku izmedju kumulativnog punjenja i eksplozivnorasprskavajuceg, ovi kozojebi uglavnom imaju kumulativna koja su protiv pjesadije uglavnom gubitak vremena, evebtualno su dobra ako srokaju u neku prostoriju onda temperatura skuri sve oko sebe, ovako na otvorenom srokaju jednog do dva vojaka sto bi i dobar snajper ucinio, gledao sam jedan video gdje su gadjali vojnika sa rpgeom, kumulativno punjenje, pogodili na metar od njega, lik se digao i onak osamuceno teturao dok nije skuzio da mu je guzica u opasnosti a onda bjezanija, mislim da bi na olimpijadi osvojio zlatodva brata wrote:da ih je i pogodila protu tenkovska raketa, pogledaj na drugom videu koliko ih se grupisalo.. dao sam link na redditu glede rasprave.. bilo je na istoj lokaciji 4 pogotka u zadnjih tjedan dana.. i ekipa ih opet šalje na isto misto
.. samo u prvom pogotku u zid 3-4 su mrtva, ostali ranjeni u šoku, neće se više tek tako vraćati na tu frontu..
a drugi pogodak , na istoj lokaciji ovi izvlačili ranjene i mrtve iz prvog(gle čuda ali raketa koja raznese tenk može ubiti čovjeka), skupilo se ko muve na govno..
Guest- Guest
nakon toga , gledaš snime kako ovi bježe iz toga kvarta glavom bez-obbzira, propao pokušaj zatvaranja koridora.. sada nastupaju tigrove jedinice.. morali su ih dovlačiti okolnim putoveima 300km da ih ubace u frontu.. vidit ćemo šta će oni napraviti..
Guest- Guest
Winter is coming wrote:neznam ali oni su fakticki vec umjesani u taj rat
Jesu, ma gle. Svaka zemlja tu koja iole drzi do sebe i ima nekakav makar minimalan interes u svemu tome je na odreden nacin umjesana u isti. Da padne Assad to je automatski udar svim zemljama koje su ga podrzavale. Ono svojevrsno ponizenje i nuliranje vaznosti ulozenog truda,novaca i izgubljenih zivota od strane te zemlje u tome ratu. A to bas nije lako za probaviti. Ono sto sam ja napisao vise nekako mi pari za nekakvu buducnost nakon sto ovo sranje zavrsi.
Guest- Guest
rat ce zavrsiti jednog dana samo kad,tu se samo situacija jos dodatno komplikuje a imas situaciju nestabilnu u ukrajini i u sjevernom kineskom moru i turskoj pa to razmjestanje nukova prema rusiji,situacija totalno nestabilnaMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:neznam ali oni su fakticki vec umjesani u taj rat
Jesu, ma gle. Svaka zemlja tu koja iole drzi do sebe i ima nekakav makar minimalan interes u svemu tome je na odreden nacin umjesana u isti. Da padne Assad to je automatski udar svim zemljama koje su ga podrzavale. Ono svojevrsno ponizenje i nuliranje vaznosti ulozenog truda,novaca i izgubljenih zivota od strane te zemlje u tome ratu. A to bas nije lako za probaviti. Ono sto sam ja napisao vise nekako mi pari za nekakvu buducnost nakon sto ovo sranje zavrsi.
Winter is coming-
2014-04-14
AlfaOmega wrote:Otkrit ću ti jednu tajnu u vezi Fagota, a i većine ostalih ATS-ova. To oružije uopće nema ni ubojite gelere, niti neku hiper veliku eksplozivnu moć, a da bi ga se isplatilo primjenjivati protiv žive sile.
Ono je dizajnirano da "buši" oklopna vozila, a količina eksplozije je tek tolika da devastira posadu u uskom zatvorenom prostoru.
Ovi video klipovi kanibala, koji gađaju skupine ljudi Fagotima, su čisto psihološkog efekta radi.
Istina o ubijenim je daleko manja od broja koji kanibali prikazuju... čak ako i pomno pogledaš taj video, vidjet ćeš kako pojedini vojnici mirno stoje bez i da su okrznuti.
To ti je moćni Fagot.
U pravu si, upravo sam isto mislio napisati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Winter is coming wrote:rat ce zavrsiti jednog dana samo kad,tu se samo situacija jos dodatno komplikuje a imas situaciju nestabilnu u ukrajini i u sjevernom kineskom moru i turskoj pa to razmjestanje nukova prema rusiji,situacija totalno nestabilnaMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:neznam ali oni su fakticki vec umjesani u taj rat
Ništa više neće biti isto. Sirija nikada više neće biti jedinstvena, cjelovita država.
Podjela je neminovna ( ala balkanizacija )
2014-04-20
Podjela bi imala smisla jedino da se onda razjebe sve. Dakle ako se ide na plemensku-religioznu podjelu onda puca i Irak i Sirija. Posto ono...jebena linija djeli potpuno iste ljude s jedne i druge strane granice. Malo su ta prekrajanja sjebana za napraviti u pravnome smislu doduse. A i ono...ko ce sve te manijake nagovoriti da se podjele. Svi osim Kurda prakticki misle da imaju pravo na sve a ovi drugi da moraju nestati. To je luda kuca.
Guest- Guest
Yehudi wrote:Winter is coming wrote:rat ce zavrsiti jednog dana samo kad,tu se samo situacija jos dodatno komplikuje a imas situaciju nestabilnu u ukrajini i u sjevernom kineskom moru i turskoj pa to razmjestanje nukova prema rusiji,situacija totalno nestabilnaMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:neznam ali oni su fakticki vec umjesani u taj rat
Ništa više neće biti isto. Sirija nikada više neće biti jedinstvena, cjelovita država.
Podjela je neminovna ( ala balkanizacija )
da,nazalost,razbucali su je kao i cijeli bliski istok
Winter is coming-
2014-04-14
PKK u akciji prije desetak dana. Razvalili Turke
PKK in action August 01-10th 2016 Sirnak Province, Turkey
Бои бойцов РПК с турецкими карателями 01-10.08.2016
PKK in action August 01-10th 2016 Sirnak Province, Turkey
2014-04-20
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50