The Voice (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: The Voice (chat)
that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
frakcija wrote:i ko će čekat dok se svi pojave..idemoooprckov wrote:pa kad vise niko ne smije
poslije možemo i snimit neku himnu foruma miksanjem
ovak neš
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne smije kic, boji sefrakcija wrote:ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
2014-04-19
a stavio je svoju sliku na javno bio..ustanovilo se da sliči na marcela..prckov wrote:ne smije kic, boji sefrakcija wrote:ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a jeli nisam to znaofrakcija wrote:a stavio je svoju sliku na javno bio..ustanovilo se da sliči na marcela..prckov wrote:ne smije kic, boji sefrakcija wrote:ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
2014-04-19
frakcija wrote:a stavio je svoju sliku na javno bio..ustanovilo se da sliči na marcela..prckov wrote:ne smije kic, boji sefrakcija wrote:ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
ja sam vidjela kica dolje na MILJ-u...meni nije na marcela sličan
Guest- Guest
sta je miljNoor wrote:frakcija wrote:a stavio je svoju sliku na javno bio..ustanovilo se da sliči na marcela..prckov wrote:ne smije kic, boji sefrakcija wrote:ajmo kic alealee..snimajsekic wrote:
that's called komitment!
de odi lec..
ja sam vidjela kica dolje na MILJ-u...meni nije na marcela sličan
2014-04-19
kic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
nemrem vise lezat
sad otisao doktor, tlak 80/50 :D
betty.boop-
2015-01-23
Jeremija bogati tvoga :Dbetty.boop wrote:kic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
nemrem vise lezat
cuj 80/50 zar to moze bit tolko niskobetty.boop wrote:kic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
nemrem vise lezat
2014-04-19
udaje se za crvenkastogveber wrote:dobar dan.
di mi je megica?
2014-04-19
veber-
2014-12-30
prckov wrote:cuj 80/50 zar to moze bit tolko niskobetty.boop wrote:kic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
nemrem vise lezat
i mene sokiralo, uvijek mi je oko 120/70
betty.boop-
2015-01-23
pročitaj ppbetty.boop wrote:prckov wrote:cuj 80/50 zar to moze bit tolko niskobetty.boop wrote:kic wrote:that's called komitment!betty.boop wrote:evo sam pod fibrom i vrtoglavicom ustala upalit komp, samo da vas cujem
de odi lec..
nemrem vise lezat
i mene sokiralo, uvijek mi je oko 120/70
2014-12-30
veber wrote:hmmm, još jedan minus...
(kada?)
ima tjedan dana....već bira vjenčanicu
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50