Natalitet opada dok one puce usne
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Natalitet opada dok one puce usne
Winter is coming wrote:samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicuNoor wrote:Winter is coming wrote:ne vjerujem,bila si uvjek prasica a buntovnica si postala kobajagiNoor wrote:Winter is coming wrote:
sa babine linije znaci? eto vidis da ima nesto pobunjenicko u tebi...i krmece
pa ima...ja sam oduvijek bila buntovna, ali to nema veze s rijekom Bunom
pa i sad znam biti prasica..i te kakva, samo tražim da spačku nekom složim
đukelo jedna, prvo me trebaš uhvatiti...
Guest- Guest
Noor nisam o sebi pricao. To šta ja imam ulogu đavoljeg odvjetnika i zastupam muški spol generalno pa ti nešto ispališ pa ti ja odgovorim lijepo sa točke stajališta muških .....to ne znaci da pričam o SEBI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Po noći...Za odličnjake nema problema, koji ne mogu s odlikom ga riješiti.Noor wrote:ajme učenjaaaaEroo wrote:Studirao sam i imao djecu. A niđe ni bake ni deke blizu.
Doduše, na predavanjima bih znao zaspati, pa to nisam često ni prakticirao.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:Winter is coming wrote:samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicuNoor wrote:Winter is coming wrote:ne vjerujem,bila si uvjek prasica a buntovnica si postala kobajagiNoor wrote:
pa ima...ja sam oduvijek bila buntovna, ali to nema veze s rijekom Bunom
Winter is coming-
2014-04-14
RayMabus wrote:Noor nisam o sebi pricao. To šta ja imam ulogu đavoljeg odvjetnika i zastupam muški spol generalno pa ti nešto ispališ pa ti ja odgovorim lijepo sa točke stajališta muških .....to ne znaci da pričam o SEBI.
koliko ja vidim, muški rod na forumu baš nije oduševljen tvojim zastupanjem.
vrijeme je da otkažeš đavlu...
Guest- Guest
Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:Winter is coming wrote:samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicuNoor wrote:Winter is coming wrote:
ne vjerujem,bila si uvjek prasica a buntovnica si postala kobajagi
sve može, po potrebi ..i nisam ti rekla govedo, bilo je u deminutivu, a to ljepše zvuči
Guest- Guest
Ma da , oni su oduševljeni tvojim izjavama i uspredbama bebe i hainekena.Noor wrote:RayMabus wrote:Noor nisam o sebi pricao. To šta ja imam ulogu đavoljeg odvjetnika i zastupam muški spol generalno pa ti nešto ispališ pa ti ja odgovorim lijepo sa točke stajališta muških .....to ne znaci da pričam o SEBI.
2014-04-11
pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:Winter is coming wrote:samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicuNoor wrote:
sve može, po potrebi ..i nisam ti rekla govedo, bilo je u deminutivu, a to ljepše zvuči
Winter is coming-
2014-04-14
RayMabus wrote:Ma da , oni su oduševljeni tvojim izjavama i uspredbama bebe i hainekena.Noor wrote:RayMabus wrote:Noor nisam o sebi pricao. To šta ja imam ulogu đavoljeg odvjetnika i zastupam muški spol generalno pa ti nešto ispališ pa ti ja odgovorim lijepo sa točke stajališta muških .....to ne znaci da pričam o SEBI.
čudi me da si tako plitko doživio taj moj upis, inače ponireš puno dublje...jer to nije bila nikakva usporedba, već namjera da ti pokažem kako se, ovisno o afinitetima i mogućnostima, može uživati u raznim stvarima. nekome je izvor zadovoljstva dijete...a nekome je svakodnevna gajba heinekena. kad nešto voliš i želiš, nađeš načina da do toga i dođeš, bez obzira koliko košta.
i ne primaj se opet gajbe...nisam mislila na tebe, svaka sličnost je slučajna.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:Winter is coming wrote:
samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicu
baš si fin
Guest- Guest
Takvi oblik komunikacije prema muškom spolu ima na njihov um efekt poput slijedece izjave na ženski um : Daj pičke.Noor wrote:RayMabus wrote:Ma da , oni su oduševljeni tvojim izjavama i uspredbama bebe i hainekena.Noor wrote:RayMabus wrote:Noor nisam o sebi pricao. To šta ja imam ulogu đavoljeg odvjetnika i zastupam muški spol generalno pa ti nešto ispališ pa ti ja odgovorim lijepo sa točke stajališta muških .....to ne znaci da pričam o SEBI.
čudi me da si tako plitko doživio taj moj upis, inače ponireš puno dublje...jer to nije bila nikakva usporedba, već namjera da ti pokažem kako se, ovisno o afinitetima i mogućnostima, može uživati u raznim stvarima. nekome je izvor zadovoljstva dijete...a nekome je svakodnevna gajba heinekena. kad nešto voliš i želiš, nađeš načina da do toga i dođeš, bez obzira koliko košta.
i ne primaj se opet gajbe...nisam mislila na tebe, svaka sličnost je slučajna.
2014-04-11
ne prilici ti to, sto ti to trebaWinter is coming wrote:pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:Winter is coming wrote:
samo budi dobra ili cu ti staviti brnjicu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ne prilici ti to, sto ti to trebaWinter is coming wrote:pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:
ne kudi ga, naučit će...možda
Guest- Guest
Noor wrote:Winter is coming wrote:pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:
baš si fin
ja sam finac,po babine linije
Winter is coming-
2014-04-14
prckov wrote:ne prilici ti to, sto ti to trebaWinter is coming wrote:pa da vidim ja da ti pazis da me ne povrijedis,i ja tako htjede tebe nazvati krmacom ali prasica mi je bolje zvucaloNoor wrote:Winter is coming wrote:odluci se jesam li govedo ili dzukac nemoze i jedno i drugoNoor wrote:
ma aje prcko vidis da samo zekim
Winter is coming-
2014-04-14
oporezivat sve punoljetne koji se još nisu razmnožili..RayMabus wrote:Imam al šta to znaci uopce ? Jel to znaci da ako netko ima para da sad mora otic glumit rasplodnog bika i pravit djecu iz razloga jel to netko treci upire ( roditelji , okolina , društvo , država ) ?Noor wrote:RayMabus wrote:Noor wrote:
j
Da ; bebe koštaju.
a, ti nemaš financijske mogućnosti za bebu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Od 30 godina pa nadalje a koji rade ....neš oprezivat nekoga tko neradi.frakcija wrote:oporezivat sve punoljetne koji se još nisu razmnožili..RayMabus wrote:Imam al šta to znaci uopce ? Jel to znaci da ako netko ima para da sad mora otic glumit rasplodnog bika i pravit djecu iz razloga jel to netko treci upire ( roditelji , okolina , društvo , država ) ?Noor wrote:RayMabus wrote:Noor wrote:
j
Da ; bebe koštaju.
Slažem se. Samo ove godine sam dao 2300 kuna obitelji sa troje male djece takoda meni to uopce nemijenja išta tj ja sam za.
2014-04-11
kasno je sa 30..tad već šalju na aminocintezu za prvu trudnoću, a spolno si zreo već sa 12..rana menopauza je sa 35RayMabus wrote:Od 30 godina pa nadalje a koji rade ....neš oprezivat nekoga tko neradi.frakcija wrote:oporezivat sve punoljetne koji se još nisu razmnožili..RayMabus wrote:Imam al šta to znaci uopce ? Jel to znaci da ako netko ima para da sad mora otic glumit rasplodnog bika i pravit djecu iz razloga jel to netko treci upire ( roditelji , okolina , društvo , država ) ?Noor wrote:RayMabus wrote:
Slažem se. Samo ove godine sam dao 2300 kuna obitelji sa troje male djece takoda meni to uopce nemjenja išta tj ja sam za.
il moš jednostavno oslobodit od poreza prema broju djece ove koji rađaaju
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ma kakvi kaso ima zena da rode i s 40 i vise
2014-04-14
tu si
2014-04-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Razbijanje zablude: Nezaposlenost opada, ali ne zbog zapošljavanja