ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
Znao sam da gledaš. Znam još jednog sa foruma koji garant redovno prati.vuksadinare wrote:jos kad se onaj naguzi...n_razbojnik wrote:I hrvanju, ima li što pederastije od hrvačkih zahvata...vuksadinare wrote:...onda bi mi đango vako...vi imate medalju u skoku na dupe...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Može da te zakucadzango wrote:Ove dve mogu do bašte a ona mala plava košarkašica može da se popne i do spavaće sobe.n_razbojnik wrote:dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Ima i hvatanje frizbija u letu. Ne znam jeste li tu uzeli neku medalju.
Od 1 do pizzon koliko si zabrinut što ti Perković i Kolak mogu iz Iloka gađati baštu u Zemunu?
2014-04-15
Bacanje koplja je atletika i to je prava medalja. Vatanje frizbija i gađanje glinenih golubova su zanimacije za pse i penzionere u Americi.Eroo wrote:Bit zlatni u gađanju glinenih golubova i u bacanju koplja možda nije atraktivno, ali zna bit kao motivacija veoma korisno.Stanojko wrote:Ne potcenjujem, ali brate...olimpijska disciplina!? Golf, jedrenje, glineni golubovi, trambolina...!?vuksadinare wrote:..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
Naravno kad ne umete ni da pucate( dobro to smo znali i od ranije) niti imate more da bi za vas išta značilo (mada ste pokušali na isto izaći) u slučaju jedrenja. Toliko vode na zemlji i tako malo kopna ali to vas ne jebe kad vi to nemate a to je kao da i ne postojiStanojko wrote:Priznajem vam samo medalje u atletici i veslanju...Ostalo - nula bodova...vuksadinare wrote:ha,ha.....da te cuje spanovicka pljunula bi ti u lice..Stanojko wrote:Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Može da te zakuca.dzango wrote:Ove dve mogu do bašte a ona mala plava košarkašica može da se popne i do spavaće sobe.n_razbojnik wrote:dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Od 1 do pizzon koliko si zabrinut što ti Perković i Kolak mogu iz Iloka gađati baštu u Zemunu?
Ja ću da napravim prednju promenu, krenem na ulaz i probacim joj kroz noge
dzango wrote:n_razbojnik wrote:Može da te zakuca.dzango wrote:Ove dve mogu do bašte a ona mala plava košarkašica može da se popne i do spavaće sobe.n_razbojnik wrote:dzango wrote:
Naravno da ima:
obrana na igrača i u napadu pick n roll...samo da te žena ne preuzme u zoni
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Nije Vučko djaba tražio kućnu verziju s300...treba te diskove i koplja obarati nečim...
Guest- Guest
Ona bi dobila tehničku a ja gips na rukama i nogama.n_razbojnik wrote:dzango wrote:n_razbojnik wrote:Može da te zakuca.dzango wrote:Ove dve mogu do bašte a ona mala plava košarkašica može da se popne i do spavaće sobe.n_razbojnik wrote:
obrana na igrača i u napadu pick n roll...samo da te žena ne preuzme u zoni
..ko da je stanojka ciljala u dupe....
https://www.youtube.com/watch?v=KsL01dyld3Q
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ko da je stanojka ciljala u dupe....
2014-04-15
Nego čitam juče da hoćete da skidate prokletstvo:
HRVATSKA MOLI GRČKU DA PONOVO ORGANIZUJE DODELU MEDALJA KAKO BI SKINULI PROKLETSTVO
ZAGREB, 14. septembar 2015, (Njuz) – Košarkaški savez Hrvatske uputio je danas zvanični zahtev grčkom košarkaškom savezu u kojem ih moli da ponove dodelu medalja sa finala Evropskom prvenstva 1995. godine, kako bi skinuli prokletstvo pod kojim je od tada njihova selekcija.
Hrvatska je godinama unazad pokušavala da stigne do medalje, ali bez obzira na to ko je sve bio u timu, ili ko je selekciju vodio sa klupe, uspeh je izostajao, tako da se košarkaški savez odlučio na ovu neobičnu meru.
– Očigledno da nije do igrača, jer kako objasniti da Hrvatska za koju su proteklih godina igrali igrači poput Giričeka, Vujčića, Mulaomerovića, Planinića, Bogdanovića, Šarića i mnogih drugih nikada ništa nije uspela da osvoji. Da ne pričamo ko je sve vodio tim sa klupe. Ovde je očigledno da nije problem u taktičkoj postavci ili nedostatku kvaliteta, već isključivo o prokletstvu što smo napustili pobedničko postolje, koje moramo što pre nekako da skinemo – smatra predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske Ivan Suker.
On kaže da još uvek čeka odgovor grčkog saveza, ali da je optimističan.
– Sve što treba je da ponovo napune halu Marusi sa 20.000 navijača i okupe sve ondašnje aktere. U kontaktu sam sa našim bivšim igračima i pojedini poput Kukoča i Komazeca su zainteresovani da pomognu. Treba samo još da nađemo Marčuljonisa, Sabonisa i ostatak litvanske ekipe, kao i tim tadašnje Jugoslavije – napominje Suker i kaže da će svi hrvatski igrači ovog puta stajati dok tim Jugoslavije prima zlatne medalje i dok se intonira himna.
– Svesni smo da je tada bila himna “Hej Sloveni“ i da će igrači možda tražiti da se intonira “Bože pravde“, što nije nikakav problem. Mogu i obe – navodi Suker i dodaje da mu, ako ni ovo ne pomogne Hrvatskoj da nekom narednom velikom takmičenju dođe do medalje, ostaje samo da zamoli sadašnjeg srpskog selektora Đorđevića da repriziraju makar poslednji napad sa utakmice ovih selekcija iz 1997. godine i promaši trojku, čime bi pružio makar malu radost ljubiteljima košarke u Hrvatskoj.
HRVATSKA MOLI GRČKU DA PONOVO ORGANIZUJE DODELU MEDALJA KAKO BI SKINULI PROKLETSTVO
ZAGREB, 14. septembar 2015, (Njuz) – Košarkaški savez Hrvatske uputio je danas zvanični zahtev grčkom košarkaškom savezu u kojem ih moli da ponove dodelu medalja sa finala Evropskom prvenstva 1995. godine, kako bi skinuli prokletstvo pod kojim je od tada njihova selekcija.
Hrvatska je godinama unazad pokušavala da stigne do medalje, ali bez obzira na to ko je sve bio u timu, ili ko je selekciju vodio sa klupe, uspeh je izostajao, tako da se košarkaški savez odlučio na ovu neobičnu meru.
– Očigledno da nije do igrača, jer kako objasniti da Hrvatska za koju su proteklih godina igrali igrači poput Giričeka, Vujčića, Mulaomerovića, Planinića, Bogdanovića, Šarića i mnogih drugih nikada ništa nije uspela da osvoji. Da ne pričamo ko je sve vodio tim sa klupe. Ovde je očigledno da nije problem u taktičkoj postavci ili nedostatku kvaliteta, već isključivo o prokletstvu što smo napustili pobedničko postolje, koje moramo što pre nekako da skinemo – smatra predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske Ivan Suker.
On kaže da još uvek čeka odgovor grčkog saveza, ali da je optimističan.
– Sve što treba je da ponovo napune halu Marusi sa 20.000 navijača i okupe sve ondašnje aktere. U kontaktu sam sa našim bivšim igračima i pojedini poput Kukoča i Komazeca su zainteresovani da pomognu. Treba samo još da nađemo Marčuljonisa, Sabonisa i ostatak litvanske ekipe, kao i tim tadašnje Jugoslavije – napominje Suker i kaže da će svi hrvatski igrači ovog puta stajati dok tim Jugoslavije prima zlatne medalje i dok se intonira himna.
– Svesni smo da je tada bila himna “Hej Sloveni“ i da će igrači možda tražiti da se intonira “Bože pravde“, što nije nikakav problem. Mogu i obe – navodi Suker i dodaje da mu, ako ni ovo ne pomogne Hrvatskoj da nekom narednom velikom takmičenju dođe do medalje, ostaje samo da zamoli sadašnjeg srpskog selektora Đorđevića da repriziraju makar poslednji napad sa utakmice ovih selekcija iz 1997. godine i promaši trojku, čime bi pružio makar malu radost ljubiteljima košarke u Hrvatskoj.
Vi Hrvati bi samo nešto gurali u dupe.vuksadinare wrote:..ko da je stanojka ciljala u dupe....
...pa naravno bolej nego da primamo...dzango wrote:Vi Hrvati bi samo nešto gurali u dupe.vuksadinare wrote:..ko da je stanojka ciljala u dupe....
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Ja ću da ti verujem na reč. Stara si ti kuka.vuksadinare wrote:...pa naravno bolej nego da primamo...dzango wrote:Vi Hrvati bi samo nešto gurali u dupe.vuksadinare wrote:..ko da je stanojka ciljala u dupe....
Znaci ti si topdzija a Hrvoje furundzija?vuksadinare wrote:...pa naravno bolej nego da primamo...dzango wrote:Vi Hrvati bi samo nešto gurali u dupe.vuksadinare wrote:..ko da je stanojka ciljala u dupe....
dzango wrote:Bacanje koplja je atletika i to je prava medalja. Vatanje frizbija i gađanje glinenih golubova su zanimacije za pse i penzionere u Americi.Eroo wrote:Bit zlatni u gađanju glinenih golubova i u bacanju koplja možda nije atraktivno, ali zna bit kao motivacija veoma korisno.Stanojko wrote:Ne potcenjujem, ali brate...olimpijska disciplina!? Golf, jedrenje, glineni golubovi, trambolina...!?vuksadinare wrote:..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
Ne samo to....govore da hoce "modernizirati" igre. Htjeli su izbaciti hrvanje....uz disk i trcanje valjda jedine originalne sportova. A hoce dodati jos i slobodno penjanje...Ultimate fighting i jos neke pizdarije. Rastacu citav dogadjaj. Evo za nogomet trenutno bas svjedocimo samoubojstvu nogometa kao popularnog sporta u reziji UEFE s novim pravilima za ligu prvaka. Tako i ovo.
Guest- Guest
Nekoliko tisuća Ludbrežana priredilo je veličanstven doček, kakav taj grad ne pamti, svojoj sportskoj heroini Sari Kolak koja je na Olimpijskim igrama u Riju osvojila zlatnu medalju u bacanju koplja, a noćas, nekoliko minuta poslije ponoći autobusom iz Zagreba Sara je stigla na središnji gradski trg u Ludbregu i pridružila se velikom broju okupljenih sumještana.
Prvi su joj dobrodošlicu zaželjeli četrdesetak ludbreških bajkera te sportaši koji su pozdrav uputili bakljadom. Nakon što je zlatna olimpijka stupila na pozornicu skandiranje "Sara, Sara" nije prestajalo. Koliko vas ima? Hvala vam svima od prvog do zadnjeg. Hvala vam svima na podršci. Drago mi je što sam doma. Očekivala sam doček, ali ovako veliki broj vas je izvan svake pameti, poručila je Sara s pozornice vidno umorna, ali i vesela. Kasnije u izjavi medijima Sara je naglasila da je još u šoku i da se emocije još nisu slegle.
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/atletika/clanak/id/324154/nezapamcena-ludnica-u-ludbregu-pogledajte-kakav-su-docek-graani-priredili-sari-kolak
Bravo mala.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Sara Kolak, hrvatska osvajačica zlatne medalje u bacanju koplja na Olimpijskim igrama, vratila se kući.
Porodica i prijatelji spremili su joj nezaboravan doček - prvo na aerodromu, a potom u rodnom Ludbregu.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sjever Kosova : zlatna groznica, rudari i staro i mlado
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
» Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine