ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
mozes se ti rugati....ali da te stavim u jedrilicu potopio bi se nakon metraStanojko wrote:Hahahahaha...Pa onda nek uvrste i ribolov! 200kg bele ribe za kvalifikaciju u finale...vuksadinare wrote:..a sto se tice jedrenja cica...austarlci koji su jucer bili iza nas..ulozili su u svoje jedrenje 100 milijuna eura ej 100 milijuna eura..je'l ti znas koji je najgledaniji sportski događaj na svijetu?....america's cup..dakle jedrenje....znas li ti koliko su britanci ulozili svoje posade...gomilu novca isto kao i australci...grcka pola naslovnica svojih medija posvetili broncanoj medalji njihovih jedrilicara...koji su bili treci iza nas i australaca i zato ne pricaj gluposti..jedrilicarstvo je izuzetno naporan fizicki i psihicki sport....stalno si u muvingu..protiv vjetra,mora,valova i protivnika..
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
b.t.w..kad govoris o ribolovu prije nekoliko godina kad ej vas ribic osvojio cini mi se srebrnu medalju na SP u ribolovu...vasi mediji su o tom pisali tri dana..tako da...
2015-09-08
..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
2015-09-08
Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
2014-04-15
KOLAK
To je prezime u vezi s turskom riječi kola (ruka). Po zapisanoj predaji podrijetlom su ťispod LjubuškogŤ. Godine 1743. u Tihaljini su bile dvije obitelji - Ivanova s 8 članova i Andrijina s 3 člana, a 1768. u Tihaljini se nalaze 3 obitelji Kolaka, odnosno Kolakovića - Gašparova s 5 članova, Grgina sa 7 članova i Pavlova s 3 člana. U XVIII. stoljeću, osim u Tihaljini, prezime Kolak nalazilo se još i u Rastovači, ali i drugdje. U maticama ružićke župe spominju se od 1799. do 1870. U maticama tihaljske župe prezime Kolak može se pratiti od godine 1834. Godine 1853. u Tihaljini je bilo 3 obitelji Kolaka. Gddine 1948. u SR Hrvatskoj to se prezime nalazilo u 50 mjesta. Kolaci u Stiljima vjerojatno su iz Tihaljine iselili oko godine 1692. Potomci Kolaka iz Tihaljine bili su i Katurdžije u Mostaru koji sada žive u Zagrebu. Kolaci iz Tihaljine žive u Mostaru, Splitu, Zagrebu, Osijeku, Argentini, USA, Njemačkoj i drugdje.
7.travnja 2006. dobili smo informaciju da trenutno u Sarajevu žive dvije obitelji Kolaka koji su podrijetlom iz Tihaljine. Radi se o Kolacima - Vranićima (Franićima). (Izvor: Mladen Kolak)
...ima ih nešto i u Ludbregu.
To je prezime u vezi s turskom riječi kola (ruka). Po zapisanoj predaji podrijetlom su ťispod LjubuškogŤ. Godine 1743. u Tihaljini su bile dvije obitelji - Ivanova s 8 članova i Andrijina s 3 člana, a 1768. u Tihaljini se nalaze 3 obitelji Kolaka, odnosno Kolakovića - Gašparova s 5 članova, Grgina sa 7 članova i Pavlova s 3 člana. U XVIII. stoljeću, osim u Tihaljini, prezime Kolak nalazilo se još i u Rastovači, ali i drugdje. U maticama ružićke župe spominju se od 1799. do 1870. U maticama tihaljske župe prezime Kolak može se pratiti od godine 1834. Godine 1853. u Tihaljini je bilo 3 obitelji Kolaka. Gddine 1948. u SR Hrvatskoj to se prezime nalazilo u 50 mjesta. Kolaci u Stiljima vjerojatno su iz Tihaljine iselili oko godine 1692. Potomci Kolaka iz Tihaljine bili su i Katurdžije u Mostaru koji sada žive u Zagrebu. Kolaci iz Tihaljine žive u Mostaru, Splitu, Zagrebu, Osijeku, Argentini, USA, Njemačkoj i drugdje.
7.travnja 2006. dobili smo informaciju da trenutno u Sarajevu žive dvije obitelji Kolaka koji su podrijetlom iz Tihaljine. Radi se o Kolacima - Vranićima (Franićima). (Izvor: Mladen Kolak)
...ima ih nešto i u Ludbregu.
Last edited by Eroo on 19/8/2016, 12:49; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Ima i hvatanje frizbija u letu. Ne znam jeste li tu uzeli neku medalju.
..ide...ima ga na dunavu itekako...i na jezerima..ali jbg treba znat upravljat jedrilicom...po valovima i vjetru..i stalno radit...n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
2015-09-08
dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Od 1 do pizzon koliko si zabrinut što ti Perković i Kolak mogu iz Iloka gađati baštu u Zemunu?
2014-04-15
Neš ti jedrenja po jezeru, to ovi iz staračkog?vuksadinare wrote:..ide...ima ga na dunavu itekako...i na jezerima..ali jbg treba znat upravljat jedrilicom...po valovima i vjetru..i stalno radit...n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
2014-04-15
....skako bi ti od srece da imate svjetske,europske i olimpijske pobjednike u jedrenju..itekako,...dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
2015-09-08
n_razbojnik wrote:dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Od 1 do pizzon koliko si zabrinut što ti Perković i Kolak mogu iz Iloka gađati baštu u Zemunu?
2015-09-08
...onda bi mi đango vako...vi imate medalju u skoku na dupe...
2015-09-08
Nije Vučko djaba tražio kućnu verziju s300...treba te diskove i koplja obarati nečim...
2014-04-15
Ne potcenjujem, ali brate...olimpijska disciplina!? Golf, jedrenje, glineni golubovi, trambolina...!?vuksadinare wrote:..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
gađanje glinenih golubova je stavljeno pod strelicarstvo sto ti nije jasno?....jedrenje ti je isto sport na vodi...ako si ga gledao..a nisi premjevam..onda bi vidio...recimo koliko ej to izuzetno zahtjevan sport kao i veslanje..rad nogu,ruku,leđa...non stop...a jedrenje je vec dugo olimpijski sport..ne od jucer...Stanojko wrote:Ne potcenjujem, ali brate...olimpijska disciplina!? Golf, jedrenje, glineni golubovi, trambolina...!?vuksadinare wrote:..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
2015-09-08
Bit zlatni u gađanju glinenih golubova i u bacanju koplja možda nije atraktivno, ali zna bit kao motivacija veoma korisno.Stanojko wrote:Ne potcenjujem, ali brate...olimpijska disciplina!? Golf, jedrenje, glineni golubovi, trambolina...!?vuksadinare wrote:..uzgred cica koliko pojma nemas o sportu podcjenjujes cak i ribolov koji je također i psihicki i fizicki iscrpljujuci sport..mislim na sportski ribolov takmicarski...budi ti sportski ribolovac i budi na mjestu po 10,12 sati..po kisi i jakom suncu....i to nekoliko dana koliko traje natjecanje...ajde da vidim koliko ces izdrzati...ili koliko ce izdrzati npr..jedan kosarkas,nogometas...
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
I hrvanju, ima li što pederastije od hrvačkih zahvata...vuksadinare wrote:...onda bi mi đango vako...vi imate medalju u skoku na dupe...
2014-04-15
jos kad se onaj naguzi...n_razbojnik wrote:I hrvanju, ima li što pederastije od hrvačkih zahvata...vuksadinare wrote:...onda bi mi đango vako...vi imate medalju u skoku na dupe...
2015-09-08
Ove dve mogu do bašte a ona mala plava košarkašica može da se popne i do spavaće sobe.n_razbojnik wrote:dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Bi. Ako ne bi bilo ništa drugo iz pravih sportova.vuksadinare wrote:....skako bi ti od srece da imate svjetske,europske i olimpijske pobjednike u jedrenju..itekako,...dzango wrote:Naravno da ima:n_razbojnik wrote:Vuk trlja sol na ranu...kao nezna da neide baš jedrenje po Dunavu, jblo ga jedrenje
Znao sam da gledaš. Znam još jednog sa foruma koji garant redovno prati.vuksadinare wrote:jos kad se onaj naguzi...n_razbojnik wrote:I hrvanju, ima li što pederastije od hrvačkih zahvata...vuksadinare wrote:...onda bi mi đango vako...vi imate medalju u skoku na dupe...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sjever Kosova : zlatna groznica, rudari i staro i mlado
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
» Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
» Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
Page 3 of 4