ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ZLATNA GROZNICA..5 zlata(za sad) na OI
Pa dobro i Jamajka ima 2,5 miijuna pa dominišu, uglavnom u atletici
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
istina, jamajku sam zaboravio... kod nas svega po malo...
jastreb wrote:Da,ali se ne bih začudio da banda izabere Luku Modrića,ili tako nešto.vuksadinare wrote:jebote..koja ce guzva nikad veca biti ove godine za iszbor sportaša godine u hrvatskoj..
Lako moguce, ali sto fali Luki? Najbolji je veznjak u najboljoj ligi svijeta, osvojio je Ligu prvaka, a u osmini finala ispali smo u 117 minuti od buduceg prvaka. Jos smo se najbolje i nosili sa Portugalom. Moze se dati i Srni...
Ja bih za sportasa godine glasao za Glasnovica ili Martina ili Bojana Bogdanovica (u igri smo i za Davis Cup), sportasica je Sandra.
Guest- Guest
Nemaju preciznost i koncentracije za gađanje golubova, niti poznaju jedrenje uopće...ali zato trče i skaču koliko trebamutava baštarda wrote:istina, jamajku sam zaboravio... kod nas svega po malo...
2014-04-15
još malo i evolucijski će nestati ta brzina jer na jamajki nema lavova...n_razbojnik wrote:Nemaju preciznost i koncentracije za gađanje golubova, niti poznaju jedrenje uopće...ali zato trče i skaču koliko trebamutava baštarda wrote:istina, jamajku sam zaboravio... kod nas svega po malo...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
I to iz Olimpijade u Olimpijadu, u kraljici sportova, atletici!n_razbojnik wrote:Pa dobro i Jamajka ima 2,5 miijuna pa dominišu, uglavnom u atletici
Moj previd, Jamajka je proporcionalno najsportskija nacija na svijetu.
Guest- Guest
i Novi zeland ima bruku medalja , vaistinu sportska nacija, nešto kao Srbi, samo zaista
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Nemaju preciznost i koncentracije za gađanje golubova, niti poznaju jedrenje uopće...ali zato trče i skaču koliko trebamutava baštarda wrote:istina, jamajku sam zaboravio... kod nas svega po malo...
Diskove i koplja su ipak ostavili nasim djevojkama.
Guest- Guest
Samo da to netko javi Boltumutava baštarda wrote:još malo i evolucijski će nestati ta brzina jer na jamajki nema lavova...n_razbojnik wrote:Nemaju preciznost i koncentracije za gađanje golubova, niti poznaju jedrenje uopće...ali zato trče i skaču koliko trebamutava baštarda wrote:istina, jamajku sam zaboravio... kod nas svega po malo...
2014-04-15
..interesantno..malo sam surfao po portalima i medijima 'regiona'....gotovo sve drzave..izvjestavaju u uspjesima hrvatskih sportasa...kao i nasi mediji..a pogodite ciji mediji nikako ili vrlo malo i to samo poneki prenose uspjehe hrvatskih sportasa?....naravno..iz srbije....danas gle samo kurir prenio podatak da ej sara kolak senzacionalno osvojila zlati..i tek su prenjeli da ej hravstka u finalu vaterpola jer igramo sa srbijom...a prenose uspjehe ne znam cak tamo burkine faso naprimjer...ali su zato tu naslovi o provociranju hrvatskih sportasa,reprezentacija...da neke ne mos od gadosti procitati....to vam je ta srbija...zloba i mrznja
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Daj ne seri:vuksadinare wrote:..interesantno..malo sam surfao po portalima i medijima 'regiona'....gotovo sve drzave..izvjestavaju u uspjesima hrvatskih sportasa...kao i nasi mediji..a pogodite ciji mediji nikako ili vrlo malo i to samo poneki prenose uspjehe hrvatskih sportasa?....naravno..iz srbije....danas gle samo kurir prenio podatak da ej sara kolak senzacionalno osvojila zlati..i tek su prenjeli da ej hravstka u finalu vaterpola jer igramo sa srbijom...a prenose uspjehe ne znam cak tamo burkine faso naprimjer...ali su zato tu naslovi o provociranju hrvatskih sportasa,reprezentacija...da neke ne mos od gadosti procitati....to vam je ta srbija...zloba i mrznja
http://www.b92.net/sport/rio2016/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=19&nav_id=1167381
Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
..pa da..sad ste to poceli stavljati kad bruje svjetski mediji..a slovenci,bosanci,makedonci su to vec u 7 ujutro stavilidzango wrote:Daj ne seri:vuksadinare wrote:..interesantno..malo sam surfao po portalima i medijima 'regiona'....gotovo sve drzave..izvjestavaju u uspjesima hrvatskih sportasa...kao i nasi mediji..a pogodite ciji mediji nikako ili vrlo malo i to samo poneki prenose uspjehe hrvatskih sportasa?....naravno..iz srbije....danas gle samo kurir prenio podatak da ej sara kolak senzacionalno osvojila zlati..i tek su prenjeli da ej hravstka u finalu vaterpola jer igramo sa srbijom...a prenose uspjehe ne znam cak tamo burkine faso naprimjer...ali su zato tu naslovi o provociranju hrvatskih sportasa,reprezentacija...da neke ne mos od gadosti procitati....to vam je ta srbija...zloba i mrznja
http://www.b92.net/sport/rio2016/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=19&nav_id=1167381
2015-09-08
ha,ha.....da te cuje spanovicka pljunula bi ti u lice..Stanojko wrote:Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
2015-09-08
To je bre već drugi članak na istu temu. Jebote ala si iskompleksiran:vuksadinare wrote:..pa da..sad ste to poceli stavljati kad bruje svjetski mediji..a slovenci,bosanci,makedonci su to vec u 7 ujutro stavilidzango wrote:Daj ne seri:vuksadinare wrote:..interesantno..malo sam surfao po portalima i medijima 'regiona'....gotovo sve drzave..izvjestavaju u uspjesima hrvatskih sportasa...kao i nasi mediji..a pogodite ciji mediji nikako ili vrlo malo i to samo poneki prenose uspjehe hrvatskih sportasa?....naravno..iz srbije....danas gle samo kurir prenio podatak da ej sara kolak senzacionalno osvojila zlati..i tek su prenjeli da ej hravstka u finalu vaterpola jer igramo sa srbijom...a prenose uspjehe ne znam cak tamo burkine faso naprimjer...ali su zato tu naslovi o provociranju hrvatskih sportasa,reprezentacija...da neke ne mos od gadosti procitati....to vam je ta srbija...zloba i mrznja
IZVOR: B92 | , BETA | PETAK 19.08.2016. | 08:14
[size=36]Sara Kolak donela novo zlato Hrvatskoj![/size]
http://www.b92.net/sport/rio2016/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=19&nav_id=1167337
Priznajem vam samo medalje u atletici i veslanju...Ostalo - nula bodova...vuksadinare wrote:ha,ha.....da te cuje spanovicka pljunula bi ti u lice..Stanojko wrote:Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
koje ostalo 0 bodova..boks,vaterpolo....da ej milo malo srece i sudackog postenja i u hrvanju...streljastvo ej streljastvo....stari olimpijski sport...cini mi se da ej ipak puno teze pogodit metu u letu nego metu u mirovanju...Stanojko wrote:Priznajem vam samo medalje u atletici i veslanju...Ostalo - nula bodova...vuksadinare wrote:ha,ha.....da te cuje spanovicka pljunula bi ti u lice..Stanojko wrote:Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
2015-09-08
..a sto se tice jedrenja cica...austarlci koji su jucer bili iza nas..ulozili su u svoje jedrenje 100 milijuna eura ej 100 milijuna eura..je'l ti znas koji je najgledaniji sportski događaj na svijetu?....america's cup..dakle jedrenje....znas li ti koliko su britanci ulozili svoje posade...gomilu novca isto kao i australci...grcka pola naslovnica svojih medija posvetili broncanoj medalji njihovih jedrilicara...koji su bili treci iza nas i australaca i zato ne pricaj gluposti..jedrilicarstvo je izuzetno naporan fizicki i psihicki sport....stalno si u muvingu..protiv vjetra,mora,valova i protivnika..
2015-09-08
Svi borilacki sportovi OK, svi timski sportovi OK...vuksadinare wrote:koje ostalo 0 bodova..boks,vaterpolo....da ej milo malo srece i sudackog postenja i u hrvanju...streljastvo ej streljastvo....stari olimpijski sport...cini mi se da ej ipak puno teze pogodit metu u letu nego metu u mirovanju...Stanojko wrote:Priznajem vam samo medalje u atletici i veslanju...Ostalo - nula bodova...vuksadinare wrote:ha,ha.....da te cuje spanovicka pljunula bi ti u lice..Stanojko wrote:Zivi nismo... Jebi ga, izvinjavamo se sto ne pratimo sportove tipa: gadjanje frizbija, skolice, dekupaz, pustanje zmajeva i sl... :)
Hahahahaha...Pa onda nek uvrste i ribolov! 200kg bele ribe za kvalifikaciju u finale...vuksadinare wrote:..a sto se tice jedrenja cica...austarlci koji su jucer bili iza nas..ulozili su u svoje jedrenje 100 milijuna eura ej 100 milijuna eura..je'l ti znas koji je najgledaniji sportski događaj na svijetu?....america's cup..dakle jedrenje....znas li ti koliko su britanci ulozili svoje posade...gomilu novca isto kao i australci...grcka pola naslovnica svojih medija posvetili broncanoj medalji njihovih jedrilicara...koji su bili treci iza nas i australaca i zato ne pricaj gluposti..jedrilicarstvo je izuzetno naporan fizicki i psihicki sport....stalno si u muvingu..protiv vjetra,mora,valova i protivnika..
mozes se ti rugati....ali da te stavim u jedrilicu potopio bi se nakon metraStanojko wrote:Hahahahaha...Pa onda nek uvrste i ribolov! 200kg bele ribe za kvalifikaciju u finale...vuksadinare wrote:..a sto se tice jedrenja cica...austarlci koji su jucer bili iza nas..ulozili su u svoje jedrenje 100 milijuna eura ej 100 milijuna eura..je'l ti znas koji je najgledaniji sportski događaj na svijetu?....america's cup..dakle jedrenje....znas li ti koliko su britanci ulozili svoje posade...gomilu novca isto kao i australci...grcka pola naslovnica svojih medija posvetili broncanoj medalji njihovih jedrilicara...koji su bili treci iza nas i australaca i zato ne pricaj gluposti..jedrilicarstvo je izuzetno naporan fizicki i psihicki sport....stalno si u muvingu..protiv vjetra,mora,valova i protivnika..
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sjever Kosova : zlatna groznica, rudari i staro i mlado
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine
» Srbija u banani.Kosovo ima vec dva zlata na OI
» Mišija groznica u Hrvatskoj odnijela prvu žrtvu, ukupno oboljele 164 osobe
» Zlatna Lopta
» Kako je klala zlatna armija Bosne i Hercegovine