Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
A uprawo owakwi test čemo sprowest uskoro u Europi pa koja nam skoči na oči na natpis : ženama treba zabranit radit samo sačmarica i razletit je po zidu uz poruku : UMUKNI SMEČE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
emancipacija se najviše odrazila na seksualnost..otud pad nataliteta i tobože povećan broj silovanja..
kakoš se uopće da prostiš ebat bez invazivne muške strasti, koja je eto demonizirana i uvijek na koketnoj granici sa silovanjem..nekad su žene snosile dio intimne krivice i nerjetko su takvi srazovi okončavali brakom.
ovo pregovaranje oko seksa i natezanje golduna, planiranje seksa guranje spirala, gutanje tableta su učinili jeb prozaičnom dokonom sportskom igrom bez iskonske strasti..ranije je apstinencija bila jedina zaštita period balansiranja racionalnog i afektivnog.. u njoj se nakupljala žudnja i čežnja do kritične točke..koja je određivala čitav daljnji život sudionika.. to su bili monumentalni trenutci.
kakoš se uopće da prostiš ebat bez invazivne muške strasti, koja je eto demonizirana i uvijek na koketnoj granici sa silovanjem..nekad su žene snosile dio intimne krivice i nerjetko su takvi srazovi okončavali brakom.
ovo pregovaranje oko seksa i natezanje golduna, planiranje seksa guranje spirala, gutanje tableta su učinili jeb prozaičnom dokonom sportskom igrom bez iskonske strasti..ranije je apstinencija bila jedina zaštita period balansiranja racionalnog i afektivnog.. u njoj se nakupljala žudnja i čežnja do kritične točke..koja je određivala čitav daljnji život sudionika.. to su bili monumentalni trenutci.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Žene današnjice generalno gledano su mentalno poremecene osobe.
Ja da obucem tu majicu pola njih bi me napalo a pola od toga tužilo policiji za šowinizam.
Pa šta ja imam sa njima pričat ?
Čekaj ww3 i kad krene samo masowna streljačina takwih po kratkom postupku.
Ja da obucem tu majicu pola njih bi me napalo a pola od toga tužilo policiji za šowinizam.
2014-04-11
zašto jednostavno ne promovirati vrednote nepatvorenog penisa? probuditi im zakopana znanja?RayMabus wrote:Žene današnjice generalno gledano su mentalno poremecene osobe.
malokujci zdušno podržavaju emancipaciju..malecki su zbog visoke razine estrogena u temzi..tamo je dospio kanalizacijom iz ispišanih antibebi pilula.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zato šta me neče nitko napadat dok izlažem swoje mišljenje u po rečeniče i onda toliko izhebat da ne znam wiše ni šta sam tija reč.
2014-04-11
tebe treba Ženit..!!!frakcija wrote:emancipacija se najviše odrazila na seksualnost..otud pad nataliteta i tobože povećan broj silovanja..
Guest- Guest
hahaha istina, sad se o seksu pregovara, odreduje dan ili datum kace bit, a muski cekaju I mole boga da ih tad ne zaboli glava ili ne stigne neki iznenadni racun sto dekocentrirafrakcija wrote:emancipacija se najviše odrazila na seksualnost..otud pad nataliteta i tobože povećan broj silovanja..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja ne pregovaram. Seks je i njima jednako bitan samo šta eto tu one vole malo više predigru al nije problem uopce no jednako je za oba spola to .....tako da je ne pregovaram ...ako ova ne može danas ja ne mogu sutra i odhebi.
Jer šta je : nju ce sutra češkat pichka a danas nece ....e pa vidiš ti češ sutra proč kroz isto šta i ja danas pa ako nisi danas dala sutra neš ni dobit pa se ti misli oš dat ili neceš.
Vidimo se prekosutra.
Jer šta je : nju ce sutra češkat pichka a danas nece ....e pa vidiš ti češ sutra proč kroz isto šta i ja danas pa ako nisi danas dala sutra neš ni dobit pa se ti misli oš dat ili neceš.
Vidimo se prekosutra.
2014-04-11
A prekosutra opet počima isti ciklus tj njoj se ne da meni da i onda opet ide sutra samo obrnuto tak oda ja sa takvima nikad ne završim u krevetu nego je na kraju pošaljem u tri pm i to je to.
Jel neš dat danas ?
AJ BOG.
Jel neš dat danas ?
AJ BOG.
2014-04-11
Gospođica bi se hebala samo kad njoj paše.
Ma zamisli.
Ma zamisli.
2014-04-11
Longi,kako to ,da Rujka i ja uvijek se heftačimo,nema da netko kaze da mu se ne da??
Moram naglasiti da je seks bogomdani i vrhunski,pa oboje zelimo uvijek nanova...
Mozda lose i kratko seksas??
Moram naglasiti da je seks bogomdani i vrhunski,pa oboje zelimo uvijek nanova...
Guest- Guest
Sotona je već ušao u Crkvu. Odnosno u odmetnuti dio crkve koji se umjesto Kristovom,počeo nazivati crkvom jednog solunskog dobrovoljca.Eroo wrote: Sotona iskoristi svaku priliku za napad na Crkvu..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dodobih,da se stovise u svecenicke halje,sotona najradje preodijeva...pozivanje na sukobe,ratove,sovinizam,svakako ne spada u Bozja naukovanja..jastreb wrote:Sotona je već ušao u Crkvu. Odnosno u odmetnuti dio crkve koji se umjesto Kristovom,počeo nazivati crkvom jednog solunskog dobrovoljca.Eroo wrote: Sotona iskoristi svaku priliku za napad na Crkvu..
Guest- Guest
Normalno , to je ok odnos.bogomdani wrote:Longi,kako to ,da Rujka i ja uvijek se heftačimo,nema da netko kaze da mu se ne da??
Ovo kako se one postavljaju ispada sad u biti ovo : njoj se prijebalo a meni ne i sad ja odem spavat.
E pa nisam baš toliki papak , uzet cu vibrator pa ti barem simulirat seks jer mogu shvatit da se nekome prihebalo.
E a ovima to nije tako nego samo kad je meni bitnoooooooooooooooooooooooo
ajdeeeeee pušiiiiiiii kurazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2014-04-11
Antihrvatska neformalna kolacija u punom zamahu...i s crnim bi vragom samo da se vrate na vlast.
tako je..no cim vidis malnipulaciju te vrste,teraj quju,trazi dalje..RayMabus wrote:Normalno , to je ok odnos.bogomdani wrote:Longi,kako to ,da Rujka i ja uvijek se heftačimo,nema da netko kaze da mu se ne da??
Ovo kako se one postavljaju ispada sad u biti ovo : njoj se prijebalo a meni ne i sad ja odem spavat.
E pa nisam baš toliki papak , uzet cu vibrator pa ti barem simulirat seks jer mogu shvatit da se nekome prihebalo.
Guest- Guest
ero,dosad bas i ne primjetih ZaHrvatsku koaliciju ili pojedinacku stranku..sve samo stetu rade,kradu,rasprodaju,i lazu cijeli blesavi narod..Eroo wrote:Antihrvatska neformalna kolacija u punom zamahu...i s crnim bi vragom samo da se vrate na vlast.
Guest- Guest
Pa to i radim. Nikad niti jedna ovakvog tipa nije s menom završila u krevetu. Ona meni danas ne ja njoj sutra i to tako idu ciklusi i ono aj Bog.bogomdani wrote:tako je..no cim vidis malnipulaciju te vrste,teraj quju,trazi dalje..RayMabus wrote:Normalno , to je ok odnos.bogomdani wrote:Longi,kako to ,da Rujka i ja uvijek se heftačimo,nema da netko kaze da mu se ne da??
Ti cerce moja neka mudrica ono mudruj ti nekom drugom a taj ce se baš usrecit pored tebe takve.
2014-04-11
Longi,nadji si neku pristalu Rujku iz seoskog okruzja..smiruju dusu i napaljuju tijelo..
odoh zderat,ajd Zdrao..!!
odoh zderat,ajd Zdrao..!!
Guest- Guest
Rujka , Ukrajinka , Bosanka , nešto takvo ....šta ne misli da ce se p potrošit ako se koristi.
A inace su mi stvarno fascinantni ti mentalni sklopivi : danas ti necu dat a to danas može biti i nekoliko dana al zato kad to prođe onda a znaš.
Šta ?
Ne draga moja sad češ ti prožiwljawat isto šta i ja.
Aj prawi se pametna nekom drugom jbte.
A inace su mi stvarno fascinantni ti mentalni sklopivi : danas ti necu dat a to danas može biti i nekoliko dana al zato kad to prođe onda a znaš.
Šta ?
Ne draga moja sad češ ti prožiwljawat isto šta i ja.
Aj prawi se pametna nekom drugom jbte.
2014-04-11
To su vrhunske glupače. Ona misli njemu treba , sad ču ja njega rajcat , držat na ledu pa mu onda dat a ona se isto rajca u toj igri i onda kad ona odluici dat ja kažem : NEMAM VREMENA ( GLUPAČO ).
A da vidiš loma onda jbte .....narajcala se a neče ga dobit.
Baruni- Neka neka
https://www.youtube.com/watch?v=JlCP-aRaUqg
A da vidiš loma onda jbte .....narajcala se a neče ga dobit.
Baruni- Neka neka
https://www.youtube.com/watch?v=JlCP-aRaUqg
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» Studentica politologije
» Republika Srpska pune 24 godine krije istinu o ubijenom svećeniku
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» Studentica politologije
» Republika Srpska pune 24 godine krije istinu o ubijenom svećeniku
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
Page 4 of 7