Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
Što bi dolazio na forum ispadat pametan? Pa ja jesam pametan i bez ovog foruma na kojem se ti trudiš pokazati kak si bedasta.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
ja mislila da se zajebavaš glumeć glišu, a tebi za istač izgleda pametno to kaj tipkaš. :confjuz:provocator wrote:Što bi dolazio na forum ispadat pametan? Pa ja jesam pametan i bez ovog foruma na kojem se ti trudiš pokazati kak si bedasta.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dok današnje slavi Sever... ovaj, Magdalene, a Martama se izruguje kao ognjištarkama.frakcija wrote:samo što je tadašnje društvo marte slavilo, a magdalene kamenovalo.
Provo je Gnječ light.
Ne vrieđaj okolo i ne kurči se svojim znanjem jer nisi u stanju napisati dvie argumentirane poruke, wannabe Gnječe!
Ne vrieđaj okolo i ne kurči se svojim znanjem jer nisi u stanju napisati dvie argumentirane poruke, wannabe Gnječe!
A što se tiče ove (ne)pokornosti, rekao bih da je dinamika u muško-ženskim odnosima ono što nas drži zajedno i da nijedan muškarac ne cieni ženu koja mu neprekidno titra i nema svoje "ja".
Pokažeš joj da se osim onoga što se može protumačiti kao biblijski dokaz tvrdnje da su žene inferiorne muškarcima jer su napravljene od muškog rebra (iako se radi o krivom prijevodu s hebrejskog jer nije u pitanju rebro, nego 'bakula'), u istoj toj bibliji može naći i nešto što dokazuje tvrdnju da su žene ravnopravne s muškarcima, ali ne, ona radije izabere da bude potčinjena žena. Aee...provocator wrote:A mogla si ti ispast pametnija... Ali nisi... Yebiga sad!
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
to nam je diskaveri čenl isprao mozak.Of.Fender wrote:Pokažeš joj da se osim onoga što se može protumačiti kao biblijski dokaz tvrdnje da su žene inferiorne muškarcima jer su napravljene od muškog rebra (iako se radi o krivom prijevodu s hebrejskog jer nije u pitanju rebro, nego 'bakula'), u istoj toj bibliji može naći i nešto što dokazuje tvrdnju da su žene ravnopravne s muškarcima, ali ne, ona radije izabere da bude potčinjena žena. Aee...provocator wrote:A mogla si ti ispast pametnija... Ali nisi... Yebiga sad!
2016-03-09
Evo,upravo kupio 7dnevno i čitam Marcellusovu kolumnu u kojoj je jedan dio posvećen navedenom popu koji je izazvao dosta komentara po javnosti i dr.mrežama.
Marcellus ne piše toliko o njemu,već više o tome kako je isti postao meta lijevih medija.
Marcellus ne piše toliko o njemu,već više o tome kako je isti postao meta lijevih medija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Od dva izvještaja ona izabere nepogodniji.Of.Fender wrote:Pokažeš joj da se osim onoga što se može protumačiti kao biblijski dokaz tvrdnje da su žene inferiorne muškarcima jer su napravljene od muškog rebra (iako se radi o krivom prijevodu s hebrejskog jer nije u pitanju rebro, nego 'bakula'), u istoj toj bibliji može naći i nešto što dokazuje tvrdnju da su žene ravnopravne s muškarcima, ali ne, ona radije izabere da bude potčinjena žena. Aee...provocator wrote:A mogla si ti ispast pametnija... Ali nisi... Yebiga sad!
Trinity-
2014-04-17
Mi žene činimo polovinu svjetskog stanovništva, odrađujemo tri četvrtine radnog vremena, dobivamo 1/10 plaće, posjedujemo 1/100 zemljišta, trpimo da nam kćeri seksualno izrabljujete, a sinove odvodite u rat i u krvoproliće, a dok kolektivno trpimo strukturalno nasilje, jedna trećina žena biva izvrgnuta seksualnom ili fizičkom nasilju.
nije to nista, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
nije to nista, ja mogu bacit 10 metara iz nosa
2014-04-19
2016-03-09
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» Studentica politologije
» Republika Srpska pune 24 godine krije istinu o ubijenom svećeniku
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» Studentica politologije
» Republika Srpska pune 24 godine krije istinu o ubijenom svećeniku
» Zahvalnica MUP-a Vukovarcu koji je pronašao i svećeniku vratio izgubljeni novac
Page 7 of 7